SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
Camy,
nici eu nu stiu de ce nu sunt trecuti strugurii la permise. De ex pentru pere, banane-imi explic, contin multe zaharuri.
Acu ca m-ai facut curioasa am citit si am gasit urmatoarele info despre o dieta cu struguri:
Studii clinice care arata ca strugurii contin substante care ajuta la dizolvarea colesterolului si deci previn aparitia leziunilor aterosclerotice. Aceste substante sunt niste antioxidanti, numiti polifenoli si au un impact benefic asupra sanatatii aparatului cardiovascular. Cei mai importanti antioxidanti din struguri sunt: taninul si resveratrolul, care joaca si un rol important in prevenirea infectiilor virotice si bacteriene, dar si al cresterilor tumorale.
De asemenea in clinicile in care se practica metode de detoxifiere, cura cu struguri este una din etapele procesului de curatire profunda a organismului. Astfel sub directa observatie medicala se pot consuma pentru cateva zile doar struguri. Cantitatea de struguri care trebuie ingerata depinde de la persoana la persoana si poate varia intre 0,5 si 1 kg pe zi.
Dupa prima zi a dietei cu struguri se poate instala o usoara constipatie, deoarece se acumuleaza semintele acestora in intestin. Pentru a evita constipatia se recomanda mestecarea samburilor de struguri. O atentie speciala trebuie acordata si modului de spalare a strugurilor. Majoritatea consumatorilor de struguri nu realizeaza faptul ca unele pesticide sunt insolubile in apa si rezista unei simple clatiri cu apa. Se recomanda asadar spalarea strugurilor cu apa in care s-a dizolvat sare de bucatarie si apoi clatirea cu apa rece.
Cura cu struguri este foarte eficienta si in tratamentul obezitatii, datorita faptului ca detoxifica organismul. In timpul acestui proces de curatire pot aparea o serie de simptome specifice eliminarii de toxine: febra, greata, oboseala, migrene, etc. Dupa terminarea dietei cu struguri este important sa se revina la alimentatia normala, treptat: pentru cateva zile se vor consuma doar cruditati, apoi se vor introduce cerealele, lactatele si in cele din urma alimentele gatite. Sa ne bucuram asadar de bogatia si generozitatea toamnei si a naturii, de gustul delicios si de beneficiile aduse sanatatii printr-un consum cat mai regulat de struguri.
Eu daca as avea pofta as manca un ciorchine-doi, nu cred ca e asa groaznic. Asta seara am mancat un pomelo, e fructul meu de iarna preferat si pt ca am fost la shopping am luat doua. Sunt bune, desi inca nu e iarna.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunetzika buna seara |
Seara buna
Daca vrei sa intri in clubul fetelor care intra in lupta cu kilogramele esti binevenita.Doar trebuie sa ne zici mai multe despre tine-vezi ca mesajele tale sunt moderate si se vizualizeaza mai tarziu-mai trebuie sa scrii vreo 10 sa vorbim in timp real
vias spune:
...eu mi-am cumparat ieri niste struguri...si am mancat...
...oricum, cantarul nu misca nimic....e normal????????
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
brunetzika spune:
buna ziua!!!!
multumesc april ca m`ai "bagat si p mine in seama"....despre mine c pot sa zic...ma numesc Alina,am 22 d ani si pt varsta mea sunt un pic(mai mult) grasutza ...cunosc adresa d la marushik mea Bretonik si in una din pozele ei apar si eu...sunt atat d ridicola incat nu ma prea pot "bucura" d mine...as vrea din tot sufletul sa tin un regim iar superdieta m`i se pare usoara dar in acelasi timp greu d tinut pt ca mie imi lipseste vointa...sper sa gasesc ajutorul necesar in voi ca mie imi lipseste ...
Brigit spune:
Camy, nu te descuraja! Uite, eu zic sa notezi aici meniul pe mese, in fiecare zi ca sa ne dam seama ce si cum, eventual venim si cu idei. O alta chestie ar fi legata de cat de multa activitate fizica ai. zi-ne mai multe de programul tau zilnic, promit ca vin cu sugestii, si cred ca si celelalte fete la fel.
Brunetzik-meeeeeeeeeeeeeeeey,eu vazusem ceva familiar in salutul tau, un moment am si crezut ca vorbesc cu Breto undercover. Tare mi-e dor de ea, sper sa vina repede!
Despre vointa: e greu la inceput; vointa vine pe masura ce apar rezultatele, cand deja incepi si vezi ca ai dat jos, chiar incepi sa tii la ce ai obtinut si esti din ce in ce mai ponderat cand e vorba de mancat exceptionale.Eu zic ca esti tinerica, si la varsta ta organismul reactioneaza f bine. Baga-te ca noi suntem pe baricade la sustinere.
A, si apropo de "ridicola"-eu am mania de a ma lega de orice cuvant , asa ca fac analiza pe text acuma. Si eu fac parte din categoria tipelor care atunci cand sunt nemultumite de greutate tind sa cred ca aspectul fizic se rezuma doar la asta, deci o dau si mai rau cu bata in balta ca tind sa nu ma mai aranjez, sa neglijez coafura, sa ma imbrac in tzoale lalai.
