Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 9
kid spune:
Fetele, maine ma intalnesc cu ariel_7000 sa iau produsele, sper sa ajung si la posta, deja stiu unde sa trimit pentru mariussimiuc (pun in acelasi pachet si produsele pentru cristinnbun) si pentru Laura Ioana. Am vorbit si cu eri_ka, sper sa ne vedem luni.
Astept PM si de la adyanna, am vazut ca e tot din Bucuresti, poate reusim sa ne intalnim.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
crissintibun spune:
Kid, maine ajung si eu pe la banca sa depun banii si tot maine voi trimite si eu dovada platii pe mailul de mai_iunie. Am vrut sa ajung azi, dar au intervenit musafiri si bebe super mofturos, dar maine de dimineata ma ocup de asta.
Vreau sa licitez si pentru:
Vastuta, camasuta + fustita fetita, 3 ani, noua, 15 Ron, mica0307- nu are numar, banuiesc ca 280--ofer 15 Ron
Mami de Ami
crissintibun spune:
Am revenit pentru ca intre timp are numar produsul pentru care am licitat mai sus, am nimerit cred exact cand mica le incarca, de nu mi-a aparut numarul.
Mai scriu o data:
319.Vestuta, camasuta + fustita fetita, 3 ani, noua, 15 Ron, mica0307- ofer 15 Ron.
Mami de Ami
ariel_7000 spune:
Am mai pus si eu 3 produse pentru piticoshi. Un combinezon absolut DELICIOS (eu am fost indragostita de el!!! :))), un tricou si o pereche raiati H&M. Unele produse au comentarii sub poza!
IMPORTANT: DE AZI, TOATE PRODUSELE PUSE IN BAZAR DE CATRE MINE SE AFLA LA KID !!! cine a licitat sau va licita pt. ele, sa ia legatura cu ea.
MULTUMESC KID!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tania2 spune:
sal
licitez pentru vestuta camasuta fusta poz 319 - 20 ron.
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ancadragoman spune:
Buna
Gata am revenit din concediu,azi achit ce am castigat la licitatie.
Licitez 282-8 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
eu am licitat 282 nu 288
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kid spune:
Anca Multumesc de atentionare. Am corectat.
Am vazut ca esti din Bucuresti, ai castigat jucaria muzicala de la mine, poate reusim sa ne intalnim sa ti-o dau.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia