Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Leditia spune:
Naty felicitari Ioanei pt bulinuta.
Cred ca bluzele alea de gravidutza pe care ti le-ai luat tu,le-am comandat si eu..plus alte chestii.Dar daca imi ajunge in nov o sa le mai port max o luna,plus ca mie mi-au parut cam subtirele,deci nu stiu daca merg in nov-dec.
Flo,eu cumpar in special piept de pui fasii,sunt "inimile" pieptului ..nu stiu sa explic..dar sunt bune la gratar,facut shanghai..etc..Ciorbita iese mult mai buna facuta din pulpe,aripioare..
Iar cea de vacuta..e excelenta daca e facuta tot asa cu putin os,ii da un gust superb.Si neaparat multe legume proaspete si verdeata..Aa si mai stiam un truc..la ciorba sa pui sa fiarba o ceapa taiata pe jumate si tinuta un pic pe plita cu partea taiata pana se maroneste asa...ii da un gust ciorbitei ff bun,in special ceapa rosie.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

cami_antonia spune:
IRINA C 

sa fii sanatoasa si tu si bebe
Alina1976 avem aproape aceeasi zi de eco.... tu pe 8 eu pe 9 ... abia astept sa treaca cele 10 zile care mai sunt ....
Naty mi se pare f putin de stat acasa cu un bebe doar 3 luni .... e adevarat ca si banii sunt importanti dar a mai zis cineva acu cateva pagini fiecare zi conteaza ..... cred ca macar 6 luni e nevoie ... eu voi sta cred 2 ani desi imi va fi greu din aceleasi considerente .... bani si plictiseala .... dar consider ca e bine sa cresti bebelusul pana intelege anumite lucruri ....
si eu merg sa mananc acum o ciorbita de perisoareeeeee care e preferata mea ...
20+
ANTONIA IOANA
Camelia
cristi_2003 spune:
mai, si mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca la 6 luni il las cu o nanny da nu am ce face. deja ma ia cu plans, atunci cred ca va fi circul de pe lume
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cami_antonia spune:
lasa cristi ... multa putere ... stiu ca va fi greu .... dar va trebui ca atunci cand esti acasa sa stai f mult cu bebe ... sa te cunoasca f bine .... si vei reusi sa depasesti momentul
20+
ANTONIA IOANA
Camelia
flowerbee spune:
Carmen, in legatura cu pofta de placinta cu dovleac. Sambata am luat de la Cora niste placintele gata facute, din foietaj Bella (cel bulgaresc). Cele cu dovleac au fost extraordinare. Si partea buna este ca nu trebuie sa cureti si sa razuiesti tu dovleacul. Sunt gata in 20 minute. Plus ca eu am luat dovleac din piata si nu a avut parfum. Sunt in pungi portocalii la raionul de congelate.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
la un moment dat ma gandeam daca n-as putea sa aduc copilu cu mine... femeie nebuna
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Cristi pune si noteaza toate retele pe care ti le dau fetele....pana la sfarsitul odiseei vrem sa te facem mama gospodina
ai inteles?.....gandeste-te ca BB incepe sa manance diversificat cam de pe la...nu poti sa-i dai doar ou fiert si banane
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Ce mai la deal la vale, eu cred ca toate o sa ne confruntam cu problema banilor dupa nasterea lui BB.....nu cred ca vreuna din noi lucreaza la taraba in piata, iar cele 2+6 sunt o binecuvantare pt familie......si eu m-am gandit sa revin la job, poate dupa ce BB face un an( nu as vrea sa ratez primii dintisori, primele gangureli, primii pasii...)....si la noi salariile sunt f bune, plus ca se adauga cam 5-6 prime pe an, f consistente si astea......cum as calcula e un deficit substantial!
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Naty spune:
cami e putin intr-adevar, dar sa sti ca sunt foarte multe femei care asa stau (cel putin in profesia mea, nici una nu am auzit sa stea mai mult de 6 luni). Si nu e o nenorocire. Si cu Ioana am stat 4 luni si a crescut foarte bine, sanatoasa si educata si e foarte atasata de mine. In ce priveste banii, sigur ca nu sunt totul dar daca ai rate de platit si nu ai cu ce devine problematic, nu? De exemplu daca nu platesc rata la casa (marisoara) si mi-o ia banca ce am rezovat? In plus, situatia mea e un pic diferita, eu nu sunt angajata ci partener la firma si am tot interesul sa mearga bine, Si, fara modestie, daca nu sunt eu aici nu merge foarte bine fiindca ce fac eu nu face nimeni la fel si e partea care aduce cele mai mari venituri. In fine, sunt multe de spus si nu va mai plictisesc, cert e ca pentru mine statul acasa nu poate fi o optiune.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
24+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI