Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
salutari din mers!
am apucat sa pun ceva comentarii la viena si niste poze din elvetia.
cand termin de descarcat pozele vin si cu povestea. acum incep si eu cu concluziile:
- la anu' concediu invers: 3 saptamani singuri, una cu fructele dragostei (sincer, ne-au cam alergat. bine, acum imi aduc aminte doar ce e frumos, dar alergatul mi-a ramas, ca impresie generala)
-elvetia e cea mai frumoasa tara. adica nu-i nimic urat, totul e ca in poze.
-copiilor le-a priit, au crescut mult si vizibil.
Realizari din concediu:
*copiii au invatat sa doarma singuri (adica impreuna), fara comentarii.
*au retinut locurile pe unde au fost (andrei cand a vazut reclama la nu-stiu-ce in care apare roata de la prater mi-a zis "eu am fost acolo"), stiu si sa povesteasca atunci cand vad pozele.
*am supravietuit
Nerealizari:
*la viena tre sa mai merg, ca n-am prea inteles nimic in afara de zoo si locuri de joaca
Povestea despre lunga calatorie a explozilor prin europa va urma maine... adica intr-o zi ;)
noapte buna, ca maine la 7 fix cel tarziu se trezesc. si-s mucosi, asa ca s-ar putea sa se mai trezeasca si in timpul noptii.
cami, multa sanatate dariei!
ah... ca uitam. tania, un sfat, plizzzzzzzzzzzz. fie-mea continua sa zica ca o cheama andrei si ca e baiat. nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau doar face misto de noi ca a vazut ca ne agitam pe tema asta. si mai are o chestie, se musca de mana, nu foarte tare - doar cat sa-si faca un cesulet (trece in cateva minute) - dar destul de des (de 2-3 ori pe zi). dezmuciosare rapida!
lavi, azi am avut un circ intreg cu "vreau sa merg la gradinita", am fost si azi dar directoarea era cu inspectoarea si n-am putut sa intru, vreau sa-l dau aici aproape de casa, fie si la 4 ore (s-a oferit bona sa mi-l ia de la gradi, sa-i dea de mancare si sa-l culce). uffff, maine tre sa fac frumos la directoare, am nevoie de bafta.
noki, dedicatie speciala
gata, chiar noapte buna
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
catutza spune:
Camy , multa sanatate Dariei sa treaca repede otita asta dureroasa cand ai timp poate ne arati si poze cu voi ca nu ne-ai mai aratat
Corap , nu mai pot! am vazut pozele din Elvetia si sunt superbe! abia astept sa pui si comentariile la ele
Pumba , cum a fost in Romania, ca nu ai apucat sa ne povestesti, mie imi pare rau ca nu ne-am cunoscut
Lavi , multumesc de sfat dar totusi vreau la Velko sa ajung ca ne tot chinuim de 2 ani si nu am ajuns nici pana acum. Eu as vrea sa mergem in noiembrie cand e Mihai in concediu cateva zile dar sa vedem ce si cum.
Abia astept sa va duceti voi, sa-mi povestiti cum a fost si ce a-ti vizitat si unde v-ati cazat...
Anda , vezi ca la metro Russe nu te lasa cu Nik inauntru nu au voie copii pana in 7 ani
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Corap uitat si eu aseara si la pozele din Elvetia, absolut superbe, ce sa zic! Iar voi in Elvetia se pare ca ati mai facut si ce atu vrut voi, nu numai ce au vrut copiii :) cum se pare ca a fost la Viena.
Catutza si eu as zice sa mergeti la Veliko in primul rand. Din goana masinii mi s-a parut f dragut. Noi vom merge probabil hat la anul, nu asteptati dupa noi.
Maria ai fost simpatica cu "externalizatul" unor operatiuni. Daca poti si-ti vine, de ce nu? Eu sunt invers, din categoria ciudatelor, pe mine ma streseaza sa mi se bage cineva "in oale", nu-mi trebuie nici la curatenie pe nimeni; de abia astept sa elimin si bona din ecuatia, sa simt mai bine intimitatea casei. Iar cu calcatul o raresc cat pot de mult ca mi se pare munca de Sisif.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Noi ne luptam cu raceala in continuare, dar la cererea expresa a bufnitei, am dus-o la gradi.Oricum, practic are doar mucisori care sunt convinsa ca vor tine cel putin inca o saptamana-doua, febra nu are. I-a curs ochisorul stang ieri dar sigur a fost de la raceala si curentul din masina. Prost moment cu Bistrita am ales...ne-a dat mult in urma cu sanatatea.
