Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Obama e salvarea noastra si a Wall Streetului? Eu inteleg care sint problemele, thank you very much.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

De comunism zic eu Blackpanterro. Eu nu mai vreau. Nu stiu de unde vii cu ideea ca Todd Palin o conduce pe Sarah, e chiar hilar. Cred ca te referi la Michelle a lui Obama, ca-i clar "who's wearing the pants" acolo.

Pai Analuz, sa inteleg ca tu-mi recomanzi sa nu ma tem de comunism?

Lume multa, oameni putini

Pai de comunism iti zic si eu sa nu iti faci probleme ca nu e cazul.Mai degraba sa iti fie teama de teocratia pe care ar vrea-o Palin.

Cat despre purtatul pantalonilor...daca Michele Obama e inteligenta (absolventa Princeton si Harvard) si da semne ca nu e o "vita ascultatoare" inseamna ca poarta pantalonii?
Oare si Clintoneasa poarta pantalonii in familie? Sau la ea e ok pt ca o idolatrizezi?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Fabulezi Blackpanterro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Fabulezi Blackpanterro.

Lume multa, oameni putini

Gandire pur republicana .

Mergi la inceput

O fi, nu stiu. Obama e de vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

pfiii, economia-i in buda, razboaiele numeroase, educatia inexistenta, sanatatea cum e, si voi va temeti de comunisti??? Nu ma pot abtine... chiar tine diversiunea?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Watch aici, poate te lamuresc:
http://uk.youtube.com/watch?v=XTx5fZmgwIk&feature=related
Asa a ajuns Obama la Harvard. Uite cine e Khalid Al_Mansour:
http://uk.youtube.com/watch?v=8npeYfKI_ns&feature=user
Uite aici inca o legatura interesanta:
http://uk.youtube.com/watch?v=S8QcpdUtxNQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ramona, haha, propaganda de partid. Mare minune cu iutubu' asta!

Io gandesc un pic altfel, mai simplutz. Presedintii sunt si ei acolo la suprafata, sa se tot schimbe... anturajul, interesele si dogmele in spatele lor pretty much aceleasi, in functie partid. Are cineva naivitatea de a crede ca Bush a luat decizii importante de capul lui? Io de multe ori am trait cu impresia ca de fapt fu ales tocmai ca nu prea judeca. Ca doar nu ti-e teama de dictatura??

Si Bush avu relatii bune cu binladenii, drogurile si alcoolul, asa si?
Si amricanii avura relatii bune cu toti cei cu care se luptara ulterior, asa si?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Pai relatiile astea lui Bush ne-au adus in haosul de acum.
Nu putem sa avem si noi un presedinte normal?
Or fi astea de pe youtube, dar primul interviu a fost pe NY1 la New York si poti vedea ce-i cu Al-Mansour asta care l-a ajutat sa ajunga la Harvard.
Pentru comunistul de Odinga, ruda lui dupa cum se lauda omul asta - a "campaigned" Obama. Ma intreb daca a facut-o pe banii contribuabilului american.
Jimmy Carter a fost tot democrat, un dezastru pentru America. Bill Clinton - not so bad! Eu votez mai degraba omul decit partidul.

Mergi la inceput

Ramona tu tot ii dai cu Obama a ajuns la Harvard din cauza ca e black, acum din cauza ca e preten cu tipul ala, din cauza vremii...
Chiar crezi ca si daca l-ar fi primit aia din toate cauzele astea l-ar fi tinut inauntru din aceleasi motive???
Harvard nu e o institutie de ciuri-buri. O fi avand ei motivele lor pt a admite anumite persoane dar clar nu trebuie sa ii si tina inauntru daca nu tin pasul.
Si mai mult, nici un ciuri-buri nu ar termina Magna Cume Laudae la Harvard, aia se da pe bune.
Daca s-ar fi dat pe pile si cunostinte atunci si Bush ar fi terminat Cume Laudae in loc sa fie D student.

Mergi la inceput