Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

!!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Azi la 18:30 am ECO abia astept sa-l vad pe bebe...eu cred ca s-a intors deja, asa simt...si curiozitatea mea cea mare e cat cantareste. Da Doamne sa aiba 2 kg si bebitzul meu. Sotzul tre sa ia banii azi si in cazul asta joi e acasa. Deci pt amandoi e o zi importanta.

Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Multa , multa sanatate si recuperare cit mai rapida !

Citat:
citat din mesajul lui mav

Neatza!
Uite ca intru sa ma vait... Azi dimineata trebuia sa vina mama sa-mi duca baiatul la gradi... si pe la ora 7 ma suna sor-mea... si ma ia pe ocolite... ca mai bine tin baiatul acasa azi... ca o fi ca o-ntarti... ca e sotul meu sau nu acasa? (plecase deja si pana maine seara nu pot lua deloc legatura cu el)... sa nu ma sperii... da'... mama e la spital (luata singura cu ambulanta, in toiul noptii)!
Bine-nteles ca mi s-a facut rau... Mama e bolnava cu inima... si primul meu gand a fost "Doamne, nu mi-o lua pe mama acum!"......
Stiam ca tre' sa fiu "tare", sa nu cumva sa ma apuce nascarea tocmai acum....
36+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

cata miky ,asa-i spui tu ...balci???oktoberfest pt mine nu are sinonim..sunt prezenta in fiecare an la standul de la augustiner cu toata gasca de 20 insi, de obicei stam 3 zile pe acolo..maine pleaca fara mine...din moment ce nu ma pot imbiba cu weiss ..stau acasa...
imi pare rau de patania cu masina, mai ales ca nu a fost vina ta...nu stiai ce te asteapta??aglomeratie,betivi la volan...las ca bebe este ok..si iti revii si tu...

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Da, da am intrebat.
Saptamana asta va fi una de foc pentru tine.
Nu pot decit sa iti spun ca sunt linga tine si ai grija cu psihicul. Asta ne poate sabota maimult decit problema in sine.
Da-i una in cap lu"psihicu".
Incearca sa domini tu frica sau macar nu o lasa sa faca de cap cu tine..... Cum se face chestia asta , nu stiu prea bine , asa orbeste , refuza sa iti fie frica , incapataneaza-te sa nu te lasi patrunsa de sentimentul de frica, spune-ti intr-una ca nu e obligatoriu sa fie ca data trecuta si ca acum esti mai puternica iar ficare zi trecuta e o zi castigata.

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Si eu am avut o noapte uraaata. M-am trezit spre dimineata sa ma duc la baie, ma durea putin burtica... si au inceput sa tropaie piticii pe creier ... mi-am adus aminte ca si nasterea trecuta tot asa a debutat, cu o durere usoara de spate spre dimineata care s-a transmis spre burta si s-a transformat rapid in contractii direct la 5 min... dupa care lucrurile s-au complicat....

Am luat niste nospa si scobutil, degeaba, abia pe la 11, dupa ce am inghitit de toate - utrogestan, gynipral, inca o tura de nospa cu scobutil - m-am linistit si am bagat pana acum putin

Mai pe seara sunt croita sa ma tratez cu un diazepam, doca mi-a zis ca doar la nevoie si asta cu nervii o consider situatie de necesitate. Si mai iau si maine unul, ca nu devin eu dependenta asa usor... Maine e ziua cu pricina, cand schimb saptamana (Mirtha parca tu m-ai intrebat?)... data trecuta s-a intamplat exact in ziua in care implineam 32 de sapt ... Mi-am facut si dexa pt saptamana asta... sunt putin mai linistita... rau e ca doca inca nu s-a intors si nici nu imi vine sa o sun... "stii.. sufar cu nervii.. ce sa fac?"... ca exact in zilele astea e in examene, numai de toanele mele nu cred ca are chef...
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
31+
AMR cel mult 9 pana la

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

cherie-mie imi zici.eu mi-am luat si costum traditional anul trecut.anu asta nu ca nu incap in el.am fost numai sa maninc unatatile de pe acolo ca de baut nu beau.stiam ca sunt nebuni pe acolo dar nu ma steptam la o asa patanie.bine ca BB e ok

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Mai calmeaza-te sa nu patesti vreuna !
Gata faptul este consumat , eventual il dai in judecata , ii tragi doi pumnii in mecla aia de timpit dar acum trebuie sa iei in calcul ca ai trecut cu bine peste incident , fara probleme majore iar tu si bebe sunteti ok.
La rstul te gandesti dupa ce te linistesti !

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

timpitul abia se mai tinea pe picioare.nu stiu ce i-a facut politia dar stiu ca o sa imi plateasca daune psihice.ceva de genu asta.
eu simt niste intepaturi pe col si BB se agita de parca ar vrea sa iasa.cred ca de la stres.eu nu o sa va dau nr meu de tel caci nu are rost,dar voi lua unul sau doua de la voi si dau un mesaj dupa ce nasc si ma simt in stare ,sa va tin la curent.oricum id-ul meu de mes este cata_myky.

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nu prea intelg nici eu bien cum oti pierde lichid fara sa ti se rupa mebranele.
Din cite am citi - dar asta a fost ceva mai demult - lichidul incepe sa se piarda numai dupa ce s-au rupt membranele iar ruperea menbvrnelor declanseaza ireversibil procesul nasterii.
Sa speram ca este altceva.
Dandusa avea aceeasi virsta a sarcinii ca si mine.
Inca nu vreau si nici nu pot sa cred ca e ceva grav. Sanatate si multa bafta !

Citat:
citat din mesajul lui mav

Fetelor, de fapt, inca de aseara am vrut sa va scriu... O prietena comuna mi-a spus ca Dandusa nu este chiar bine, ca a inceput sa piarda lichid... desi nu i s-au rupt membranele (a fost la spital)... Nu stiu exact ce inseamna asta si nici n-am nr ei de telefon... Poate o sunati voi (Leeloo, Diana?) si vedeti ce este cu ea! Sa-i transmiteti si din partea mea toate cele bune!

36+

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Oti, in sfarsit am reusit sa termin si sa predau celebrul proiect. De maine ar trebui sa intru in prenatal. Si o sa intru, pe hartie cel putin.
Ca m-am mai lipit de-un bonus... sa ma mai vantur vreo 2-3 zile pe la birou... Da' nu comentez, ca aproape toata luna am lucrat mai mult pe acasa... si acum nu ma obliga nimeni... e...asa... o placere... macar nu am timp sa ma gandesc la prostii....
Ma duc si io sa-mi iau puiul de la gradi... trec pe la mama... si apoi direct acasa, in pat aterizez... aaaahhhhhhh....... abia astept.......

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, membranele se pot fisura si sa pierzi lichid sau se pot rupe si se declanseaza nasterea. Lichidul se reface daca membranele sunt fisurate, se poate chiar interveni si introduce un lichid septic daca este nevoie.
Mav, ma bucur ca ai scapat de proiect. Ti-am trimis numarul Dandusei pe PM.
Corina, la multi ani fericiti alaturi de sot si copilasi sanatosi si cuminti!
Simona, suntem alaturi de tine, sigur va fi bine acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput