Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 3
tinatache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cata_myky multumesc pt raspunsuri.voi naste la un spital din Freising.imi e si putin teama.eu nu am fost niciodata internata in spital aici in Germania.sper ca nu va fi ca la romanica unde te trateaza cu indiferenta.am mai auzit ca aici nu iti da voie sa infesi nou-nascutii,pai ce ma fac?eu vreau macar prima luna sa fie Bb infasat. 35+ Man-Dat Christian AMR 2 sapt http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community |
ce-ai sa faci decat sa-ti cresti copilul de la bun inceput in anul 2008, nu ca acum 20 ani. Stai linistita, vei fi tratata mult mai bine decat in Ro.
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?
Claudi@ spune:
cata, pt ce sa-ti infesi copilul, la ce ajuta? In rest nu-ti fie frica, nu se va purta nimeni urat cu tine, si moasele vor fi foarte dragute.
Eu am dat, peste o doctorita si o asistenta, romance, foarte de treaba. Asistenta chiar m-a luat in brate cand plangeam de frica (sapt 34 cu risc de nastere prematura) si m-a linistit, dar injectia care trebuia facuta in picior si eu nu o vroiam (pe semnatura) tot mi-a facut-o
nastere usoara si stai fara frica
19+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
angiuta spune:
citat din mesajul lui lkiki Eu am sunat aproape toate moasele de pe lista - ma refer la cele care au domiciliul cat de cat aproape de mine - si nici una nu ma poate ajuta, sunt toate ocupate. Asta ce inseamna, ca raman fara hebamme? |
Daca cele de langa tine sunt ocupate poti suna o alta care-i mai departe. Moasa mea nu era de la mine din cartier pentru ca in cartierul meu nu era nici una vorbitoare de italiana asa ca am apelalt la serviciile uneia din cartierul invecinat si n-a fost nici o problema.
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
angiuta spune:
citat din mesajul lui cata_myky buna.din nou cu o intrebare. eu nasc prin cezariana pe data de 16 oct ,vine moasa si la mine acasa?mie nu mi-a dat nici o lista de unde sa aleg. multam |
Daca nu ai primit nici o lista de la spital poti sa rogi ginecologul sa-ti recomande o moasa sau poti da un search pe google si sigur vei gasi macar una.
Moasa te poate vizita si inainte de a naste, asa va cunoaste, iti mai da sfaturi, etc....
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
blue77 spune:
Buna fetelor,
va deranjez si eu cu o intrebare, am cumparat cand am fost prin Germania dozete de ceai Tassimo ceai cu fructe rosii, in Franta nu avem ceaiul asta si tare as mai vrea sa mai beau.
Aveti idee de un site internet de la voi care livreaza si in Franta unde pot gasi asa ceva?
Merci
NOI +5 si Marc
cata_myky spune:
claudi@-am decis sa infas copilul in primul rind ca doarme mai bine si se simte mai in siguranta,studiile au aratat-o.in al 2-lea rind vreau sa evit sindromul mortii subite la bebelus.binenteles si daca al meu BB ii va placea sa stea infasat,altfel nu o voi face.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
Claudi@ spune:
Cata, ma gandeam ca vrei sa-l infesi cum era pe vremuri la bunica, legat strans, sa fie piciorusele drepte.
Eu l-am imbracat de la inceput cu hainutze si il inveleam cu o paturica, stil infasat, dar daca dadea din manutze se dezvelea imediat, deci nu-l legam (si foarte rar am facut asa). Moasa imi recomanda, sa-l invelesc asa si sa-l iau in brate cand ´se speria, de obicei dupa baie cand dadea mult din manutze si dadea in gol(nu simtea peretii uterului)
Sa-l infesi ca pe timpuri, mi se pare putin cam "barbar" caci si in burtica se pot misca, pe cand asa legati nu se misca deloc. Dar na, asta-i parerea mea.
19+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
Claudi@ spune:
A sa nu uit, cum sa eviti sindromul mortii subite, te vor invata in spital, stai fara grija. Mie mi-au spus sa-l culc numai pe spate si doar sub supraveghere pe burta si pe o parte, dar e posibil sa se fi schimbat metoda, de cand am nascut eu. Se schimba destul de des, se descopera mereu noi chestii.
19+
Poze
cata_myky spune:
stiu ca metoda este invechita,dar nu iti imagina ca am sal fac sarmma.as lejer .oricum sper sa ma invete si la spital mai multe lucruri ,desi am citit eu pe net si despre cum sa pui copilul la sin tot nu am inteles.pina nu imi arata...
si oricum o sa vina mama la mine vreo 2 sapt sa ma ajute putin.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
zuzunaki spune:
Draga cata_myky,
nu chinui copilutul cu infasatul,ca acum 20 ani,vorba Cristinei.Lumea evolueaza
O metoda mult mai sigura decat paturica este sacul de dormit.Uite aici un link folositor: http://www.lgl.bayern.de/gesundheit/sids_ploetzlicher_kindstod.htm
Stiu ca iti faci multe ganduri legate de securitatea copilului,e normal,toate am trecut prin faze de-astea,sunt sigura.
Nastere usoara si calm down ca o sa fie totul bine daca esti relaxata.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!