Canapea rabatabila cu adevarat buna!
Va implor, sfatuiti-ma ce canapea ar putea indeplini urmatoarele conditii:
1. sa iti mentina spatele DREPT pe timpul noptii si nu curbat ca intr-o copaie (cum face actuala noastra canapea)
2. sa fie extensibila si spatioasa
3. sa aiba un design nu neaparat extravagant, ci mai degraba clasic
4. sa nu scartaie
5. sa nu te sperie pretul
Actuala canapea o avem de la Staer, e cumparata de 2 ani, scartaie ingrozitor (nu e cu arcuri, ci cu scandurele), mi-a nenorocit spatele din cauaz diferentelor de nivel si n-as da-o nici dusmanilor.
M-am gandit si la modele din cuburi. Are cineva? Sunteti multumiti?!
Multumesc.
mamica fericita!
Raspunsuri
GeorgetaR spune:
Eu am o canapea extensibila de la Ikea de vreun an si mi se pare solida si comoda dar nu o folosim decat ocazional extinsa (max. odata pe saptamana). Oricum, e bine sa stii ca in general canapelele extensibile nu sunt facute pentru utilizare zilnica oricat ar incerca sa te abureasca vanzatorul, si nu vor fi niciodata nici la fel de rezistente si nici la fel de comode ca un pat. Dar daca altfel nu se poate incearca sa gasesti un model cu mecanism solid, metalic si care sa aiba saltea separata pentru dormit(adica atunci cand deschizi mecanismul iese din interior salteaua), sunt mai comode decat cele la care folosesti pt dormit chiar pernele canapelei.
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
ingridnen spune:
Noi am luat in primavara de la Euromobila canapea extensibila si doua fotolii, tot extensibile. Toate au si lada de depozitare.
In canapea a dormit mama (vreo doua luni) cand a fost in vara la noi.
Era multumita, a zis ca se doarme bine.
Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni
RalMar spune:
Am vorbit si noi cu un tip care face mobila la comanda si ne-a recomandat canapelele pe sina metalica, cica ar fi mai rezistente. Ne-am luat si noi una, si pana acum nu am avut probleme, dar nici nu am "plimbat-o" prea des.Despre dormit, eu nu prea o suport, e prea dreapta, iar de spatiu e foarte multumit sotul, are loc sa se foiasca toata noaptea fara sa ma faulteze
arghirmonica spune:
Servus ,treci pe la Varsteana Marasti sau Manastur.Au canapele ff faine si f bune si preturi ok de genu 1200 ron .Cand e inchisa are 80 cm si decshisa 1,60 ca un pat de dormitor.
anca_27 spune:
Noi tocmai ne-am luat o canapea de la Fabrica de canapele. Au reprezentanta si la noi in oras dar am inteles ca le fac in Buc. Intra pe canapele punct ro, noi am luat modelul Roma pe crem, a fost 18oo Ron si suntem fte multumiti de ea, e bine facuta si trainica din experienta mea la canapele. Inainte aveam o canapea mai mica, daca ma intindeam ajungeam la capat, in primele nopti pe cea noua ma trezeam noaptea si nu-mi venea sa cred ca nu ating cu picoarele marginile. Sa nu mai zic ca burti tot creste, spatele ma doare...mai bine intri si te uiti, sper sa nu se considere reclama.
28+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)