Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

" ore nu e nimic, abia am facut 2 camere in 2 ore, inainte reuseam sa fac in 4,5 ore, dar acum chiar ca am obosit, dau cu aspiratorul si tare ma doare, iar baia am facut-o in genunchi, ca sa ma aplec e aproape imposibil.Dusl il face sotul ca folosim de obicei o solutie puternica impotriva calcarului, si asa ramane sa faca sotul, numai ca eu ma enervez, ca el face o data la 2 saptamani, si imi ies din sariteeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am papat de dim 2 oua ochiuri cu salata.Apoi dupa o ora am baut o cana de laptic cu nesquik si acum am papat un bol de ciorbita de vacuta cu smantana.Mai astept putin si apoi dau atacul la nectarine..Si nu ma mai omorati cu dulciuri ca n-am nik dulce in casa si pana diseara cand vine al meu mor pe aci de pofta.Diseara nush ce mai pap....trebuie sa ma gandesc..

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi merci, tot plangacioasa, dar parca ceva mai putin. Vineri am fost si am vorbit cu educatoarea si directoarea de la gradi si mi-au spus ca li se pare ca merge foarte bine, cica mai plange putin dupa ce o lasam dar dupa aceea participa activ la lectii, pare interesata, vorbeste cu copiii.

Eu am balotat pana acum un bol de cereale cu lapte si 2 covrigi si mi-e o foameeeee....

Azi astept un pachet cu haine de gravi de la Quelle, va zic maine cum sunt.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

2 ore nu e nimic burtici, noi avem putini metri patrati de locuit, dar casa e mare, are 3 etaje, si trebuie facut, cine face??sotul?????hahahaha, el face doar dusul cand are chef, soacra-mea s-a oferit sa ma ajute, iar eu sa nu o vad in casa mea....Nu vreau eu sa ma dau asa harnica, dar trebuie facut saptamanal cele trei etaje, altfel nu-i mai dau de capat....asta e, mai cu rabdare si incet, cu pauze, si merge.
oricum am satisfactie ca am facut si eu ceva, si dorm mai bine:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi oua ochiuri?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ca un facut

la noi e moda cu ciorbele - merge unu si cumpara pt toti care vreau la pachet. azi mi se face si mie pofta de ciorba (asta se intampla de 2-3 ori pe an) si toata lumea si-a adus mancare de acasa.

of of of

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lasa Cristi, mai bine fa-ti tu acasa o ciorbica asa cum iti place, decat porcariile alea de la firme de catering. Eu fac supe de pui si legume si intr-o ora sunt gata.

Noi la serviciu avem bufet si pot comanda ce este in lista. Aazi am comandat rasol de vacuta cu legume si orez cu masline. Si...o amandina.

Irina, trei etaje? Eu am 3 camere si tot imi ia o zi sa fac curat.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,macar e mai bine.Si e f bine ca nu mai plange asa mult,ca vbeste si se joaca cu ceilalti copii.O sa fie bine,cu timpul cred ca n-o sa mai planga deloc.
Ce ai luat de la quelle si cand ai dat comanda?Am comandat si eu ceva,apoi am vazut ca dureaza o luna,asa ca am sunat sa anulez comanda...dupa lungi min de ascultat melodii a raspuns una si a zis ca da,dureaza 1-2 luni. si sa sun peste 2 zile ca nu ii apare comanda in calc.Sun eu peste 2 zile si nik..m-am saturat sa tot ascult muzica min in sir pe banii mei..2 zile la rand,asa ca am lasat-o balta.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna amiaza, fetelor!

Billy, si eu obosesc repede, mai ales daca merg pe jos mai mult... Si tocmai cand credeam ca am scapat de durerile de burta, ieri seara am iesit sa luam ceva de mancare si eu gemeam de durere pe strada... Nu stiu ce-am avut...

IRA, pune linkul la rezumatul ala legislativ, te rog...

Bine ai venit, irina726!

Bine ai revenit, Angellique! La 17 saptamani, Michelle, de celelalte fete nu mai stiu, nici nu sunt sigura ca au zis...

La Multi Ani, IRINA.C!

mvb, si eu fix cum zici pot sa dorm, numai... Altfel, niste dureri de sale si de coaste, de ma-mpusc...

Si eu ma duc la baie destul de des, dar pipi e in cantitate normala, poate si prea lung, uneori...

Si nu ma pot depila in zona sensibila, pentru ca nu vad nimic si pentru ca ma tem ca presez copilul, daca incerc...

Referitor la CIC, eu habar n-am ce va fi, oricum voi sta acasa, la cate probleme am avut cu sarcina asta, of, of... Si mereu ma gandesc ca ma plang cam mult, ca tuchi, Ledi si alte fete sunt si mai grav si parca nu fac atata caz...

Azi am fost la medic, pentru secretia vaginala si examen de urina, si n-am rezolvat nimic. Desi la telefon mi-au zis sa ma duc dimineata, eu am fost acolo la 8, mi-au zis sa revin dupa 9, ca nu au truse de recoltat. M-am dus sa predau proba de urina, nici aia n-a fost buna, ca trebuie colectata in recipient steril, cumparat de la farmacie, si numai jetul din mijloc, si sa nu ating cu mana marginea recipientului...

Am venit acasa, pe jos, ca nu e chiar departe de mine, dar pe drum m-a apucat raul, dureri de burta, ameteala, cand cald, cand rece pe spate, am ajuns acasa cu picaturi de apa pe mine (si nu e cald afara), si m-am bagat in pat... Pas sa ma mai duc eu dupa 9... Am stat in pat pana acum...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinazah spune:

buna fetelor,
abia m-am logat si vreau sa vad daca merge sa trimit mesaje pentru ca sincera sa fiu am mai incercat, daca o sa mearga ne alaturam si noi voua.....

Mergi la inceput