Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

E bine cand se termina cu bine...... Sanatate multa Dandusa.......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu stau cuminte....dar de fel..sunt un om f activ si e mai greu sa ma obisnuiesc...maine oricum stau cuminte acasa pt ca vine mama la mine sa-mi aduca ce i-a luat lui bebe....i-a mai luat soacra'mea un costumas cu bascuta....este criminal!!!!

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ma bucur ca dandusa este bine....

pt dandusa!!!

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumesc pt urari!
Ma bucur ca Dandusa este bine.
Babyzapi, te asteptam cu vesti!

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, , uitasem sa-ti spun ca iti doresc multa, multa fericire alaturi de sotul tau si de bebemic !
Sunt pe fuga acum, am avut o zi...plina si agitata. Am cumparat diverse, de la canapea, pana la piulite , si...inca nu mi s-a umflat parchetul !

................

Eu mi-am luat tensiometru azi-dimineata pt. ca am avut 12 cu 8,5 tensiunea, mi-am luat-o la o vecina! Intrasem in panica, am sunat si dr., care m-a chemat la ea la cabinet, insa acum, dupa ce am dat o caruta de bani pe tensiometrul ala de brat , vad ca iar s-a potolit, am 10 cu 5,5. Uh...Doamne ajuta, sper sa nu urce iar, ca numai cu tensiunea n-am avut pb in sarcina asta@

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

huuh,dandusa
mav
baby...tu ei i pe masa la tusee la ora asta...hai cu vestile!

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

io ar trebui sa imi schimb nickul...de la cherieactiv la cherieinactiv...nu mai sunt buna de nimic...ma dau batuta..scot steguletul....poate am exagerat un pic lately si acum trag ponoasele...

si bebe meu se miscaaa..in sfarsit..in luna 7 s-a gandit si el saracu sa inceapa miscarea adevarata...coate,picioare...face galme si burta mea ieeee...criss?la tine?ca stiu ca ai nostri erau cei mai lenesi din odisee..

Cherie 30+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Diana multumim de vestile aduse ...gata numai vreau tu ai cumparat atatea si noi nimic...
Doamne ajuta ca Dandusa este ok ...asa asa sa se tina de cuvant nu naste nimeni inainte de 37 de saptamani ordin de la Mirtha
Babizapy hai cu vestile...ce face bb e bine si maricel sigur
bebecris ia stai tu nitel cumintica ...f bine ca vine mama ma bucur..ah si inca ceva cum a fost ieri mazarea au strambat socrii din nas....sau....
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

cherie pai iti da bataita bb ca de saracul si el a muncit cu tine ...asa scoate steguletul cateva zile si apoi termina cat de cat ce ai inceput......trimitem niste energie virtual...ca altceva sufletu
33+Dimitrie

Mergi la inceput

eli...ai curatat tastaura aia?hahaaa..am citit ca dormi cu caciula in cap!me toooooooo...pt ca am inca lenjeriile de pat estive...tre sa scot alea din bumbac de ala gros,finet...normal ca ni frig la cap ...pfuaii, ca daca imi fac o poza cum merg io la culcare...rade odiseea in hohote..sau plange..auzi, cu caciula, legata la spate cu bluza de lana...

Cherie 30+ Sasha...

Mergi la inceput