Sezatoarea canadiana (107)
Raspunsuri - Pagina 10
nelia spune:
Ana, astia cu cotetul par de-ai lui Octav mai degraba!
Carmen, si eu i-am pus astazi scutec de pinza, nu stiu de care ai tu, eu aveam de la Tudora, un pic mai mari, dar au mers. Si e mai bine acum. Si ghici ce face puiul mic acum cind scriu!?! Suge! Asa, ca sshttt, sa nu ne auda, ca iar ma musca! Am prins o frica de el...
Monicutza, asa ca mai astept cu pompa, poate da domnul si suge in continuare, daca pina in weekend nu se rezolva, atunci vin si o iau.
Noi am fost in parc, in Westmount. A fost tare placut, am stat vreo doua ore, am hranit veverite, pescarusi, vrabiute, rate... Am venit acum, pe drum deja eram stresata ca ajung acasa si va trebui sa ma apuc de facut un fel doi... am ajuns pe scara, mirosea frumooos! Intru in casa, la fel... Ma uit in cuptor si surpriza! Octav facuse de mincare cartofi frantuzesti! Nu mi-a venit sa cred, el face numai omleta si un fel de paste cu brinza si cu ceapa, reteta mamei lui, care ies super! Nici fetelor nu le venea sa creada, bine, ca ele nici nu stiau ca a fost liber (e sarbatoare evreiasca si s-a nimerit la fix, ca in seara asta are curs si avea o gramada de pregatit). Nici nu le-am spus de la inceput ca a fost liber si m-am mirat oare cine a venit sa ne faca noua de mincare... Agata s-a prins, cica hai, mai, ca nu putea fi decit tati, ca numai el are cheie de la casa. Am zis ca ma duc si miine in parc, ca poate vine cineva si-mi calca, si imi face curatenie... Of, ce bine ar fi sa gasesc un ajutor si eu sa ma ocup numai de copii si scoala... si sot! Hai, ca mi-am adus aminte iar de examenul de aseara.
Mergem sa papam mincarica facuta de tati!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
sarbatoarea a fost de luni pana azi, Noul an evreiesc, sefa mea e evreica askinazi si ea ma educa in ale lor sarbatori.
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
carmen77 spune:
Nelia, ma bucur ca s-a rezolvat .. macar partial. Scutecele .. eu sunt comoda, deci am cautat ceva care sa semene cu pampersul clasic, se numesc couches a poche, au o taietura cumva in spate pe unde bagi niste inserturi din diferite materiale, mie imi plac cele de bamboo ca sunt super absorbante: http://www.minimerveilles.com/biquettepocketosvelcroscitron-p-963.html . Din astea am luat eu .. si sunt super multumita de ele.
nelia spune:
Carmen, eu cam ca ala roz, chiar roz. Am ris astazi, ca nu-i statea rau cu chiloti roz.
In seara asta l-am pus pe bebe la masuta, cu fetele. Ele acolo maninca seara si de cind se ridica bebe, nu mai pot ca le trage tot din farfurie. Asa ca, l-am pus pe scaunel, linga ele, si l-au hranit fetele din farfuria lor, pe rind, din mincarea facuta de tati. Ce mincare de bebelus, uite asta voia micutul, de aceea era nemultumit in scaunul lui si cu piureutul lui. Am facut si poze: www.dropshots.com/aurice
Si tot vorbeam de facut de teme singura... Ana, am trimis-o pe Agata in camera sa-si faca lectiile si cind ma duc, ghici ce facea!?! Desena pe foaie veioza de pe perete (un calut de mare portocaliu din Ikea) si era tare mindra de opera ei... Pai, cica ea are si curs de arte la scoala si trebuie sa se pregateasca. I-am zis sa lase gura mai moale, ca incepuse sa dea din ea si mi-a raspuns ca e gura ei si face ce vrea cu ea! Si ca nu si-a ales-o singura, ci eu am nascut-o, deci eu i-am dat-o!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
oanagabriela spune:
