masina de spalat rufe zgubilitica

masina de spalat rufe zgubilitica | Autor: first_carmen

Link direct la acest mesaj

Tocami am cumparat o masina de spalt rufe (al 6 simt). Montajul este corect, daca vrei s-o misti din loc nu se poate,e bine proptita, nu se balangane. Dar cind incepe stoarcerea cred ca si un copil ar putea s-o indrepte in ce directie vrea, asa de tare se clatina. Aseara am pus-o prima data la lucru si a trebuit s-o opresc ca veneau vecinii peste noi. Am reluat dimineata ciclu de stoarcere si a trebuit sa ma sui pe ea ca sa nu se dea de pereti. Ma ingrozesc daca asa trebuie sa faca ... o vreau pe cea veche inapoi.

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Cum crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu te teme, nu e ceva normal, asa ca se rezolva. Sunt mai multe cauze si toate duc spre pietroiul ala, care este descentrat. Cheama serice-ul.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

1.
Fa o proba de centrifugare fara rufe. Daca si atunci se balangane inseamna ca are cuva descentrata si trebuie sa contactezi service-ul.
2.
Atentie si la incarcarea cu rufe. Pentru ca la centrifugare cuva sa fie incarcata uniform ea trebuie sa aiba mai multe rufe (producatorul spune ca o incarcare optima este de cca 3-5 kg de rufe, depinde de model) astfel ca in timpul rotatiei sa se imprastie relativ uniform pe suprafata cilindrului acesteia. Prea putine rufe, sau prea compacte se intind doar pe o parte a cilindrului sau neuniform, debalansandu-l.
Al 6-lea simt (in realitate sunt niste senzori si un microcontroler) incearca, printre altele, obtinerea unei incarcari uniforme: centrifugarea nu pleaca direct spre viteza aleasa ci treptat, ajustand, daca este nevoie, incarcarea prin reducerea pentru scurt timp a vitezei (repozitionare bazata pe inertia rufelor in miscare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

incearca sa verifici daca este asezata in pozitie corecta cu o nivela!
masina de spalat este foarte grea, si chiar daca 'pare' ca este montata bine, daca nu e in pozitie perfect orizontala pot aparea problemele de care spui la centrifugare!
faptul ca incerci cu mana sa o misti din loc si nu se mica nu e deloc relevant, fa rost de o nivela !

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Am mai intalnit asa ceva la niste prieteni, dar ei au uitat sa scoate niste chestii (bare) din spate si care sustineau cuva si motorul si care erau doar pentru transport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

1. sigur ati scos suruburile+garniturile din spate - cele care sunt fixate special pt. a nu se strica cuva in timpul deplasarii de colo-colo??!! (sunt 4-6 fctie de producator si au cam 10-12 cm lungime)?!?
2. este in boloboc fixata?
3. pune-i niste garnituri/plasturi de cauciuc sub picioare (pt. a fi si mai anti-derapanta)

Daca da, atunci:
1. tamburul cuvei este excentric
2. contragreutatile nu au fost bine calibrate
In cazul asta trebuie schimbata - nu merge cu vine service-l si o repara...e defect de fabrica si se schimba obiectul integral.

Sa ne zici ce ai rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

deci ... de abia ieri am mai reusit sa ajung si la masina de spalt , nu de alta dar sotul meu a fost in delegatie si eu sunt o atehnica totala si pe de alta parte nu mai avem cu ce sa ne imbracam...mi-am prins sotul si l-am intrebat daca a dat jos bara de transport din spate si ... nu era data jos :)) sa mor de ris ... dar pentru asta eu sunt de vina ca nu am citit inaite .. uite cum se poate pierde garantia ... scria pe toate hirtoagele care insoteau masina ... asa ca va informez ca am spalat 2 masini si am umplut balcon pina la refuz si sunt multumita
Multumesc pentru sfaturi si de acum inainte o sa tin cont ca graba poate sa strice treaba

Va pup si multumesc inca o data

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Hai ca sinteti de coma((:.Mi-ai amintit de un cuplu de prieteni care o luna de zile s-au certat ca chiorii cind spalau rufe care sa se urce pe masina ca o lua masina la fuga prin casa .El:tu sa te sui,ca tu ai vrut-o.Ea: ba tu ca esti mai greu,pe mine ma sufla vintul.Si au facut cu schimbul suiti pe masina cca o luna..

Off topic:hai sa va spun de noi,acum vreo 14 ani,la un hotel cu cartela magnetica.Am ramas sa pazim usa,asteptam un Sesam deschide-te de rusine sa intrebam pe cineva.Si am sucit biata cartela in fel si chip.Si ne-am intins si pe jos in fata usii,pe covor.Si am asteptat,si iarasi am asteptat sa apara intimplator cineva.Am stat vreo citeva ore bune in fata usii fermecate.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Vezi ca sunt de cumparat ceva dopuri de cauciuc care se pun sub fiecare suport...dar mai inainte trebuie echilibrata f bine.Uite si aici...multe chestii interesante de altfel

http://www.dmail.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

super-super tare faza cu masina!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput