Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 79

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Esti tareeeeeee!

Nu ma asteptam sa reusesti asa curand sa faci histero! Deci, de sapt viitoare vei fi ca noua!

Eu sug de zor la strepsils, beau ceai si behai! Si caut termopane pe net! Oare apuc sa rezolv toate probleme saptamana asta?

Sarah - stai linistita, ca in ce priveste testele de urina... eu n-am incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

bun venit fetelor noi!
corinete, banuiesc ca e greu, dar nu dispera, caci sigur in probl asta te va ajuta dr. T. Cumva vor reusi noi!
aerlilian vad ca esti bine- banuiesc ca in urma tratamentului "regesc" din weekend bafta mare! sa fie luna minunata, cea cu II
elly, fetele zic bine. mergi pe recomandarea lui T si fa-i o vizita homeopatului. ai luat aminte exemplul Alinei, da?
mada sa fie si luna ta norocoasa!
cosicel :)))))) ce sa zic! bine ca era de specialitate! pe mine era sa ma vada sotul unei paciente!
aris, i-a placut lui bb cu avionul? bine ai revenit!
magdita, imi pare bine ca ai reusit! daca nu ma externez joi, poate apucam sa ne vedem la spital. bafta! sa ai rezultat beton!
felix, georgic, unde sunteti?
eu mai am 3 zile si imi fac buzunarele la burtica. mi-e o frica!!!!!!
de rezultat! nu stiu de ce, dar luna asta ma dor ovarele, ma inteapa! ma doare si burta! of, of!sper sa nu fie de rau si sa fie totul bine a. i. sa pot incerca natural in continuare!
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

magdita- bafta vineri ! sa caute Tutu bine si sa gaseasca totul ok.

cosi- ia si tu de pe acum ceva pastile pt raceala. am inteles ca paracetamol ne da voie dl nostru doctor sa luam si in timpul sarcinii. nu are nici o legatura IA cu raceala...deci ...parerea mea e ca esti in regula. si io am fost racita imediat dupa IA, mi-a trecut repede. frectie cu carmol si...."aspirina saracului" pana cd transpiri bine de tot !!! eu zic sa urmezi acest "tratament" preventiv dar nu mai devreme de 3 zile inainte de IA.

o saptamana fara raceala iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Pai asta e partea cea mai ciudata la mine! Ca nu stiu nimic de momentul IA, nici macar aproximativ!
Tutu imi spune ca o sa-mi comunice cand e cazu' ... Oricum, stiu ca-s nebuna, da' o s-o sun pe Matei s-o intreb daca putem face o IA dubla! Al meu era panicat aseara daca nu cumva, cand ii spala sa nu-i traumatizeze si sa le rupa labutele sau coditzele! Macar am avut de ce sa ne amuzam aseara!

Mai vine cineva maine, la cabinet? Seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Magdito , bravo ptr programare , si sa vii cu rezultat bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

tamaryllis- cate zile au trecut de cd ti-a venit menstruatia? stii de ce te intreb...eu inainte de laparo, am facut-o in ziua a 25-a a CM, eram f stresata,aveam impresia ca sunt insarcinata! (impresia asta o am in fiecare luna). i-am zis dr Tutunaru si in ziua in care m-am internat am facut si un bhcg, la urgenta, la ids. nu eram...
poate esti tu ....si nu mai ai nevoie de buzunarele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magditule...Doamne ajuta, inca un pas spre bebe ma bucur mult, sunt nerabdatoare sa ne vedem
Ana..asa e nici nu am simtit acul, e super usor
Sarah...pana nu vezi rosu esti gravida
Tamy... iti tin pumnii pentru buzunarele
Cosi...baga paracetamol,vit c cu popolis, ceai mult de busuioc cu lamaie, face minuni la "lumanari" si hrean ras intr-o batista pus la frunte, la sinusuri, putin cate putin, ca arde, e un remediu super, asa m-am vindecat eu
Georgi...injectata noastra ce faci, te-ai intors din calatorii
Feli, Lali... bag interpolul?
Rocsy...multi
poopici la toate felele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

sarah, merci pt gandul bun, dar sunt in z12 de la ultimul cm si am folosit prezervativul, sa nu cumva sa o patesc. imi vine sa rad! n-am ramas aproape 2 ani (fara 3 luni) si acum mi-e frica si am pus caciulita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fete!
Incep cu Aerilian, poate o sa zici ca sunt nebuna, dar undeva saptamana trecuta, mi s-a fixat privirea pe numele tau, si m-am trezit gandindu-ma: Fata asta este in ultimul ei capitol pe aici. Eu cred in instinct, si cred ca luna asta o sa ne "parasesti"!
Corinette, Elly va doresc sa aveti multa incredere in T, si rabdare. Sunteti pe drumul cel bun de acum inainte.
Pasa, bine ai venit, cea mai proaspata "laparoscopiata". O sa fie bine.
Mada, Anaconda, Rocsy, Felix, Georgia, Coco, Cosi pupici sa ajunga o saptamana intreaga.
Mmc asteptam vesti de la histero.
Aris, plimbareata si bebele ei zburator.
Magdita, felicitari, daca vineri la 8 esti in Elias avem sanse sa ne intalnim, eu merg pt analize. Tamy draga, pai ce sa cauti a doua zi la spital? Oricat ai vrea sa te vezi cu noi, joi la cateva ore de la operatie o sa pleci acasa. De ce sa ai motive sa mai ramai. Las' ca ne intalnim la o cafea!
Sper ca n-am uitat pe nimeni!

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sarrah, pana nu vezi rosu, nu-ti pierde speranta.
Tamy, iubita, nu-ti fie teama, o sa treaca repede. Sper sa ai rezultat beton joi si poate ne vedem la spital, cu toate ca sunt sigura ca o sa te simti bine si vei pleca acasa in aceeasi zi. In functie de a cata zi de cm esti la laparo, si eu te sfatuiesc sa iti faci un bhcg. E mai safe asa, decat sa risti aiurea. Si eu am facut laparo in z28 de cm, insa in z27 am facut bhcg si era 1. Iar in ziua cu laparo, dupa-amiaza, mi-a si venit cm.
Madutz, si eu de-abia astept sa ne vedem iubita mea. Eu propun ca intalnirea sa aiba loc joi, dupa ora 17, ca sa termine fetele cu serviciul.
Georgi, organizatoarea, pe unde esti?
Felicic, esti bizi rau?
Arisica, te simti bine? Ce bebe plimbaret ai! Cand mergi la urmatorul control ca sa aflam sexul?
Ana, cand mai mergi la eco? Sa ii vezi cum dospesc ?
Rala, ne-ai parasit de tot?
Lali, ce zici, ne vedem joi?
Lorelix, te refaci, cum iti mai este?

Pup fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">