In unul sau 2.... dar in 3?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

Bedrosmart, iti dai seama ca si pe vremea "gaurii amplasate in zona pubisului" gandeau la fel despre ceea ce noua ni se pare absolut normal acum?

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.

Sigur ca da, exact asta am vrut sa zic si eu: fiecare epoca are moravurile si prejudecatile ei.
Discutia este insa mult, mult mai ampla decat ne putem noi permite aici (plecand de la subiectul initial al Zepellinei), caci multe depind, de exemplu, de religie, de traditie, de nivel social etc.

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Sigur ca exista limita personala, sociala, religie. Eu ma gandesc la copiii nostri. Lumea evolueaza. Noi ramanem cu aceleasi idei. Oricum am crescut complet diferit si informatia si deschiderea sunt mult mai ample acum. Insa imi faceam probleme nu de mine (m-am descurcat sa raspund) dar de viitor si modalitatea in care o sa reactionez cand e vorba de copilul meu.
Tot legat de aceasta discutie am auzit ca o mama a vazut in telefonul fiicei mesaje de genul :ne mai intalnim doar daca accepti sa ne vedem si cu x. Sau: mi-a spus vecinul ca e singur maine si ma gandesc sa ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cred ca depinde de fiecare dintre noi. Sunt persoane carora le place aglomeratia in pat. Sunt persoane care practica sado-maso. Sunt persoane care experimenteaza toate ciudateniile pamantului. Important este ceea ce simti. Este ok cata vreme iti dai acceptul si te tenteaza ideea.Fiecare are normalitatea lui.

Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul barbatilor vis a vis de doua+1, trei+1, n+1 ....lasati-ma sa cred ca raspunsul majoritar nu va fi "piei drace" .
Sau daca doua superbitati ar cere unui barbat sa li se alature el va raspunde ofuscat si jignit de propunere "nemernicelor, voi stiti ca sotioara/iubita/concubina ma astepta acasa cu mancarea calda in farfurie"?
Eu una ma gandesc ca fiecare are fanteziile lui sexuale....dar unele dintre ele ar fi bine sa ramana la stadiul de fantezii ...altele merita experimentate .

Din pacate nu putem sa reinventam lumea si toti sa fie dupa chipul si asemanarea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

zepellino...poate -i un "cadou " de la fostul sot

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

ce imaginatie....
daca era in stare , probabil era alta situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zepellina

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

ce imaginatie....
daca era in stare , probabil era alta situatia

"Cu cit esti mai entuziasmat de viata, cu atit mai multa bucurie vei gasi in ea."

zepellina

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sincer, eu tolerez stilul de viata a-l altora atit timp cit nu interfereaza cu al meu.mie mi se pare ca ar fi trebuit sa studieze terenul si abia dupa ce ar fi constatat o foarte mare libertate in atitudine sa-si permita sa propuna.Daca as fi fost eu in cauza, cred ca nu le mai trebuia la 2 generatii dupa.
Ce sa fac daca-s asa destupata la minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Sincer, eu tolerez stilul de viata a-l altora atit timp cit nu interfereaza cu al meu.
dulcetica

Da, dar usor, usor, se schimba mentalitatea societati...in mai libertina, preeea dezinhibata,... cica aceia care nu fac ca ei sunt....fraieri. Fac parte din alta categorie...inferioara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Sincer, eu tolerez stilul de viata a-l altora atit timp cit nu interfereaza cu al meu.mie mi se pare ca ar fi trebuit sa studieze terenul si abia dupa ce ar fi constatat o foarte mare libertate in atitudine sa-si permita sa propuna.Daca as fi fost eu in cauza, cred ca nu le mai trebuia la 2 generatii dupa.
Ce sa fac daca-s asa destupata la minte?

dulcetica

Deci inteleg ca ai fi acceptat? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:

Deci inteleg ca ai fi acceptat? Cum e?

"Cu cit esti mai entuziasmat de viata, cu atit mai multa bucurie vei gasi in ea."

zepellina

Tu de ce intrebi? Poate ti se raspune : "Incearca si tu si ai sa vezi!"

Mergi la inceput