Te asigur insa ca eu cunosc tipe care aratau f sexy si 80-90 de kg si si le purtau f bine. Cred ca e o chestie de atitudine. Deci nu te mai gandi ca arati ridicola, eu incerc sa ma educ sa gandesc asa: frumusetea vine din interior. Daca in interior esti OK, emani si in afara o stare de bine, te simti confortabil cu tine, te ingrijesti si te iubesti. Hai ca am scris ditai placinta, sper ca voi fetelor ati inteles ce am vreut sa zik.
bretonica spune:
...ihihiihihihi...eu pe dinauntru sunt ok(....APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS.......AM VENIT......pai ce credeai ca,chiar am disparut asa?..de impuscat inca nu m-am impuscat..am zis ca mai am timp(hahahhahaha)....si mie imi era dor tare tare de tine,si nu numai...de toate...dar cum v-am spus am monitoru l-a reparat..si sunt fara...asa ca am SCUTIRE...nu sunt nemotivata.....am vazut ca a intrat si viitoarea mea nepozica,BRUNETZICA...MA TZIN DE O GRAMADA DE TIMP DE CAPUL EI SA INTRE IN FAMILIA NOASTRA,vad ca pina la urma a facut primul pas...si ma bucur nespus..acum sa speram ca se v-a hotari si sa inceapa dieta...nu este ridicola,dar sincer este pacat cind esti asa de tanara sa te lasi dusa de "val",si sa te ingrasi inainte de vreme...este usor sa le pui,dar foarte greu de dat jos...sincer in brunetzic(ea fiind viitoarea sotzie al nepotzelului meu scump),ma vad pe mine...este stilul meu...ar minca intr-una...noi nu putem lasa nimic la intimplare pe masa(fructe,dulciuri...),ca ni se leaga de mina,dupa care papam tot...AM O FOAME SI ACUMAAAAAAAAAAAAAAA...dar am fost si sunt tare cuminzica....maine seara va fi problema mare,si va anuntz...intru in NEPERMISE...maine baietzelu lui mama implineste 19 ani...un pic de tort imi datzi voie va rog frumos sa pap si eu.......deci eu nu am fa bine si intra si tu mai des,si hotaraste-te
Lupta cu kg
bretonica spune:
ah...vroiam sa-tzi mai spun april draga ca demult as fi aruncat si eu cintarul meu pe fereastra....mor cind vad ca nu se misca,dar na,ASTA E...TU in schimb nu mi te mai agita asa,ca esti bine cum esti...lasa-ma pe mine sa ma AGIT....eu fac parte din persoanele care la 80 de kg arata bine...ihiihihihi...mi-au murit laudatorii...oare cind oi ajunge inapoi la 80???????...CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIND???.....dar vreau sa probez saptamina viitoare sa-mi fac o detoxificare a organismului cu struguri...mai ales ca-mi plac de numai,si vazind ca suntem inca in sezon de ce sa nu profit...asa poate mai dau si eu ceva jos....oricum am mai coborit vreo 300 de grame de la ultima vizita care am avuto pe aici...tinind cont ca am sa intru in nepermise,de luni as face bine sa incep cura cu struguri!!...si am sa o fac...multzumesc aprilus de information...ma sa bag si o cintare imediat,ma duc sa mestec in ciupercutze...ca le am pe foc....pwwwwwwwwwwwwwwp youuu
Lupta cu kg
bretonica spune:
.....WEEKEND PLACUT....poate mai intru pe seara.......I LOVE YOUUUUUUUUUUUU
Lupta cu kg
brunetzika spune:
buna seara!!!!
am revenit......matushicaaaaaa multumesc pt "firma"..hahahahhahahahhahahaha oricum lasand regimul la o parte abea astept sa mai merg la tine sa pap o bucatzik d placinta cu branza cum numai tu stii sa o faci.....iti multumesc ca te`ai tinut d capul meu sa intru aici ...hehe....si sper ca d acuma in colo am sa intru mai des...si asta numai datorita tie
Deci,april iti multumesc f mult pt cuvintele tale si sincer fiecare litera scrisa pt mine m`au facut sa am un gram d vointza...acuma nu pot face regimul..dar PROMIT k incepand cu luna viitoare am sa ma pun p regimul p care l`am citit p prima pagina...m`i se pare destul d simplu...dar....cand am sa ma pun p treaba cred ca o sa`mi fie cam greu.......siiii...sa ma leg un pic si d cuvantul p care l`am spus...adik "ridicola".Nu dau inapoi la ceea c am zis dar uneori chiar asa ma simt mai ales cand unele persoane din jurul meu (si nu d`au nume...ca matushik le stie) imi zic..."Ar cam trebui sa te apuci si tu d regim" sau "Eu la varsta ta eram ca trasa prin inel"....normal ca atunci vorbele alea ma fac sa ma simt asha si sper ca makr un pic sa ma intelegi...Si dor pt ca vin din partea unor persoane care totusi cel putin tin la ele......cam atat am avut d zis.multumesc!