Io am avut un episod horror de tuse si durere de piept noaptea asta. Cred ca am dat-o in bronsita. Da' stau sa vad ce si cum.
Ieri si azi am avut primele zile in acre Sarah efectiv a vrut sa mearga la gradi, am ajuns acolo, si-a luat cateo prietena d emanuta si hop in clasa cu ea! Asadar declar inchisa definitv perioada de acomodare la noi!!!
Cami- urata treaba cu otita. E clar ca la varsta asta sunt deja sufcient de mari sa ne zica ce-i doare.Pupam mezina draga si sa faceti tratamentul ca la carte, sa treaca repede!
Lavi- cum Doamne iarta-ma a reusit echilibrista-sefa sa cada in bazin???Din postarea ta de mai devreme, deduc ca e totul ok si ati scapat fara carcalaci si alte belele.
Corapino- nu stiu de ce cand accesez picasa-ul tau, mi s einchide tot ce am Internet deschis. ma duc sa mai incerc odata. Fii-ta e de belea cu Andrei-ul ei. De fapt, ce sa ma mir, mie mi se pare ca ai tai ploduleti sunt trasi la indigo.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki draga, sper din tot sufletul sa nu se fi ales cu nimic.
raceala, diaree (ca Stefan al Taniei), boli de piele.. apa aia era statuta acolo, mizerabila, s-a murdarit cu tot felul de porcarii pe haine.
In primul rand i-a fost frig, am imbracat-o gros cu pulover de lana si i-am dat sa faca un puzzle cu spatele lipit de calorifer. A durat ceva pana i s-au incalzit mainile (eu eram in tricou si aveam mainile calde!) Pana la urma s-a incalzit, febra vad ca n-a facut, Doamne ajuta sa fi scapat cu atata.
Cum a reusit? Pai in loc sa se uite pe unde merge se uita la tiribombele din parc. Era si destul de obosita dupa scoala, semi-internat, dat cu trotineta prin parc, dat pe gonflabila... A recunoscut si ea: "trebuia sa fiu mai atenta..."
Eh, iaca patanie la aproape 7 ani!
Aviz parintilor de acrobati.
-------
Ce ma bucur ca s-a adaptat Sarah, ceilalti gradinitei ce mai zic?
Acusi intru si eu in pielea voastra, m-am trezit azi noapte gandindu-ma cum va plange si Nati. Eu care ma amuzam de stresul vostru si ziceam ca exagerati
Noki ai grija de tine cu tusea, ceaiuri la greu, cimbrisor, (eu il mai combin cu pin)...
madau spune:
Neata
Azi am repurtat primul succes in campania "ingradinitarea"...am lasat maimutza acolo fara sa planga deloc..noroc cu teatrul de papusi, se pregateau toti cu mare verva sa vada lupul, scufita rosie si alte animale
In rest, suntem binisor, multumim celor care au intrebat de noi, Miruna tuseste nitel, eu nitel mai mult, am 1000 de emotii ca vineri plecam catre Elvetia si am garla de treburi de rezolvat, plus raceala Mirunei care-mi da mari dureri de cap.
Anda+Catutza drum bun daca plecati spre Veliko, asteptam impresii si poze.
Corap vizionat pozele cu kinderii, mai ales alea cu Elvetia, ca deh...suntem direct interesati. Pupici muciosilor!
Noki ia ceva de tuse, sa nu faci Doamne fereste cine stie ce. Aceeasi intrebare cu capsuna, era din productie proprie sau cumparata? Tortu(ra)l cu zmeura fuse bun?
