Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Kid, multumesc, mai astept detalii.
Kay, cu placere, ramane stabilit .
Azi am primit costumasele de la Mihaela si Ella, sunt perfecte toate, multumesc mult de tot.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
ancadragoman imi pare rau ca nu-i vin,adica cred ca nu-i intra piciorusul in botos ca asa botosii se lungesc
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Mai confirma cineva ca a primit coletul, ca am oarece emotii cu privire la posta romana... |
Si eu l-am primit aseara! Multumim!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Licitez:
26. Copilul de la 3 la 6 ani, Anne Bacus Teora 2005 - 5 ron - florina
27. Cresterea copilului de la o zi la 6 ani, Anne Bacus Teora 2002 - 8 ron - florina
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Eseea spune:
licitez si eu
9- 14 RON
10- 15 RON
285-5 RON
302-15 RON
317- 4 RON
331-15 RON
330-10 RON
Mami de fetita si de baietel 17+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu ancadragoman imi pare rau ca nu-i vin,adica cred ca nu-i intra piciorusul in botos ca asa botosii se lungesc Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007 POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
cei albastri ii intra dar la calcai aluneca ca sunt prea fixi ,iar cei gri deloc.
Eu ma gandeam sa ii bagam iar la licitatie.Ce zici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
kid spune:
Eseea La care pozitie 10 te referi?
mariussimiuc Ma bucur ca a ajuns coletul.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
Eseea spune:
Kid :
imbracaminte 3-6 luni
10. bluzita groasa,5-6 luni,15RON,purtata -doxinu
Mami de fetita si de baietel 17+