Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Io-s d'aia cu numele...
Simplu - cand m-am inscris, nu stiam prea bine cu ce se mananca, asa ca am tastat acolo numele de familie - credeam ca asta se cere Acu' na, a ramas asa.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Ha ha! si eu la fel dar am pus first si last name, dupa aceea am vazut ce nick uri sunt

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Asa ma semnam in liceu, cand trimiteam scrisori la topurile muzicale de la radio. Apoi, asa m-am semnat in facultate, cand scriam la revista studenteasca. Este semnatura mea "de camuflaj", asta mi-a venit in minte la inscrierea pe forum.

Un coleg de topuri imi zicea "functie nederivabila". Eram la mate-fizica amandoi...
Stiti de ce trimiteam scrisori la topurile muzicale? Ca sa modific clasamentul, sa urce melodiile care-mi placeau mie si sa le pot inregistra. Numai primele 10 puteau fi ascultate integral. Aveam muzica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Fomalhaut e numele baiatului meu care era bebe cand m-am inscris pe forum. Lumea ma intreba cum il cheama si apoi: "Dar mai scurt cum ii spuneti?" "Fomalhauti." Fomalhaut este numele unei stele din constelatia pestilor si inseamna, in limba araba "gura pestelui". Toti copiii mei au nume de stele....

Si intre timp il strig Fomal.

Nick-ul tau ma ducea mereu cu gindul la ceva personaje din cartile cu povesti nemuritoare sau ' o mie si una de nopti', acum m-am lamurit :)

On topic: cind m-am inscris eu erau deja tzenspe mii de nickuri asa ca era greu de ales.. am ales numele unei persoane care mi-e tare simpatica si o admir.

Sint atitea nick-uri pe forum care ma duc cu gindul la lucruri sau persoane dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Eu am ales nick-ul dupa nume si data de nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Baiatul meu cind era mic nu putea sa-mi zica Mona si-mi zicea Nona. Mi-a placut si asta mi-a venit in cap cins mi-am ales nick-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nick-ul meu nu se trage de la celebra marca de detergent:))) spre dezamagirea unora:)... am acest nick inca de acum 10 ani, cand mi-am facut adresa pe yahoo...si l-am ales datorita pasiunii mele fatza de desenele animate Disney...asa ca sunt "Mica sirena"...Ariel:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

La mine e limpede ca buna ziua:ma cheam Andreea si sunt nascuta in 1981...a fost de vina....lipsa de inspiratie, ca dupa ce m-am inregistrat si am vazut alte nick-uri, m-am cam ofticat. Asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ariel

Nick-ul meu e fuoarteee sofisticat si misterios
De fapt de cand se nascuse fi`mea mi-am dorit sa fiu "mamagiuliei" peste tot, sa se stie ca io`st mamik de Giulik imi place foarte mult cand mergem in parc, gradi, medic, etc si io`st mami de Giuli sunt taaare mandra !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

XIO, conduci masina??? bine ca m-am mutat din Ro!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lipsa de inspiratie. Mi-am imaginat ca toate discutiile se refera strict la copii. Cum ii faci, cum ii cresti, cum ii alaptezi. Daca stiam ca se injura medicii, asistentele, notarii, zidarii ,amantele, aia de-i protejeaza pe ursi, aia de-i omoara pe ursi, apai imi puneam "Terminator2". Acum asta e....partea buna :primesc multe felicitari de ziua mea.

Mergi la inceput