Cami nasol cu otita, tin minte ca si Marius a tras cu una vreo 3 ani, il lasa si iar il lua. Speram sa nu fie cazul vostru, insanatosire grabnica, pupam urechiusa mezinei
In final o intrebare pt fetele calatoare....al meu sot a facut sapt trecuta asigurarile medicale pt calatorie, si ieri cand m-am uitat pe ele am vazut ca scrie ca-s valabile pe terioriul..Elvetia. In paranteza scria ca se trece tara de destinatie. El cica l-a intrebat pe nenea care le-a facut si i-a zis ca asa se trece, doar tara de destinatie, nu toate tarile prin care trecemj sa ajungem acolo. E asa sau nu? Ca nu vreau sa am surprize neplacute. Cine stie?
Fug la treburi ca acu se face 1 si tre sa iau maimutza, si n-am facut nimic.Puuuupppp!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Madau, in cererea pe care a completat-o sotul tau in care se scrie si daca ai boli cronice, daca esti gravida samd, se completeaza tara de destinatie si tari tranzitate. Parca si eu am avut dilema asta, ca individul de la asigurari a trecut doar tara de destinatie si a zis ca asa se trece.
Unde "destinati" in Elvetia?
ioana_77 spune:
La noi azi a fost prima zi cand Maria a plecat plnagand din casa, ca nu vrea sa iasa afara. Maine este sedinta cu parintii, abia astept sa aflu ce face pe-acolo, ca noua nu ne povesteste nimic.
In continuare sunt amandoi muciosi, Maria e in a treia saptamana, Stef in a doua. azi ma duc cu ea la med de familie , poate ne da ceva sa-i treaca mai repede. Tuseste si vad ca Mucosinul nu o ajuta cu nimic. Am prins si eu viroza de coada, sunt cu nasul prastie, dar macar eu nu ma chinui cu somnul.
Cami, multa sanatate printesei!
Corapino, bine-ai revenit pe meleagurile romanesti. Ma duc acusica la vizionat poze.
Lavi, auleo ce aventuri mai aveti si voi! SUcces cu gradinitarea
Ma duc sa vad o tura de poze si revin!
Noki_Lara spune:
Lavi + Madau, capsuna si zmeura sunt productie proprie, din curte, nu din solar. E a doua tura de capsuni pe anul asta. Atata doar ca bufnita mea nu prea papa fructe, asa ca mai mult le-am amortizat io.
Corapino, saru mana de bufnite! MUSAI sa pui explicatii la pozele din Elvetia - unde sunt facute, unde ati fost etc. Altfel, am salivat la greu la ele. Sunt fana Austria-Elvetia.
Lavi- bine ca e in regula bufnitica ta catzaratoare! Poate ca a invata ceva din experienta asta. Adica sigur, ca e fata desteapta.
Madau- bravo pentru gradi! Mergeti fara maimuta dupa voi, nu?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
alexandrina spune:
Am citit pana pe la pagina 2, apoi am trecut cu planorul peste restul sa apuc sa scriu.
Am vazut ca familioanele de Joy si Roxi sunt in carantina. La fel si noi, intai Mihai apoi Maria, apoi eu si mama. Am noroc ca chiar daca-s mucosi si tusitori dorm mai bine decat inainte deci pot si eu sa dorm noaptea mai mult.
Poate reuseam sa te impiedic cumva Noki in drumul tau, dar eram pe varf de viroza. Sa va traiasca barbatii!
Joy ziceam ca le faceti pe toate cele musai necesare, gandeste-te ca mie imi ia mama din sarcini gatitul, mare parte din menaj, plus grija de copii. E drept ca eu ma si dau peste cap sa lucrez ceva de-acasa. Insa CristinaH reusea sa o faca si pe-asta.
Polurile pe care le-am vazut... nu stiu ce soacra voi fi, nu-mi pot imagina lumea de peste 10-20 de ani.
Sportul... inot n-avem... ski n-avem... dans ar fi dar doar daca ma hotarasc pentru gradinita cu dans in program. O sa mearga la anul la Aikido, si-o sa se ocupe ta-su de asta ca el e practicant.
Lavi am patit-o si eu in parc la tobogan cu rromu' care m-a intrebat daca "toti 3 is ai dumneavoastra?" in conditiile in care eram doar cu Mihai.
Multa sanatate ca e mare nevoie!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.