Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 25
CarlaV spune:
Kid, pentru mine e destul de improbabil sa ajung curand la Universitate, dar daca unele din hainute ajung la cineva prin Titan, atunci da-le si caciulita si bavetica pentru mine.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
arcadia spune:
tania2 cu placere
am mai adaugat o pereche de sosoni de interior noi mar. 21 aici si o pereche de balerini mas. 36 aici aici
Carla daca vrei le iau eu ca tot ma vad cu kid vineri, si eu mai ajung prin titan cu Calin.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
doxinu spune:
Rog fetele care au de luat hainute de la mine ,cand imi dau PM,sa-mi spuna si ce trebuie sa le dau caci nu am intotdeauna timp sa urmaresc bazarul.
Acum ne iese un canin si e jale mare la noi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia tania2, pe bluza de la 351 scrie 98 si dedesubt 2-2 ani si jumatate. am scris 3 ani pentru ca eu stiam ca 98 corespunde la 3 ani. Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) |
este o marka de la Kaufhof si marimile lor is de regula mai mici. adika 98 ajunge pana la 3 ani jumate.
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui clauclau Buna ziua. Licitez si eu pentru : - pozitia 363 - Didialex, costum flausat, 10 ron. - POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Clau, abia acu am intrat, Costumasul e mai mik decat ceea ce scrie pe el, adika poate fi purtat pana la 6 luni. Noi l-am primit si nu l-am folosit deloc, fiind mik, mik pt copilul meu de 7 luni
Arcadia, trimit PM cu niste masuratori. Multzam mult de ajutor
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui kid Anca Da, vin vineri la universitate, la gura de metrou de la teatrul national, la 2 jumate. E ok? Eseea Daca se poate la universitate/unirii ar fi super. Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia |
pai cu fratele Oanei ma vad la gura de metrou dinspre Batistei la 2.30 ,daca poti sa ajungi acolo ar fii super daca nu vin eu la cealalta gura dar pe la fara 20
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
clauclau spune:
Didialex, am inteles, noi avem deja 8 luni, inseamna ca nu e bun...
Jozsaerika, imi pare rau, nu am vazut, eram pe fuga tare...
Atunci ramane doar pozitia 344 , Florina, costum de fas, sa vedem daca este in regula...
Astept un semn de la Florina...
Edit ca mai licitez si pt pozitia 347 tot de la Florina, elefantel, 20 ron.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Eseea spune:
Fetelor, tocamai am pus banii ( 120 RON) in contul in lei de la BRD al Oanei. Voi incerca sa fotografiez dovada si sa o trimit pe mail, in caz ca nu reusesc e ok daca o arat primei fete cu care ma voi inatlni?
EDIT : Arcadia, vad ca ai scris ca te intalnesti cu Kid vineri. Te rog din suflet poti lua si lucrusoarele pt mine si atunci cand mai vii in Titan sa ne vedem sa le iau de la tine?? TE rog mult mult!! Merci. Kid, e bine asa?
Mami de fetita si de baietel 18+
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui kid mariussimiuc Te rog sa iei legatura pe PM cu florina, sa-i spui unde sa trimita cartile. |
Imediat ii scriu PM Florinei...Una din carti "Copilul de la 3 la 6 ani" vreau sa i-o dea Ancai Dragoman.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CarlaV spune:
Arcadia, da, te rog sa iei si pentru mine daca nu e deranj mare. Daca nu ajungi tu prin Titan, ajungem noi prin Iancului, dar Universitatea parca e in alt oras pentru mine acum .
Kid, e bine asa?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"