Ana, si noi tot cu capul de pereti ne-am da... Avem o saptamina proasta, toti trei sintem nervosi si a iesit cu scintei. Lectiile au durat cite 2 ore si ieri si azi si ne-am cam rastit la copil pe rind, pentru ca ne-am pierdut rabdarea Iar domnisoara nu a facut nici un efort...Cred ca este deja cu gindul la tabara, pleaca luni pentru 4 zile in Estrie si am impresia ca nimic nu mai intra in capusorul ei...Pe urma am avut proasta inspiratie sa ma uit putin in cartea de gramatica si m-am ingrozit ce ne asteapta . Noroc ca ma vopsesc si nu se mai vad firele albe care ies instantaneu la fiecare capitol
Nelia, as impune si eu reguli mai stricte si cu lectiile si cu alte obiceiuri proaste, din pacate orice incercare a mea in domeniul "copil" imi este subminata de sot si nu am putere sa ma lupt cu doi, asa ca ...Dumnezeu cu mila... Ma bucur ca bebelusul a revenit la sinul matern . Ce vroiam eu sa spun este ca, daca nu va mai functiona cu alaptatul, sa nu te necajesti prea tare, cum ziceam pe Antonia nu am putut sa o alaptez nici macar o secunda si nici lapte nu am avut deloc (macar sa-l trag cu pompa) si pina acum a crescut un copil perfect normal...La iritatii la fundulet eu am folosit Penaten, si acum tot cu crema asta ii dau daca se irita si a functionat perfect, ii trece roseata si usturimea imediat. De altfel nu plecam nicaieri fara ea
columbiana spune:
nu mai cresc odata copii astia cu lectiile lor, inainte s-o luam noi pe cimpii, Oana, si la noi e cu puiul mamei-Tudor, dar cind e vorba de lectii scot flacari pe nas de obicei, si barbatu'meu e inpaciuitorul (stie el ce stie, cui seamana odrasla cu drag de chiuleala)!
mai Nelia, trebuie sa-ti treaca supararea pe examen cind vezi fazele astea: Agata e sefu' si-si intra bine-n rol, Tudora se uita la ea cu admiratie ca la sora mai mare, si al'mic e nemaipomenit de scump intre ele! auleu, si m-ai inbolnavit cu pozele alea de la munte si mare!
http://www.floriinro.ro/
Simonna spune:
Na'seara, sa scuzati absenta, nu-mi vad capul de ocupata, tot felul de planuri si proiecte... POvestim la Marathon!
Alina, bienvenu!
Ana, si eu mi-e aduc aminte pe Laurentiu ala, duca-se unde stiu eu, da' eu am rezistat mai bine ca tine, mi s-a rupt in paispe si i-am urat sa fie el fericit in Constanta lui! :))
Despre lectii miine, tocmai am musafiri...
Pusi,
S.
Adaf7 spune:
Mi-ro, uita-te pe site-ul de la Rexall si daca te intereseaza poti aplica pt Cosmeticiana (intimplator am aplicat eu azi pe o alta pozitie si am vazut si anuntul asta)Faza e ca azi dupa-amiaza am submis resumeul si cind am venit acasa deja am gasit mesaj de la HR sa-i contactez :).
http://www.recruitingsite.com/csbsites/pharmassist/JobDescription.asp?JobNumber=584150&siteid=10308
Salariul mergea pina la 40K+
Pharma Plus, a highly successful fast-growing Canadian retailer is seeking Cosmeticians to join their team in the GTA.
You will be responsible for providing cosmetic advice and identifying the beauty needs of customers including product demonstration and knowledge.
Must be a certified cosmetician or equivalent experience. Must be able to work days, evenings & weekends.
Previous experience in a retail environment preferred.
Great opportunity to become part of our fast growing & exciting company.
Am vazut si benefiturile pe care le dau si par bune, nu intra mult in detalii, dar poate iti spun mai multe miine daca ma hotarasc sa-i sun.
Donia spune:
nelia, ce minunati sunt toti trei la masa! Si unde mai pui si poza aia cu Agata in Brasov...
Ma bucur ca a revenit Lisandru la sentimente mai bune si nu te mai musca... de altfel m-as fi mirat sa renunte el la bunatate de tzitzi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Adaf7 spune:
Try, confirm prezenta :). Cum e cu parcarea in zona? Stiti voi zona, sau sa ma uit dupa un Green Parking deja?