Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 10
corinadana spune:
lasa ca i rezolva de la distanta (nu tr sa ajunga pana aici)!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Mie numai asta imi sare in ochi:
"According to a CQ analysis of Senate votes on issues President Bush expressed “an explicit, stated opinion,” Sen. John McCain (R-AZ) voted with President Bush 100 percent of the time in 2008 and 95 percent of the time in 2007. Despite his record, McCain’s supporters try to deny that a McCain presidency would be a third Bush term in terms of pushing similar policies. Recently, the campaign has gone to great lengths to avoid being seen with Bush."
Intra pe CQ.com si vezi.
Restul e apa de ploaie...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Ok, gata am inteles, iti e greata de Obama ca e jerk si ca iti e teama ca iti va pune pusca in mana([red]in caz ca nu ai deja una)[/red] Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Uite cheap shots, iar cu rosu super cheap shots.
Ramona J spune:
Blackpanterro, tie iti sare in ochi numai ce-ti convine. "Cu Bush" au mai votat si democrati, daca toata lumea ar fi votat impotriva lui la toate cele n-am mai fi avut legi. Asa ca pune in context toata aiureala asta.
blackpanterro spune:
Da dar 95-100%?Un singur exemplu as dori!
Aia a fot o gluma cu pusca, in caz ca nu s-a vazut omuletu'cu ras pe fata. Poate ca ai deja pusca sau poate ca nu, ce io stiu? inca o data era o gluma.
blackpanterro spune:
Hai uite sa ne descretim fruntile nitel
http://www.thedailyshow.com/
Andrada spune:
GSE a fost propus prima oara in octombrie 2003 de democrati dar pe vremea respectiva se prevedea ca Fannie si Freddie sa fie revizuite de o companie independenta sub obladuirea trezoreriei nationale (linga care au crescut de mici copii). In 2005 McCain a preluat ideea si a zis ca Freddie si Fannie sa fie revizuite numai de independenti. Ca de nu ce? Citeste textul legii, in final insemna tot deregulation.
Indiferent de ce cereau amindoua au fost respinse de administratia Bush,
Nu tot ce alatura Fannie si Freddie si revizuire inseamna ceva in final.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Si ca sa facem total disclosure, nu-mi place Obama ptr ca e:
- prea tinerel
-mi-ar fi placut sa fie un pic mai decis cind zice de asigurarile alea universale ca parca nu ma convinge (si Hilary zicea cu juma de glas, ce-au frate astia??)
- e cianotic, tot am senzatia ca il pierdem in timpul mandatului
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Whatever. Hai ca ne aprindem prea tare... Lume multa, oameni putini |
Nu nu, inca as vrea exemplul de 1 democrat care a votat 95-100% cu Bush.If, you don't mind.