SUPERDIETA ***28***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunetzika spune:

Petrooooo pot sa cant si eu cu tine?....un pic da?...hihihi...gata nu mai cant ca pote`mi canta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pfiiiiiiiiiii, ce simfonie e la noi pe topic

Breto, bine ca te-ai intors , zau ca ma speriasesi fata draga. Vad ca esti din nou optimista. Sa-ti fie de bine ciupercutzele! Cat despre monitor ..azvarle-l pe-asta , ia un laptop.
Sa-ti traiasca feciorul, maaaaama ce baiat mare ai Breto! Care va sa zica acu 19 ani pe timpul asta erai inca cu burta mare in asteptarea "marii intalniri". Trece vremea...repede! Vezi sa nu scapi in blide maine

Brunetziko, pai nu de luna viitoare la dieta-noi te asteptam de lunea viitoare . Apropo de replici zise aiurea: nu le pune f mult la suflet, daca ti-au dat de gandit si te-ai hotarat sa iei masuri ...zi ca asta-i partea buna din ele, si alege sa o privesti doar pe asta.Ca or mai fi fost si altele...sa fie la ei!

Io-n weekend raman acasa, deci nu scapati de limba mea taioasa, sa vedeti ce v-o luati daca nu treceti pe aici ! Nici nu schimb capitolul pana nu dau o veste si:

-Dan_ny de dupa canapea
-Camy a noastra cea suparata pe cantar
-Emilia (zau eu cred ca ne-ai uitat de tooooot)
-Mada -sarbatorita noastra care cred ca inca nu si-a revenit dupa chef, ca vad ca nu e-n mare forma, baga cate un mesaj si dispare in mare graba
-Criss care stagneaza la 52 de kg -maaaaaaama, uite-acolo as vrea sa stagnez io !

Si...si... oare sa sper ca ne vor da ceva semne si Queenye ? sau Alecsia?

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...normal ca m-am intors...doar nu credeai ca dispar asa cu una cu doua...ceea ce am(ma refer la ce mi-au gasit doftorul)este o consecintza de la operazia de care tu stii(aia mai importanta)...ca de avut,am avut vreo trei la viatza mea....si,desi am fost avertizata acum 5 ani ca in timp v-a mai iesi cite una la iveala,nu ma asteptam asa de repede la urmari...oricum ma stii,OPTIMISMUL mie nu-mi dispare cu una cu doua...o sa am grija de mine,ca nu am ce face,si vorba ta...AM TRECUT PRIN MAI RELE EU....BRUNETZICOOOOOOOOOOOO,imi place duetul cu tine..vezi ca nu esti singura,mai aveam vreo doua fete in formazie,dar nu stiu unde au disparut...asa ca baga cintare la mare cu mine,sa le trezim pe toate ,asa poate intra mai des si celelalte gagicuze....iar dupa cum ai auzit de la aprilus,fa bine si intra de lunea viitoare,nu de luna viitoare...sa ne lasam neamurile cu gura cascata...stii cum se mai zice pe la noi?..."CA DACA ERAM DE MINCARE,NU LI SE PAREA CA MAI SUNT ASA MARE.....CE MISTO E PE LA NOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....gata fara placinte ca suntem la cura,si ne vede lumea...la detoxifiere cu struguri,dupa care la slabit!!!asta este un ORDIN!!!......HAI SA VA PUP...DUPA CARE VA MAI CINT CEVA....KISSSSSSSSSS

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai is pe aici da cam nimic nou de raportat cam stagnez. Si pt ca am mai calcat pe langa eu chiar daca nu cred ca ar trebui as mai baga din nou sapt cu legume si fructe da sa ma tin de ele cum trebuie ca daca mai calc prin strachini nu obtin nik.
Brunetzica bine ai venit si mie mi sa parut ca e breto undercover.
Maine plecam la shopping de dim oleaca ca tre sa luam cadou pt fetita vecinei mele din Londra ca implineste 5 anisori si e innebunita dupa rochii elegante si etc asa ca ne conformam si mergem la vanat de rochita deosebita pt o printesa mica.
Is si busy eu la sf de sapt ca la mine e perioada de curatenie etc si cum stam intro casa cu patru camere si un etaj am ceva de muncit. De aia is cam absenta.
da revin eu la inceputul sapt.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

........acum cintarea de seara ....mada

Lupta cu kg

Mergi la inceput

buna seara!!! (din nou)

....am revenit cam tarziu si cred ca sunt singurik p aici...april si breto imi cer mii d scuze si cred ca acuma sunt un pic nedecisa...din anumite motive nu`mi prea permit sa`mi tin dieta d luni dar totusi am sa o incep din prima luni a lunii viitoare....sper sa nu va suparati prea tare p mine (mai ales tu breto) si....in plus tre` sa`mi cumpar si cantar ca ink nu m`am aprovizionat cu acest "obiect strain" pt mine (noroc d u breto ca aveai cantarul k d altfel nici acuma nu stiam cate kg am si continuam sa pap k nesatula toata ziua)...pentru moment va multumesc f mult si ne citim maine....

Mada iti multumesc frumos

Mergi la inceput

woooofffffffff iarasi nu imi sunt moderate mesajele dar tot am sa fac si eu un pic d cantare......

........gata acuma sa`mi iau si aterizer direct in pat sa uit d pachetul cu biscuti d vanilie d p birou.... va popik si n bunaaaa

Mergi la inceput

....Tipurile de salarii din Romania: Salariul ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul magic: face cateva miscari si dispare. Salariul furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul umor negru: razi ca sa nu plangi. Salariul prezervativ: iti taie pofta. Salariul impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile.

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si eu zic ca si Mada...cred ca mai tin o sapt de legume si fgructe...ca am mai calcat prin strachini...dar acum m-am urcat pe cantar...si vaz ca am 73,5...deci saptamana asta am dat doar 500g jos

Mada...hai sa ne luam de manuta...si sa mai tinem o saptamana cu legume si fructe...ce zici???????

Bretonica...faza cu salariu din pacate e atat de adevarata..
Eu dupa ce l-am pierdut pe Dariusica, cand sa ma intorc la servici, aflu cu stupoare ca nu mai am unde sa ma intorc, am gabat cv-uri..am mers la interviuri...si ieri m-au sunat unii sa -mi spuna ca m-au placut si ca ma angajeaza....fericire mare, ajung la sediu sa discutam si cand aflu......ma angajau ca inginer pe 11 milioane ...am ramas ca proasta ....inca nu mi-am revenit, nu- mi inchipui ce-i in capul lor...deci am numai responsabilitati...atat?????????????????????????

...VREAU SA EMIGREZ!!!!!!
...dar slaba!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

April nu v-am uitat uite de la mine pentru toate fetele de pe forumul de slabit !!

Nu am mai intrat ca si eu cam stagnez la 63 de kg ca am mai dat iama prin niste prajiturele ieri ca a venit tata cu ele si nu am rezistat.
Si eu sunt tentata sa mai tin o saptamana de fructe si legume acuma nu stiu daca e ok ca am introdus deja peste,oua si lapte si.....prajituri .

Dar gata ca de sarbatori vreau sa ma duc acasa in tara slabutza slabutza .

revin...

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

greutate

Mergi la inceput