Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guguluff

Super nick mhldvrc, probabil unic.
Al meu vine de la porecla pusa cainelui meu, cand eram in facultate. O cheama Baby si ii ziceam guguluff, shubereck(porecle alimentare desi e un chihuahua...) Cand am inceput sa-mi fac cont pe diverse chestii, pe net era plin de Aline 80-90-123, etc asa ca am ales acest nick

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Nu-i meritul meu decat 50%, restu-i al uk.yahoo

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu mi-am pus al doilea prenume Rhoneea.E inventat de tata de la masculinul Rony.Daca voi avea o fetita cu siguranta o voi numi si Rhoneea.E nume unicat.A se citi Roneia nu Ronea si spun asta din cauza ca,atunci cand m-am casatorit consulul Ambasadei imi spunea Ronea si l-am intrebat o data:"Daca pe o fata o cheama Andreea tu o numesti Andrea?"Om cu studii mi-a raspuns ca el nu a facut scoala de nume

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

venisem de la biserica tocmai.asa ca..ingeras sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

luna de nastere...banal, nu?

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am si eu o curiozitate. Cum de a ajuns subiectul asta la "Lectii si know how..."? Ca nu mi se pare a fi unul de instructiuni - "Cum sa va alegeti nick-ul in 10 pasi" sau "Recomandari pentru un nick interesant" .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Am si eu o curiozitate. Cum de a ajuns subiectul asta la "Lectii si know how..."? Ca nu mi se pare a fi unul de instructiuni - "Cum sa va alegeti nick-ul in 10 pasi" sau "Recomandari pentru un nick interesant" .

Good things happen to good people.

Eiii si tu acum!Ce intrebare e asta?Cite subiecte de aici apartin de fapt sectziunii?

Uite ce bine se armonizeaza scrierea corecta a limbii romane si cuptoarele cu autocuratzare!

Si asta e doar un exemplu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Robertino26 spune:

Robertino26 --numele-Robert ,varsta 26

upsss la anul voi avea Robertino27 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

imi doream mult o fetita care sa poarte numele iasmina. desi nu eram insarcinata cand m-am inscris pe forum, nici nu stiam ca voi avea o printesa, dupa scurt timp dumnezeu mi-a dat fetita mult dorita pe nume :iasmina!!! de aici si nick name-ul bb_yasmi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Raman si eu la intrebarea aia: De ce s-a mutat subiectul aici? Ce legatura are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Toate nick-urile care imi veneau in minte erau luate , asa ca in disperare de cauza, mi-a cazut privirea pe pachetul de servetele umede al lui bb si i-am schimbat un i in y.Pana sa ma hotarasc daca e bun sau nu nick-ul s-a facut contul.

Cea mai mare problema in lume este ca prostii sunt absolut siguri de teoria lor, iar desteptii sunt mereu nesiguri pe ei.(Bertrand Russell)

Mergi la inceput