Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ca doar tot poporu trebuia sa aiba case mari, nu? nu asta a fost politica de prin anii 1996? |
Ba pardon ca politica asta a inceput mai hacana pe vremea lui Eisenhower (republican) care a zis ca toata lumea isi permite case mari de carton (vestitele suburbii cu front useless front lawn si 2 metri in spate care acum sint cauza dependentei de petrol). In final a admis ca "spreading all over aimlessly n-a fost asa o idee isteata). Iar mai tirziu a fost Reagan ( tot republican) cu legea lui care a permis pina si cercetarilor finantate de guvern sa devina private patent si sa platesti prin urmare de 80 de ori pretul unui medicament studiat in universitatile americane in laboratoare finantate de NIH (guvern). Cum ar veni platesti si din taxe medicamentul si-l mai platesti odata cind il imbraca in poleiala. Reagan apoi a urmat si cu reducerea Medicare de care acu nu mai pridideste sa-si ceara scuze.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Ramona, din cate vad si citesc, partidul republican e extrem de dezinteresat de viitor. Asta e foarte ingrijorator, nu crezi?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Andrada spune:
Bush a dus ideea mai departe si a zis ca sa nu se studieze embrionic stem cell cu bani de la guvern. Asta inseamna ca in timp ce Pfizer poate sa foloseasca un laborator finantat de guvern fara probleme, nici macar o eprubeta cumparata de NIH nu poate exista in vreun laborator prin care poate trece vreun cercetator care studiaza embrionic stem cell. Asta limiteaza nr laboratoarelor disponibile la sub o duzina.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
try spune:
Eu n-am urmarit treburile in detaliu, dar imi dau cu parerea simplutz, ca muritor de rand, si primul lucru care ma pune pe ganduri este un presedinte de 72 de ani. Nu poti pune totusi baza pe randamentul, energia si judecata unui om de 72 de ani. Stiu ca exista oameni mai spirt la 75 decat multi altii la 30, insa nu e cazul lui McCain. E de ajuns sa-l vezi 5 minute intr-un discurs.
N-o zice nimeni c-o da coltul maine, dar la pat poate cadea oricand, iar in groapa in care-i america acum numa' de un om batran si care teoretic poate sa-l loveasca boala oricand nu are nevoie. Daca ar fi avut o minte sclipitoare, mi-as fi reconsiderat parerea despre el, dar nu pare mai mult decat orice politician de duzina care are doar avantajul ca a dat din coate cand a trebuit (nu in sens pozitiv, fireste). Unii-l vad uns cu toate alifiile, insa eu nu privesc asta ca pe ceva bun. Datorita acestor alifii a ajuns el unde-i acum.
Pur coincidenta, am reusit sa-l aud numai pe el in discursuri: insa lipseste esenta, n-am auzit nimic miscator, nimic care sa ma faca sa il consider demn de a fi presedintele US si asta devine cu atat mai dureros cand stii ca-n spatele unui astfel de discurs stau sute de creiere. Parca au baut toti apa dupa Bush si s-a blegit descursul politicianului de tot.
McCain nu-mi face impresia ca va aduce vreo schimbare majora in bine fatza de bush, mi-e tema ca va fi doar o continuare a lalaielii de acum.
Iar D-na Palin e doar o poza frumoasa goala pe dinauntru. E multa cosmeticaraie la mijloc, e doar un simplu instrument de a atrage voturi. Iar asta-i campanie de dragul castigului si nu de dragul unor principii politice.
Despre Obama n-am reusit sa-mi formez inca o parere, multe sunt doar la nivel de speculatii si fiind tanar in politica n-a avut timp sa dovedeasca care din speculatii sunt adevarate si care false. Dar e si lipsa de experinta buna pe de o parte, pt ca induce speranta ca poate poate ceva omu', ca promite. De la un om de 72 de ani nu mai ai la ce sa te astepti, le-ai vazut deja pe toate. Capacitatile lui (de toate felurile) sunt in declin, nu in crestere, deci randamentul acestui om va fi mai mic decat ce-a putut dovedi pana acum.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Andrada [quote] Reagan apoi a urmat si cu reducerea Medicare de care acu nu mai pridideste sa-si ceara scuze. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Eu cred ca el e mort...
