Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Eu am vazut aseara Sex and the city. Bineinteles ca ma dat apa la soricei...
Maine facem 3 ani de casnicie si as vrea sa ma duc pana la Baneasa Shoping center sa iau ceva pt sot, dar doar ce m-a sunat sotul acum 10 minute sa-mi spuna ca a stat 10 minute sa poata iesi in Pipera-Tunari, pt ca nu se misca nici o masina ...iar eu nu am voie sa conduc prea mult. Nici nu am mai condus de pe 30 august. De fapt, in luna august am condus de maxim 3 ori.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris o intrebare de dormit tu dormi pe spate sau pe partea stanga sau dreapta...ca daca dormi pe spate e normal sa iti amurta mainile de la presiunea uterului pe coloana...cat despre ceafa pe mine parca ma trag toate alizeele pe la ceafa nush ce am..asa de sensibila sunt revin pui de comert nu alat sunt ...pofta mare
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Voiam sa va spun ca Andrei, joi seara spre vineri a inceput sa aiba nasul infundat (probabil de la aerul mai rece din casa, caci mai doarme si dezvelit), si i-am dat pentru raceala asta joi seara o pastiluta de Coryzalia de la Boiron, vineri inca 3, sambata si duminica 3, si azi dimineata abia de mai avea ceva mucisori uscati la nas; De ieri dimineata pentru ca mi s-a parut ca da semne de raguseala i-am dat si Homeovox tot de la Boiron si Stodal tot de la ei; Este a doua oara cand folosesc combinatia asta si sunt multumita, caci sunt medicamente homeopate; De asemenea eu in sarcina am mai folosit de la aceeasi firma si Homeogene pentru dureri de gat, si Paragrippe pentru raceala, si am fost uimita cat de repede m-am pus catusi de cat pe picioare;
Am scris de medicamentele astea ca poate sunt mamici care nu stiu de existenta lor, si daca vor sa intrebe dr. de familie despre ele(oricum sunt trecute pe lista de medicamente postata anterior)

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

bravegirl si fetele sa vedeti voi cat is eu de mioapa scrie draga corina 'asera am vazut sex'....si la care eu citesc 'aseara am facut sex in the city'....eu what? ce? cum?.......distrusa rau vb lipsa din mine
corinutza pai LA multi ani! fericiti impreuna deci maine se lasa cu party in casutza
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Eliov eu folosesc o pilota care desi e voluminoasa si calduroasa, e foarte usoara !!! oricum cu patura nu cred ca as mai rezista pe vremea asta..am devenit foarte sensibila la frig de cand cu sarcina asta; sau uneori ,dimpotriva ma trec caldurile !

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

vonhelen si eu sunt excesiv de friguroasa am centrala dat pe 22 de grade si am termostatul tot in camera....vreau sa spun ca stiu ca noaptea ma descopar si deci inainte de nani ma asigur ca sut bine imbracata....bijamale groase, sosete...hihi si caciula...nu radeti zau eu dorm cu caciula
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

bravegirl si fetele sa vedeti voi cat is eu de mioapa scrie draga corina 'asera am vazut sex'....si la care eu citesc 'aseara am facut sex in the city'....eu what? ce? cum?.......distrusa rau vb lipsa din mine
corinutza pai LA multi ani! fericiti impreuna deci maine se lasa cu party in casutza
33+Dimitrie

As fi vrut eu ceva actiune, mai ales ca au fost cateva scene in film , dar totusi, suntem oameni seriosi, ori acasa, ori ne luam o camera ceva la un hotel....nu de alta, dar nu vrem sa aparem la stiri ca ne-au prins astia cine stie pe unde

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

bijamale a se citi pijamale...va spusai ca sunt dusa rau...
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

[quote]citat din mesajul lui elilov3

miky-ea sanatate punem biciul pe nenoroctii de microbi ..
cat despre banc e tare rau
Multumesc ,Eli!Chiar acum fac un ceai...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata dragele mele,

Aveti o viteza la scris, ceva de speriat! Iar am ratat un capitol si ceva. Sper sa reusesc sa citesc din urma ...
Ieri am reusit sa ajungem la doctor dupa indelungi peripetii, asa cum va povesteam. Bita este bine, dezvoltata normal pt varsta ei, chiar cu vreo 4 zile mai mare. Are aproape 2kg si s-a mai rasucit putin, in sensul ca acum nu mai e cu totul cu spatele la lume, ci sta pe o parte.
Are momente si momente in ceea ce priveste activitatea. uneori e foarte vioaie, si in alte zile ma baga in sperieti ca nu are chef de nimic.

Fug la treaba acum si revin mai tarziu, eventual dupa ce citesc din urma, sper

Mirtha, poti sa imi trimiti si mie, te rog, numerele legilor cu concediul de sarcina si lauzie/ de risc maternal?! Multumesc frumos!

Zi usoara tuturor!

Iulia 32+

P.S. Ieri am schimbat si noi semnatura! Am mai crescut cu o saptamana. Abia astept sa imi tin printesa in brate!

Mergi la inceput