Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cosi ,scumpa mea,eu am folosit intotdeauna pt raceala Oscilococcinum care este homeopat si nu are contraindicatii.Poti incerca o doza dimineata si una seara timp de trei zile.E foarte bun!Iar pentru gat poti lua Homeogene sau siropul de tuse Stodal.Tot homeopate,fara contraindicatii.Si vei face IA fara probleme.

Magdita ,felicitari pentru programare.Sper sa fie de bun augur si sa te vedem gravi.
Georgic ,pe unde umbli,dragalasa???
Luciaaaaaaaaaa!!!.Iar ne-ai lasat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Hai ca pana sa trimit eu mesajul, Rala a si aparut . Si eu sper sa ne vedem. Sper sa ne recunoastem. Pe mine ma vezi in pozele de la semnatura. Tu cum arati?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ufffff, abia astept sa ajung acasa! Si mai am atata de stat la munca!!!!
Tare greu trece ziua de luni...

Deja ma ustura gatu' (), si cred ca am putina febra (sau oi ovula si d'aia imi simt temperatura marita! ) da' tb sa rezist inca cateva zile!!!!!! N-am paracetamol la mine, doar aspirina, si parca nu m-as risca!
K, ii dau inainte cu ceai, macar e cald si ma mai linisteste!
Hi, hi, oare m-a luat raceala de la privirile de gheata ale lui Tutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

mi-a luat mai mult timp pana am citit tot de vineri pana azi, dar acum sunt la zi cu toate noutatile de peste week-end.

lilisor sa fie cu noroc de data asta. te asteptam cu IIliniute peste 2 saptamani.

corintte daca ai incredere in dr. Tutunaru ai sa vezi ca visul ti se va implini pana la urma. Avem noi mai mult de luptat decat alte femei pentru a avea un bebe dar si cand se va intampla sa vezi sarbatoare

pasa bine ai venit printre noi si sper sa zbori cat mai repede la odisee.

elly_me imi pare rau ca trebuie sa treci prin perioada asta dar precum i-a spus si lui corinette ai incredere in Tutu ca stie el ce face. O sa fie o perioada mai nasoala pana iti vine menstruatia dar pe urma vei vedea ca va iesi soarele si pe strada ta.

sarrah, pana nu vezi rosu nu te lasi. Speranta maore ultima!!!

dariada, bine ai venit si sper ca laparoscopia sa te aduca cat mai aproape de momentul in care ne vei da vestile bune. Bafta la laparo!!!

mada, bravo tie fata priceputa!Ai reusit sa-ti faci gonalul. Buna treaba!!! Tin pumnii pentru inseminarea de toamna.

magdit, ca de obicei multamim de noul capitol.
Daca esti insistenta si nu te lasi ai reusit pana la urma sa obtii programarea pentru histero. Tinem pumnii si sa vii cu rezultat beton.

In incheiere va doresc la toate o saptamana faina si usoara si sa fie numai cu vesti bune de la laparo, histero, inseminari etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magda pe mine poti sa te bazezi pentru intalnirea de joi. Eu ies pe la 6 si sunt libera.

sefa de trib pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Magdita,

Ce sa fac, ma refac..au inceput sa nu se mai cunoasca asha de tare inciziile....Astept cu nerabdare sa ma sune Ioana, stii tu e in leg cu tratamentul ala pentru endo. In rest toate bune....
Bafta pentru histero..si sa speram c-o sa ai un rezultat beton

Dar mai sper ceva: poate se prinde luna asta ceva si la mine in burtik........

te pupic si mai vb....

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Lili, ma invarteam pe aici ca disperata ca nu stiam ce-i cu tine! Cum te simti?
Ce m-a enervat sambata Tutu cand ne-a bagat una peste alta, ca oile! Macar azi nu eram decat 3, si cum sunt la fel de echipata de lupta (cizme si ciorapi cu banda) in cateva secunde eram pe pat! Nici n-a avut timp sa-si pregateasca stick-ul!

Da' stii ce mi se pare mie ciudat? Sambata era un prapadit de folicul, de 5.4mm si azi, inflorise la cam 14mm! Ce naiba, maine cat are sa fie? Poate se sparge si n-am timp sa fac IA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragute,

Ma prinse sefu de-un picior dar am reusit sa va cetesc in final!

Magdi, sa ne aduca acest capitol multe gravidute! Ma bucur ca te-a programat la histero! Iti doresc un rezultat beton!!!!!!

Madutz, bravo fetita! Te urmez si io cred ca incepand din 10-11 octombrie, sa vedem cum sau daca vin rusii desi eu nu-i astept!

Lilisor, o rog din suflet pe doamna barza sa aduca la tine in burtica un samburel!

Arisica, rusinoasa pasarica are bebe! C-o fi cuc sau pupaza sa ne anunti si pe noi! I-a placut la inaltime?

Sarah, da-le in colo de teste! (cine vorbeste, parac eu le las...) Pana nu vezi ros pe chilotei te comporti ca o gravi!!!!

Tamy, cunosc si eu fluturasii din stomac! Nu te lasa, fii barbata! Vei vedea ca operatia a fost asa usoara! Mai e un pic si trece! SA NU GASEASCA TUTU NIMIC IN BURTICA TA!!!!

Cosi, intreab-o pe Matei despre IA dubla ca si pe mine ma tenteaza sa fac la fel!!! Daca-i spala pe gigei sa stii ca nu le afecteaza nimic, doar le da papa buuun ca sa aibe energie sa ajunga la madama ovula care, vaz io ca nu prea este disponibila! Poti sa iei si o aspirina ca nu e capat de lume! Bafta mare la IA, crescu ca altii intr-un an naravasu tau!

Rala, ce frumos spui tu! Mi-ar place ca Lilica sa termine odata capitolele astea! Un pupic si de la mine si sa ai gurita aurita!

Lorelix, ma bucur ca se vindeca buzunarele!

Sorelina, te dadusi la fund de tot? Io stiu amu ca esti in "pauza" dar mi-e dor de replicile tale! Io cu cine ma mai prostesc pe-aci? Ca nici LucixLucicus nu-si mai arata zambetele (iesi din butoi ca vin cu jordeaua dupa mneatale Lucicus)!!!

Fetele noile, bine ati venit si la fel de bine va urez sa plecati de aici la odisee!!!

Io constat o chestiune: ne inmultim pe zi ce trece! Chiar nu pricep de unde atata infertilitate pe burtile noastre... Ca nu suntem nici generatia cu mandulele (rinichii, ovarele) goale, asa cum vezi fetile astea mai tinerele, n-am facut nici o groaza de avorturi, sanatos am papat ca pe vremea lui Ceasca n-aveai de ales...

Va pucpacesc pe toate, daca-am uitat sa mentionez pe cineva sa ma scuze ca am inceput marea babificare!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetele,
Scuze ca nu am putut intra mai devreme sa va spus ce am facut la dr.
M-am programat pt laprosc+histeroscop pe 18 septembrie dar ciudat mi-a spus ca pe 18 i-mi va face si internarea si operatia in aceeiasi zi, cred ca din cauza ca pica sambata .
Sotul sta la fel cu adica tot oligoastenospermie severa dar ma bucurat ca nu mai are leucocite, dr Matei ne-a spus ca sotul sa faca o ecografie la dr Iosup sa vada unde vine oligos. analizele celelate fiind ok si ca pe 16-18 octomb. vine in tara un dr. androlog nu mai stiu cum mi-a spus ca il cheama si ca ma va chema sa stea de vb cu noi, si ne-a mai spus ca dc ne grabim pt. a vea un bebe singura solutie in momentul de fata ar fi FIV+ICSI.
Aerlilian tin pumni si peste 2 saptamani se ne dai vestea cea mare, abia astept rezultatul tau
Cosmina i-ti trimit un pm.
Elena te astept sa ma suni.
Mai face careva lapar. pe 18 octomb?
pe toate fetele

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magdi, felicitari pentru programare si sa ai un rezultat beton. Sa dea Dumnezeu sa-ti tii cat mai repede minunea in brate.
Eu sunt in saptamana 39, deci teoretic pot naste oricand, dar deocamdata nu am nici un semn... Vineri merg la Tutu unde sper sa aflu cand si cum o sa nasc. Eu nu vreau sa depasesc saptamana 40, adica saptamana viitoare

Mergi la inceput