Andrada spune:
Oh, so sorry, inteleg ca va era "aproape"
Parca era acelasi leat cu McCain sau ala era Eisenhower?
A
blackpanterro spune:
Si McCain vrea sa privatizeze si Medicare.
Cumnata mea care va trebui sa se separe de sotul ei ca sa poata sa aibe nepotica mea health insurance la Medicare (pt ca nici o companie nu o mai accepta datorita costurilor uriase asociate cu cancerul cu care s-a nascut si cu urmarile cancerului, paralizie si probleme grave la rinichi, costuri ce pana acum au acumulat peste $1.3 milioane) ar pierde si sansa asta.
Si atunci sa votam cu McCain? Bleah.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Blackpanterro, de-a lungul timpului au mai fost la putere democrati, nu stiu de ce e vinovat McCain ca asigurarile sint nasoale p-aici. Nu exista un singur vinovat pentru toate neajunsurile astea. Oricum, nu e vinovat McCain personal de toate relele americane.
analuz spune:
citat din mesajul lui Ramona J Blackpanterro, de-a lungul timpului au mai fost la putere democrati, nu stiu de ce e vinovat McCain ca asigurarile sint nasoale p-aici. Nu exista un singur vinovat pentru toate neajunsurile astea. Oricum, nu e vinovat McCain personal de toate relele americane. Lume multa, oameni putini |
McCain e vinovat pentru ca vrea sa strice si partea care functioneaza, prost asa cum e, fara sa vina cu o alternativa viabila in loc. Planul lui actual nu are cum sa functioneze, pentru ca nu impiedica asiguratorii sa discrimineze dupa istoric. "Ai avut cancer?" "No, problem, 50k/an". Dar el crede ca poti plati o asigurare medicala cu 5k/an. Lui ii e usor sa propuna asa ceva pentru ca a avut toata viata asigurare gratuita de la stat (pana si paracetamolul OTC e gratuit!).
Oricum nu cred ca planul lui ar fi votat, cel putin nu in forma actuala. La fel cum si Obama ar trebui sa-si modifice multe din propunerile lui ca sa poata obtine voturile necesare.
Acum sa vedem ce se intampla cu economia... Maine multe companii nu vor putea plati salariile, things are getting bad.
kim222 spune:
McCain este vinovat de doctrina partidului pe care-l reprezinta.
Din pacate eu fac parte dintre pesimisti si cred ca nici Obama si nici nimeni nu poate fixa atit de usor tot ce s-a distrus in 8 ani..
Noi sintem atit de ingroziti de MIINE asa cum spune Pantera..atit de nelinistiti in ceea ce priveste viitorul copilului nostru incit am ales dupa aproape 9 ani sa nu ne mai placa..venisem cu prea multe sperante inghesuite in acest bagaj, spalati pe creier de propaganda USA...din pacate am gasit mai mult ambalaj decit esenta...Acum inca este bine..pe mine ma ingrijoreaza acest..MIINE..asta ca sa fie clar
Noi desi in patura medie..sintem pt taxarea proportionala cu venitul. Daca cei bogati ar fi facut un calcul ar fi vazut ca ar fi dat 1000..poate 2000$ in plus pe an...Este asa o catastrofa??? Poate daca ar fi fost dispusi s-o faca,puteau sa scape cindva (daca nu ei, copiilor lor)de "saracul" care se v-a plictisi sa mai fie sarac si v-a pune mana pe gun in cautarea dreptatii..si asta si pt ca "cei bogati " au ajuns acolo nu numai prin educatie ci si datorita sansei..si si datorita existentei clasei mijolocii si de ce nu si ajutindu-se de saracirea unora...
Pt a deveni bogat in USA nu este suficienta educatia...si pe de alata parte citeam deunazi ceva care mi-a placut...cica "relaxati"(pe toate planuriel) in USA nu sint decit saracii