SUPERDIETA ***28***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna la fetize...nu am slabit numai 200 gr...deci...101.3...acum nu am timp,dar cind ma intorc de la lucru am sa ma impusc.....O ZI BUNAAAAAAAA...PUPICE

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gata, am facut modificari pe prima pagina, verificati daca e OK ca nu reusesc sa le fac in timp real, sper sa nu le fi bulibasit prea rau.

Doroti- pe pup dulce si te-astept mai des pe la noi sa ne povestesti de tine si de burtica mica

Breto, trimit pupici si la tine sa vina zile mai bune!

Emilia, Mada, Cami, Queenie - felicitari ambitioaselor si tineti-o tot asa!

Restul fetelor-sunt asteptate la raport. Ca de nu va pun absenta si nu o motivez

Va pup pe toate de nu va vedeti !

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

April a fost abia prima saptamana...normal ca am fost ambitioasa...sper doar s ma si tina...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

acum am facut ceva...am bagat fructe in robot...si a iesit ca un fel de piure...mama...e super....cu mere, kiwi, portocale, morcov...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

'neatza fetele!!!!
sunt tot intr-o goana... bag si eu un raport... nu prea grozav
initial 84kg, actual 83,5kg
si fug la munca...va pup, sa fiti cuminti

Mergi la inceput

...saptamana asta cantarul arata ca nu am facut nici un progres.

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza!

Pfaaaaaai, ce vorbarete sunteti, zau ca nu pot sa va urmaresc

Mie mi se incarca pagina de forum in juma de ora, vad ca numai aici patesc chestia; o fi "de la ei". Recunosc, din cauza asta scriu si mai rar ca presata de timp nu am rabdare sa se incarce si inchid. Da' vad ca va e dor de limba mea ascutita de nu va faceti aparitia decat "fugitiv" .Doar Camy vad ca intra constiincioasa sa anunte ce si cum.

Apropos de cantar. Sunt in certuri mari cu cantarul personal, daca n-ar fi costat atata anu trecut cand l-am luat pe geam ar fi zburat pana acuma. Ca vorba aia in loc sa imi iau pantofi eu mi-am luat cantar iar acuma in nemernicia lui se incapataneaza sa nu se miste in jos mai deloc.

De duminica, de cand am intrat in nepermise ma straduiesc sa mananc ca la carte. S-ar parea ca nu e de ajuns. Azi fac o varza calita , cred ca am mancat prea multe cruditati ca ma simt cam umflata in burtica.

Inca o chestie e ca am redus miscarea la minim. Am o stare de oboseala fantastica-m-a dat gata trecerea vara-toamna.Si parca nimic nu ma face sa ies din starea de 'amorteala" Mai stii, poate in curand intru in hibernare in ritmul asta?

Acu ca mi-am varsat off-ul(si pe cantar si pe toate cele) ia sa va iau si pe voi la rand:

Breto: sunt suparata pe tine - pai vii, arunci o vorba-stii tu care! imi sare inima 2 metri, apoi zici ca nu-i nimic dar nici nu o mai "regasesc " in postari pe Breto a noastra. Da-te-ncoace ca-ti ciufulesc bretonul de-o sa-ti zicem ciufulica, nu bretonica. Varsa tot ce ai pe sufletel, ca io-s obisnuita cu tine expansiva si vorbareata. Orice ar fi acolo de te intristeaza-zi aci ca avem noi leac la toate.

Dan_ny-mey, tu ai stat prea mult ascunsa dupa canapea dragutza, si te-ai obisnuit acolo. Parca ai limita de cuvinte /mesaj. Na ca sa te mobilizez: 500 de gr intr-o saptamana e putin ! Ia sa pui meniul zilnic sa te analizam! Hai ca ne pricepem la dat cu parerea cand e vorba de altii.

Mada: vad ca nu mai scrii nimik. Eu te suspectez ca ai dat iama in bunatatile care au ramas dupa petrecere si de-aia nu mai dai p-aci. Vino si alunga suspiciunea care planeaza asupra ta

Emilia: in tine e speranta noastra. Vino si ridica-ne moralul ca la tine vad ca sunt rezultate constante. Nu se poate sa ne lasi de izbeliste, nu vezi ca suntem demoralizate?

Queenye: sa stii ca vorba aia "mai rarut ca-i mai dragutz" nu se aplica pe topicul nostru. Asa ca te asteptam mai des

Alecsia: mey, tu te plangeai ca tii dieta de una singura. Acu cand ne-am incumetat o gramada nu mai treci pe la noi?

Criss-daca Breto nu da concert nu vii la noi?

Si-uite asa am scris la placinta asta printre picaturi de la 8 uma la 11. Personal record!

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai eu ma chinui sa trec pe aici cat mai des citesc da abia reusesc sa scriu ca am si multe locuri unde tre sa scriu si greu reusesc plus ca mi se tot inchide laptopul si se blocheaza si mai cade si netul si tot asa.
Deci nu am mai pus da nici nu am mai dat jos. Da stiu ca e normal cu toate ca ziua dupa ce beau apa si ect arata mai mutl cantarul dim e tot atata.
April eu in nepermise am dat in weekend da luni totusi aveam 69,5 deci ce sa zic ma chinui si sper sa slabesc la sala nu am mai ajuns ca si eu ca si tine is super obosita cu toate ca iau vitamine si etc trecerea asta de la vara la toamna ma termina.
Gata tre sa fug uff sper sa revin mai des.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetzika spune:

buna seara

Mergi la inceput

strugurii ce au?..adica de ce nu-i putem manca?????

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput