Cum v-ati ales nick-ul?
Raspunsuri - Pagina 11
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guguluff Super nick mhldvrc, probabil unic. Al meu vine de la porecla pusa cainelui meu, cand eram in facultate. O cheama Baby si ii ziceam guguluff, shubereck(porecle alimentare desi e un chihuahua...) Cand am inceput sa-mi fac cont pe diverse chestii, pe net era plin de Aline 80-90-123, etc asa ca am ales acest nick ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006) My workshop |
Nu-i meritul meu decat 50%, restu-i al uk.yahoo
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
rhoneea spune:
Eu mi-am pus al doilea prenume Rhoneea.E inventat de tata de la masculinul Rony.Daca voi avea o fetita cu siguranta o voi numi si Rhoneea.E nume unicat.A se citi Roneia nu Ronea si spun asta din cauza ca,atunci cand m-am casatorit consulul Ambasadei imi spunea Ronea si l-am intrebat o data:"Daca pe o fata o cheama Andreea tu o numesti Andrea?"Om cu studii mi-a raspuns ca el nu a facut scoala de nume
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Deianira spune:
Am si eu o curiozitate. Cum de a ajuns subiectul asta la "Lectii si know how..."? Ca nu mi se pare a fi unul de instructiuni - "Cum sa va alegeti nick-ul in 10 pasi" sau "Recomandari pentru un nick interesant" .
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Am si eu o curiozitate. Cum de a ajuns subiectul asta la "Lectii si know how..."? Ca nu mi se pare a fi unul de instructiuni - "Cum sa va alegeti nick-ul in 10 pasi" sau "Recomandari pentru un nick interesant" . Good things happen to good people. |
Eiii si tu acum!Ce intrebare e asta?Cite subiecte de aici apartin de fapt sectziunii?
Uite ce bine se armonizeaza scrierea corecta a limbii romane si cuptoarele cu autocuratzare!
Si asta e doar un exemplu!
Dana
bb_yasmi spune:
imi doream mult o fetita care sa poarte numele iasmina. desi nu eram insarcinata cand m-am inscris pe forum, nici nu stiam ca voi avea o printesa, dupa scurt timp dumnezeu mi-a dat fetita mult dorita pe nume :iasmina!!! de aici si nick name-ul bb_yasmi.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
babylina spune:
Toate nick-urile care imi veneau in minte erau luate , asa ca in disperare de cauza, mi-a cazut privirea pe pachetul de servetele umede al lui bb si i-am schimbat un i in y.Pana sa ma hotarasc daca e bun sau nu nick-ul s-a facut contul.
Cea mai mare problema in lume este ca prostii sunt absolut siguri de teoria lor, iar desteptii sunt mereu nesiguri pe ei.(Bertrand Russell)