Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)
Raspunsuri - Pagina 21
VonHelen spune:
Babyzapiplacenta ta are gradul de maturare 2 si calcifieri inseamna ca e "imbatrinita" ca sa zic asa. daca se matureaza incontinuare mai repede decat trebuie in mod normal, atunci s-ar putea sa fie nevoie sa faci cezariana mai devreme de data stabilita. stii ca placenta are pt bebe functie respiratorie , endocrina, etc deci cand este imbatranita ea nu mai face fata sa asigure bb-ului toate cele necesare.
calcificarile alea de exemplu..cu siguranta placenta nu mai este 100% functionala in zonele cu calcificari.
dar stai linistita, asculta ce ti-a zis dr, si cu ajutorul lui Dumnezeu la urmatoarea eco placenta va fi in acelasi stadiu si fara modificari suplimentare de maturare.
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
diana21 spune:
Aha, mersi de raspunsuri. Da, intr-adevar, am mancat mamaliguta cu telemea (f sarata
), poate si de asta...Of!!!
Babyzapy, placenta gr II e ok la 32s, eu am deja II spre III. Calcefierile sunt zone necrozate, din cate stiu eu, insa e normal, spre final toate placentele au calcefieri. Eu am avut o placenta plina de zone din astea data trecuta. Bebele meu avea 1.800 la 31s, deci eu zic ca nici al tau nu e mic! Chiar e in grafic, lasa copilul in pace
!
Cu tensiunea...ce sa ai grija? Cat o aveai? SI cum sa ai grija? depinde de noi daca e mare sau mica
? Intreb pt. ca asta e si pb mea la ora asta, TENSIUNEA!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
33+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Babyzapi, eu iau de doua saptamani aspirina (un sfert pe zi) tocmai pt. ca am placenta gr II spre III. Se pare ca putina aspirina ajuta in cazurile in care placenta imbatraneste prematur. Eu am stat cu un stres maxim data trecuta, la fetita, din cauza asta. Era varza placenta, asa s-a exprimat Iosup, gr IV spre V (care nici macar nu exista, l-a pus asa...sa imi dau seama cat de naspa era treaba).
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
33+
Asa creste bebe
BraveGirl spune:
Tensiune 9 cu 7. Rar am 10cu 6, exceptional 11/7.
Babyzapi, nu fi suparata ca bebe e micut. Daca e sanatos, asta e important, pune el kg dupa ce ii dai laptic bun.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
babyzapi spune:
Diana si VonHelen multumesc pt raspunsuri la pb mea
. In legatura cu tensiunea Diana cred ca dr se referea sa mi-o tin sub observatie pt ca i-am spus ca de regula o am mik...adica si inainte de sarcina...
BraveGirl esti asa o dulce...
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru