Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 27
Eseea spune:
care fete Anca? Eu nu am spus ca tb sa iei ceva si pt mine. dara daca vrei tu sa-mi aduci ceva....
Mami de fetita si de baietel 18+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia eseea, e ok. deci iau pt tine si carla si dau ancaidragoman asa, sa nu uit Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) |
iote aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Laura Ioana spune:
Am platit ieri in contul BCR rochita groasa cu carouri (am depus 20 RON). AM trimis dovada platii in mail-ul mai_iunie2007@yahoo.com. Sper sa fie bine trimis, ca m-am cam chinuit (nu ma pricep mai deloc).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
mariussimiuc spune:
Anca,o sa mai ai de luat si cartea de la Florina.
Am uitat daca am spus asa ca mai spun o data.Aseara am primit coletelul de la Monu! Multumesc!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Laura Ioana spune:
Pentru 380 - 10 lei
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Oana_B spune:
Mica, te rog frumos deschide capitolul urmator.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
doxinu spune:
386. sosoneii-16 Ron
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
misha71 spune:
produse pt adulti:
poz.24 - 7 ron
poz.25 - 5 ron
poz.28 - 25 ron
toate de la florina
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
arcadia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
iote aici anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
nu anca, ziceam ca tie tre sa-ti dau ceva si sa iau de la kid altceva ca sa dau mai departe la carla si eseea
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)