Sezatoarea canadiana (107)
Raspunsuri - Pagina 20
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel Ica, tu ai facut ipoteca pe 250mii sau atat e casa si ai dat 20mii down payment ? ...deci ipoteca propriu-zisa e pe 230mii ? Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
Nu Ktrinel, era doar un exemplu teoretic cu cifre rotunde ca sa-n'teleaga tot micutu' ca mine. Nu ca as avea bani de rambursat anticipat, da' daca am vreau sa stiu ce-i mai bine sa fac cu ei
Apropo' de cei care lucreaza la banci eu una m-am convins de profesionalismul celor care acorda credite - eu le-am sugerat ce sa fac ca sa obt creditul si ei au zis - daaa am intrebat dupa ce-am semnat care va fi ipoteca total si nu stiau, cand mi-au dat suma nu ieseam pe aceiasi suma si cand am cerut explicatii era dif de vreo' 1000-2000 cad , frate' pe ambele urechi si cand ceri sa modifice ceva- aaaa'' nu pot eu ca aici schimba cifra X numa' colegu de la Y departament In concluzie - vreau sa lucrez la banca ca vad ca-i fara responsabilitati si bataie de cap
Editez, - vreau numa' la banca cu care am luat ipoteca si numa la acordat credite, ca io' acolo m-am
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Dragaica spune:
Am uitat sa va povestesc faza tare, cumnata mea are in State 3 case cumparate iar anul asta se termina la toate contractele de 5 ani si a fost saraca sa renegocieze contractele........ce credeti....nici o banca din Atlanta -Georgia nu a vrut sa le renegocieze contractele.
Acum sunt obligati sa faca contracte la dobanzile actuale...care sunt ....MARI. Ideea este urmatoarea.....daca incearca sa le vanda nu-si scot nici macar banii dati pe ele acum 5 ani.....
Asa ca .....aici lucrurile stau inca bine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Ktrinel spune:
Ica, te-am intrebat tot teoretic, nu vroiam sa stiu detaliile ograzii tale ca nu intelegeam daca acei 20mii vrei tu sa ii pui extra anu asta, de ex...ca daca da, si valoreaza sub 10% din soldul de plata, atunci nu iti modifica nimic, doar scadenta dupa cum spuneam.ratele raman aceleasi.
sunt absolut de acord cu neprofesionalismul unora, mai ales al celor din vanzari, gen consilieri ...mai inauntrul bancilor gasesti oameni mai profesionsti.dar pana ajungi la ei...
sper ca aceasta criza sa reajusteze un pic sistemul financiar .
mqqm, stii ce cred eu despre cele 700mld ?? ca-s bune de patch pana dupa alegeri...dup-aia
Ktrinel spune:
dragaica, nasol, tare nasol. asa tot zicea si Harper aseara : ca aici la noi lucrurile stau bine....iar ceilalti se auzeau in fundal : INCA !
pe langa ipotecile acordate dupa ureche, nici economia nu ajuta omul sa le poate plati...asta e buba.
Ktrinel spune:
mikiion, sunt de acord cu sotzul tau ..si mie mi-a placut (de fapt de mai demult ) Jack Layton. de fapt el e declarat de presa castigatorul dezbaterii de aseara.
intr-adevar cum spunea Lorelai, sa votam principii, idei , nu oameni...dar ma tot chinui sa imi inchipui cum ar fi tara asta cu Dion prim-ministru ...tare proasta alegere au facut liberalii...indiferent de limba in care se exprima, nu convinge.
va las ca v-am innebunit azi . daca va intrebati de ce sunt asa activa, raspunsul e ca azi imi lichidez, nu ma mai bag in probleme, sa nu las codite dupa mine pe aici, ca de sapt viitoare mi-am luat concediu o saptamana. ..
weekend placut!
nelia spune:
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
CriPOD spune:
Dana, bine ca te-ai inregistrat la "do not call registry". Da' vezi tu ca daca io nu ma grabesc sa termin implementatia in timp util, te-ai inregistrat degeaba. Si io acu m-am gasit sa ma duc sa pierd vremea la cursuri ()... Atata plictiseala si pierdere de vreme si bani aruncati, mey-mey. Nu ma mai prind ei curand.
In prima zi numai s-au inregistrat aproape 800,000 de oameni. Creste somajul in domeniu, sa videti numa'.
Andy08 spune:
Mai, fetelor, m-ati zapacit cu discutiile despre mortgage. Acum ma tot intreb de ce ne-am legat la cap cu casa si mortgage....
Dragaica: Eu am avut examen la Dreptul muncii in primavara. Examenul a constat in intrebari cu raspuns scurt si mediu si nu cred ca-ti vor solicita prea tare cunostintele de fr. (asta e parerea mea, dar eu am multi ani de fr. in spate) Faptul ca ai Codul Muncii cu tine e un mare ajutor, pt. ca gasesti acolo toate formularile (numai ca trebuie sa stii unde sa le cauti, ca sa nu pierzi timp). Mai pui si tu niste verbe ca sa legi frazele si gata. Nu stiu sa-ti spun daca tin cont de gramatica (cred ca depinde de prof). La cursurile de conta pe care le-am facut proful ne-a zis ca nu tine cont de ortografie ci de continutul raspunsului....
Apropo! Te-au pus sa dai test de fr. cand te-au admis la certificat? A trebuit sa dai TFI-ul?
Andy 29+
Dragaica spune:
Andy nu-ti cer test de franceza, de asta eu cred ca nu pun mult accent pe limba, la Universite de Montreal chiar si pentru certificatt iti cer testul de franceza.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png