Sezatoarea canadiana (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Ktrinel spune:
lorelai, multumim pt comentariile politice...zau daca nu ajungem si aici sa votam ca in Ro, adica nu PT cineva si IMPOTRIVA cuiva ...ca ia uite www.cyberpresse.ca/actualites/elections-2008/enjeux/sondages/200810/01/01-25498-sondage-lappui-au-bloc-quebecois-augmente.php" target="_blank">noi sondaje ..
cge spune:
Simi, de mult vroiam sa iti multumesc ptr. raspunsul legat de Beaubois.
Chiar raspunsuri de la parinti ne intereseaza.
Multumesc si ptr raspunsurile legate de Startec.
Lorelaim, drum bun si vacanta placuta.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
hehe, m-au sunat cei de ieri sa ma cheme la al doilea interviu si am zis pas; au insistat sa stie motivele, greu mai e sa fi diplomat in franceza, maica si sa ocolesti adevarul;
http://www.floriinro.ro/
Ktrinel spune:
Ana inteleg specificul cautarilor tale...imi pare rau ca nu te pot ajuta, sincer, ...ti-am mai zis eu ca poate daca ai vira spre alt tip/gen ..nu stiu cum sa=i zic...de conta, poate ai reusi sa intri in medii mai bune...la noi s-au angajat 2 romance in ultima luna pe conta, dar nu stiu sa iti spun exact ce fac, cred ca mai mult ceva analize, fluxuri, etc...iar mediul e super ..chiar daca e «boata quebecoasa»
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru din pacate aici foloseste airways, dar poti sa ii zici sa imi trimita cartea de vizita sa il pun ici la dosar, cine stie, cand om avea nevoie Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Merci mult. O sa ii spun. Am primit si PM.
Magdone spune:
Try, si eu vin, tot asa ma gandesc cum sa fac cu parcarea dar oi vedea eu la fata locului.
Lorelaim, drum bun si distractie placuta!
Mai fetelor, mai stiti pe cineva care a plecat curand in Romania? ca eu incerc sa schimb biletul de avion al soacra-mii ca vrea sa mai stea si ma costa tot un bilet am mai incercat sa caut si varianta ca renunt la biletul asta si sa iau doar unul dus mai incolo in primvara dar ce gasesc e in jur la 1700 $ - 2000$ ce se intampla? e normal asa ceva sau nu stiu eu sa umblu pe net?
Nelia, ma bucur ca sunteti mai bine, ce haioasa e Agata
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nelia spune:
Mikiion, cind te inscrii si aplicatia e online, ce faci cu restul actelor, le duci personal sau le poti trimite prin posta? E vorba de masterul lui Octav de la McGill, aplicatia pentru toamna 2009 va fi online incepind cu 15 octombrie, dar nu spune nimic de restul actelor, presupun ca trebuie puse intr-un plic si trimise la adresa pe care o dau acolo. M-a rugat Octav sa-i spun exact ce trebuie sa faca, ca el nu are timp si mi-am prins urechile. Poate stii tu...
Am mai citit din urma...
Magdone, cum sa le scoata si bruma aia de teme??? Poate ca la Alice a lui Simi, la Antonia Oanei si mai sint pe aici copii la scoli unde chiar li se da teme, ai putea spune ca sint un pic prea multe... dar nu la astea publice. Si aici e aceeasi problema si ma supar rau daca le scot temele sau le imputineaza: se pling parintii ca e prea mult si pe cuvint daca e asa. Daca nu s-ar mocai, in jumatate de ora ar termina tot. Ori la 7-8 ani, jumatate de ora pe zi de studiu individual nu mi se pare deloc mult si nu vad cum ar putea sa-i traumatizeze pe lenesii astia pe care ii creste un astfel de sistem educational. Nu sint de acord sa incarci copilul ca in Romania, desi acum nu mai e asa nici acolo sau nu la toate scolile, dar nici asa, sa-l las sa se joace toata ziua... un creier oricit de dotat ar fi, daca nu e utilizat, rugineste acolo in nestiinta.
Ana, si eu sint mama buna pina la Dumnezeu, dar nu la lectii. Nu mi se pare normal sa nu invete, mai ales cind vad ca e in stare. Ca daca ar fi un copil pe care nu-l ajuta capul, m-as multumi cu orice progres, dar Agata are o minte agera, care zbirniie... la prostii, bineinteles. La teme intra in pauza... Macar al tau seamana cu ta-su, dar eu nu am ce sa spun pentru ca, desi am invatat foarte bine pina pe la 14 ani, aici as fi fost de A+ cu notele de acolo si de atunci, nu pot sa-ti spun ca m-am omorit studiind. Asa ca, ma recunosc in Agata, numai ca ea e mult mai lenesa decit mine, dar ma gindesc ca ii incurajeaza si sistemul, eu nu aveam incotro... poate de aceea am invatat bine. Cind ti se spune ca esti fff bun, chiar daca tu ai luat 75 din 100 posibil, cred si eu ca nu-ti vine sa pui mina pe carte. Nu notele ma deranjeaza, ci faptul ca trece timpul si nu acumuleaza... La noi in familie, Octav e studiosul si sper din tot sufletul ca si Tudora, ca asa pare acum.
Am citit mai multe, dar acum ma duc sa-i dau fructele si sa-l culc pe puiutul meu, care parca si-a revenit la normal, desi de dimineata tot nu i-am dat laptic, ca tot mai musca. Dar a supt la greu aseara si asta-noapte. Asa ca, fetele cu pompele, Monicutza si Carmen, mai amin un picut, poate iesim din situatie fara ele.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
Ktrinel mersi mult! mai am doar trei-patru ani (sper)de chinuiala, pina termina fiul meu scoala primara si-mi pot permite sa ma indepartez de casa; in buricu'tirgului ma mut atunci cu jobul .
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
vezi sa nu faci ce am facut eu
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Ktrinel mersi mult! mai am doar trei-patru ani (sper)de chinuiala, pina termina fiul meu scoala primara si-mi pot permite sa ma indepartez de casa; in buricu'tirgului ma mut atunci cu jobul . http://www.floriinro.ro/ |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
se vorbeste de credit crisis ...se intinde ca un paianjen..pana la omul de rand
This is what a credit crisis looks like. It’s not like a stock market crisis, where the scary plunge of stocks is obvious to all. The credit crisis has played out in places most people can’t see. It’s banks refusing to lend to other banks — even though that is one of the most essential functions of the banking system. It’s a loss of confidence in seemingly healthy institutions like Morgan Stanley and Goldman — both of which reported profits even as the pressure was mounting. It is panicked hedge funds pulling out cash. It is frightened investors protecting themselves by buying credit-default swaps — a financial insurance policy against potential bankruptcy — at prices 30 times what they normally would pay.