Bazar pentru SONIA (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna Monu

concluzie: nu mai vreau sa-mi trimiti rochita!

Detalii:
Am transferat banii pt ca am castigat licitatia si asa este corect insa nu am timp sa ma ocup de preluarea coletului. De cele mai multe ori nu apuc sa intru pe forum. Am inceput serviciul si bb are 4 luni si alerg ca disperata toata ziua. Te rog mult sa nu te superi. Imi place mult rochita dar nu vreau sa incurc pe nimeni. De aceea eu sugeram s-o scoateti iar la licitatie. Mai era cineva care o vroia.

Multumesc mult pentru intelegere.

Sanatate si pupici Soniutei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adelais eu iti trimit cu draga inima rochita prin posta. nu trebuie decat sa mergi la posta care e deschisa pana la orele 20. sau poate se ofera vreo fata din brasov sa i-o trimit si sa mearga la tine sa ti-o dea. fetelor? cum o putem ajuta pe adelais?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cristina, transmite-le pitestencelor ca le multumesc si ca le pup si eu !!!

eu cutii de pantofi de-ai Soniei n-am, din simplul motiv ca le las la magazin cand cumpar pantofii o sa vad ce si cum am, mama sigur are ceva, ca e strangatoare.

maine incerc sa execut mayaione si Vasari. Anca, ce si cum ?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am primit azi rochita in carouri, e foarte frumoasa
Maine cred ca ajung la banca si pun banutii si voi trimite si eu dovada platii. N-am apucat sa ajung la banca pana acum ca a fost Thea bolnavioara, cu voma, diaree si alte "bucurii" A slabit mititica 320 g
Kay

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carlav cum ne putem intalni sa iti dau hainutele? Unde stai/lucrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alinamoro Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu eri_ka si cu tania2 pentru a stabili cum intri in posesia produselor castigate.

Laura Ioana Ma bucur ca ai primit rochita.
Mai confirma cineva ca a primit coletul, ca am oarece emotii cu privire la posta romana...

mica, CarlaV Daca nu reusesc sa ajung sambata in tineretului, daca se mai tine intalnirea, vorbim sa stabilim cum intrati in posesia produselor castigate.

monu Nu stiu daca ar accepta adelais sa i-o trimiti prin curier, ii vine direct la usa.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

kay Am incercat sa fac lista asa cum ai spus, dar am gasit multe produse la care e precizata marimea, iar eu habar n-am ce marime la ce varsta se potriveste. Fac varza toata lista. Mai usor ar fi sa fac doar pe categorii de produse, nu si varsta. Poti sa faci tu lista la imbracaminte, te rog, daca vrei sa fie pe varsta?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

kid, pai cum fac? le asez intr-un link ceva si ti le dau sa le pui tu? sau cum?
ca asa la marimi stiu cum scrie la carte :

50cm - nou nascut
56cm - 1 luna
62cm - 2-4 luni
68cm - 4-6 luni
74cm - 6-9 luni
80cm - 9-12 luni
86cm - 12-18 luni
92cm - 18-24 luni

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

kay Te rog sa te uiti pe prima pagina si sa-mi spui cum ti se pare. Daca am gresit asezarea unor produse, te rog sa-mi spui, am facut lista cam pe fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ancadragoman daca poti ajunge sambata in tineretului, iti dau atunci pantalonasii, si poti lua si produsele de la kid daca vine si ea.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput