Am si eu nevoie de un tratament naturist super-urg

Am si eu nevoie de un tratament naturist super-urg | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Revin cu o noua prolema. M-am cautat de rinichi si de intestine, aveam dureri in zona abdomenului inferior si a spatelui si de la o simpla echorafie am ajuns la un mare RMN (rewzonanta manetica) in reiunea pelviana din care au rezultat urmatoarele:
-ovarul stan polchistic
-ovarul dublu marit f. mult 43 mm cu pereti subtiri si chist hemoraic
-uter cu noduli fibromatosi si cu lichid dar nu se stie de ce natura. In plus cavitatea uterina marita.
Nasoala situatie. M-a dezamait si mi-a luat orice initiativa in acest domeniu. Mai am un pic si ajun la menopauza. Poate sa ma ajute cineva?
Cu o luna inainte trebuie sa iau Prenil si Pureon potrivit celor spuse de prof. Ancar. Noroc ca nu le-am luat pt. ca acolo scrie ca nu trebuie sa ai chisturi sa ovare umflate. Mai am oare vreo sansa????
Nasoala situatie. = concluzie finala.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Diana,eu am cumparat zilele astea Protein Forta,de Hofigal,am inteles de la cineva ca sunt foarte bune si capsule de Echinaceea de la Medica, le gasesti la orice magazin naturist sau farmacie.
10 seri la rand am facut spalaturi cu amestec de galbenele,pelin, musetel,sunatoare,coada soricelului,tatanesa.Se pun plantele la macerat in apa rece de seara iar in seara urmatoare se incalzeste lichidul la temperatura normala,se strecoara si-l folosesti.
Eu ma simt mai bine. Tratamentul cu spalaturile trebuie sa-l fac 3 luni la rand, 10 zile spalaturi 1o zile pauza si tot asa, rau nu are ce sa-ti faca, merita sa-l faci.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Multumesc de raspuns, dar dupa spalaturi nu-ti introduci nici un ovul?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

De data asta n-am introdus nici un ovul,dar am folosit alta data ovulele pe baza de galbenele, Cervirom parca se numesc,de la Eurofarm-le gasesti la farmacii iar alta data am folosit de la Apicola niste supozitoare pe baza de propolis( le folosesti ca si ovule, ca atunci cand imi trebuiau mie nu se gaseau ovule,au aceeasi compozitie)-dar astea pateaza foarte tare si trebuie sa folosesti tampoane.Daca vrei mai multe detalii si sa ne sfatuim mai mult trimite-mi un mail.Oricum parerea mea este ca nu trebuie sa disperi si o sa vezi ca totul se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bai de plante urgent. Iti dau eu lista.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Diana draga, ce rau imi pare, dar nu dispera! Pentru toate exista o rezolvare. iti sugerez sa vorbesti cu Livia. E o scumpa si ajuta pe toata lumea.Pupici multi, Ursulica

Mergi la inceput