Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 2
mayaione spune:
Am transferat si eu banutii pentru bluzita de la Kay, 40 ron. Am facut plata online, dovada va fi un print screen ca altfel nu stiu cum.
ursuleata spune:
Am platit si eu azi, cum fac dovada platii si cum intru in leg. cu persoanele de la care am castigat? o sa trimit pm.
kid spune:
Felicitari pentru licitatiile castigate. Dovada platii o faceti prin mail, fie la adresa mai_iunie2007@yahoo.com, fie trimiteti mail la persoanele de la care ati castigat produsele.
Va rog sa trimiteti PM la persoanele de la care ati castigat pentru a stabili cum intrati in posesia hainutelor. Multumesc.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
lbelciug spune:
Licitez Rochita pozitia 242: 15 ron! (Kid, e bine asa cum licitez?)
Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
asi spune:
Maine ma duc sa depun banutii in cont.
Doxinu cum sa fac sa ajunga la mine?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Am platit si eu azi, cum fac dovada platii si cum intru in leg. cu persoanele de la care am castigat? o sa trimit pm. |
Te astept pe PM sa-mi zici cum vrei sa intrii in posesia a ce ai castigat.Sa-mi spui te rog si ce tre' sa-ti dau
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Alexa Ioana, ma bucur ca-ti placura tenisii
maine ajung la posta sa pun si celelalte restante, imi pare rau ca n-am ajuns mai devreme.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
kid spune:
Liviana Da, e bine. Te-am trecut in lista.
ursuleata Ai castigat si de la mine un costumas, cel de la pozitia 83. Te rog sa-mi spui cum facem sa ti-l dau.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia