Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi draga mea, acum vazui!!!!
Pai sa-ti traiasca micul Edi, gata nu mai ai bebe in familie, a devenit un adevarat strengar!!!! vrem poze, hai ca poti, acum ca ai trafic de la munca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ioana si mie mi se pare frumos hotelul unde va "concediarati" la anu' pe unde va duceti???

silvi cum s-a acomodat alain la gradi? eu nu am fost prezenta cand ai povestit primele zile.....ia zii!!! ca si el mamaos si bunacos!!!

bianca si noi suntem la fel...matinali foc. pe la 9 jumate il culc obligatoriu. mai, fetelor, va vine sa credeti ca noi inca laptele de seara il bem la bibe cu cereale??? da, 350 ml...stie ca dupa la[pte vine somnic. si s-a obisnuit sa adoarma, hotul meu, nuami mangaiat pe burta....cica, la el, ca-l doare burta. rasfat, aia de cheama!!!

nici noi nu mai cadem din pat, mai ale ca doarm,e singurel toata noaptea in CAMERA LUI.....DE CAND MI-AM DORIT ASTA....SA AIBA COPII INTIMITATEA LOR, LOCUL LOR DE JOACA. O SA DOARMA AMBII PITICI IN CAMERA CEA MARE. Lui sebi i-am luat patututl - SLEEP CAR -pentru cine il stie si mobila MAMMUT, iar lui edy ii vom completa mobioierul mamut dupa care sunt moarta cu patutul inexistent pana acum 3 saptamani pe stoc.

este foarte frumos la ei in camera....mi-am dat frau liber rau de tot imaginatiei si la....buzunarele sotului....deh, sa se simta copii bine la ei in camera lor noua. il asteptam cu bratle deschise insa si pe edy.

giova multumesc de urari pentru edy.am facut un party de pomina la un loc de joaca pentru copii....cu copii si parinti. am suplinit cum am putrutu si noi absenta noastra zilnica de langa el. tare vinovata mai sunt ca nu il pot lua sa fie mereu cu mine. este fetita care mi-am dorit-o. are bretonel si plete pe spate ondulate. e frumusel foc , o sa vedeti si voi. cand voi reusi sa descarc ceva poze pe drop. acum insa este prea mult deodata.


tot incerc sa ma informez sa iau de la vodafone nu stiu ce stick pentru accesul la internet de casa. sper sa rezolv mai repede si sa pot intra si de acasa.

acum ma duc sa-mi iau piticul de la gradi, dupa care o sa mergem sa luam cate ceva de mancare.


va pup si poate ne auzim totusi si in cursul zilei....


si totusi nu ki-ati spus si mie NOUTATILEEEEEEEEEEEEE!!! despre restul lumii.....


www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Off ca grea a fost ziua e azi, cu circ mare am ajuns in statie ploua marunt si nu avrut nici cu gluga de ma scurta impermeabila pe cap, nici cu umbrele, am ajuns in statie cu greu mare la un mic dupa ce plecase bussul si am mai sta 15 min apoi la gradi discutii ca nu vrea...nu mai cunoste copii care vin acum si plang toti ca sunt noi si cica si el a inceput sa planga cu ei, i-au zis institutoarele lui Jean-Paul ca el a mers dupa el, nu stiu zau ce ma fac cu el, noroc ca maine sta acasa. Am si sunat la o halt garderie tot ca asta in cartierul unde ne mutam si din fericire am gasit loc acolo, merg joi sa vad conditiile m-am bucurat are ca scapam de traseul asta lung cu busul.
Bumbita, ti-am raspuns deci in mare Alain a fost super incantat de gradi a lui in iunie cand a mers si dupa vacanta, abia astepta.L-am lasat o zi toata ziua si de atunci nu mai e asa de incantat, el merge numai cate 3 sau patru ore de 4 ori pe saptamana si in una din astea 4 zile are dreptul la toata ziua, asta e regula la halt garderii care sunt niste gradinite de depanaj..cum zic ei, pentru parinti. Il programez eu cand vreau, dimineata sau dupa-masa, cu exceptia zilei de miercuri cand e inchis. Acum plange si el ca i s-a schimbat trupa,cei mai mari au mers la scoala si cum ii vede pe ceilalti plang o da si el pe plans. Frumoasa camera cred ca ai facut sa pui poze poate mamai inspir si eu ca sunt la capitolul amenajari camera bb. Tot mobila din seria Mamut am luat pe albastru dar cu patul mare, imi place f tare si mie, e ceva deosebit si f vesela.
Fetelor de parfun DKNY vb voi? E prescurtare de la ce? Ce casa de parfumuri il face ca habar nu am de el.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Asa, am bagat si eu un ochi la linkul dat de Bianca si am ramas placut impresionata de poze. Pai este o poza facut in camera, la lumina unei veioze cu picior.......arata fff bine camera in poza, in realitate, la lumina zilei poate s-ar fi vazut mocheta cam uzata, mobilierul gen anii 70 (imi aminteam de filmul ala vechi cu "Ingerii lui Charlie", una dintre noptiere avea radio in loc de sertar, cu butoane ca la radioul lui bunica-mea..hai ca sunt dusaaaa.
Oricum, fiecare isi face o impresie personala. Hotelul a fost frumos, receptia si holul de la intrare chiar impresionante, parcul si terasele si piscinele si tot ce inconjura hotelul erau foarte faine, dar pt noi au fost prea multe chestii nashpa, care cumulate au stricat parte din vacanta!
La anul cred ca vreau Bulgaria, de data asta cu RAzvan ca am inteles ca pt copii sunt super conditii.

Razvan asa cum v-am spus avea ceva muciosori si tuse de cand am venit noi, a continuat pana azi cand colac peste pupaza a facut febra......39,5! Diagnostic:AMIGDALITA! dr de familie imi prescrie Eritromicina, dr homeopata de la Constanta ma sfatuieste sa incerc pana maine niste formule homeopate!
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3



"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:


hello si de la noi,

Ioana sanatate la Razvanicu Foarte frumos ai descris vacanta voastra Cred ca mi.ar fi placut mancarea lor, din atatea feluri gaseam eu ceva bun Ati facut poze? cand le vedem si noi?
Bumbi pupici la baietei Ma bucur ca te.ai obisnuit in Bucuresti Hai ca iti spun eu o noutate: a nascut Bombon o fetita
Silvie
Giova
Bianca biletele erau de la 2.50 ( la alea pt copii dar in care se urcau si parintii sa aiba grija de ei ) pana la 6-7 euroi. Noi am intrat intr-o chestie cea mai oribila de la Oktoberfest Era intuneric si aveai ochelari 3D dar nu prea aveai ce sa vezi, luminite, neoane si masti Oribil, nici pe gratis nu merita sa intri si a spus Giorgos ca din tot ce era in parc, eu am ales cea mai naspa chestie Ne-a costat un bilet 4 euroi.O sticla de suc era 2,50 + 1 euro sticla.Am vazut o gramada de parinti cu copii mici, chiar mai mici decat ai nostri dar personal nu m.as duce cu Angelo acolo ca e prea mare nebunie

nu mai stiu ce sa scriu, fac ciorbita, Angelo e la socrosenii cu taica-su si mai am de facut cate ceva prin casa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi noi ne bucuram ca scrii. net acasa nu stiu ce sa-ti zic. dar nu pot cei de la RDS sau Romtelecom sa vina? aveti tel. fix acolo? nu au tras ceva cabluri firmele de net? de obicei asa se predau blocurile noi...cel putin la noi aici.
Silvia, DKNY= Donna Karen New York. e un parfum intr-o sticla lunga, ingusta sub forma de romb(daca te uiti pe fundul sticlei).
Ioana imi pare rau de razvan. Insanatosire grabnica!!!
Ar trebui sa faceti o sesizare agentiei, macar sa nu le ofere viitorilor turisti hotelul respectiv.
cand am fost noi prima data, tipa de la ag. nu stia de hotelul Barut (noua ne zisese Teolinda despre el). la intoarcere am mers si le-am zis ce parere ne-a facut si cat ne-a placut/impresionat. de Delphin Palace din urmatorul an, stia ea sa ne zica, in plus mi-au mai zis prietene forumiste care au fost si am vazut poze de acolo.
maraki si voua.


Mobila mammut si mie imi place, avem masuta si scaunele, doar ca prefer sa-i cumpar altceva piticului, una pe care sa nu o schimbam asa des. aia e de pitici, parca, e haioasa, dar nu pt. un copil de 6 ani, care incepe scoala. si cum nu am de gand sa cumpar anual mobila, prefer una colorata, din lemn/pal, etc.

De la gradi azi, am plecat direct in Botanic si am venit acasa cu geanta plina de castane si de frunze. s-a distrat copilul meu culegand frunze, castane si bangand viteza cu moto.
De acolo am venit in parc si la birou la tati, acasa am ajuns dupa ora 19.
am si facut un covor din frunze (le-am lipit pe foaie), maine vrem sa pictam frunzele si sa punem amprenta pe coala. mama ce-mi place sa fac cu el activitati dintr-astea, e super ca si el vrea, intelege ce-i explic si se executa rapid.
cam asa ne-am petrecut noi ziua, macar mi-a inseninat-o marco.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova mi.ar fi placut sa fim vecine sa faca si Angelo impreuna cu Marcolino activitati din astea interesante

Am uitat sa va spun, prietena mea care avea nevoie de Gravibinon( a facut rost atunci pt toata perioada sarcinii ) a pierdut bebelina azi dimienata. Era in 5 luni, s-a trezit dimi ca pierde apa si nu a avut ce sa mai faca....este a treia sarcina care o pierde asa, oare nu poate sa faca never copii? A stat numai la pat, doar cand se ducea la toaleta se ridica...tare rau imi pare pt ea...a treia oara sa o pateasca....nasol de tot....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:


Acum am ajuns acasa....de la ora 17 . Am fost la Kaufland, Metro, Auchan sa luam rechizite si tot ce trebuia si tot nu am gasit tot, mai trebuie maine cumparate unele chestii. Am ajuns in fata blocului la ora 21 dupa care am plecat la niste prieteni sa vedem meciul cu Steaua. Acum am ajuns acasa, am pornit calc dar imi pica ochii in gura de somn.
Ioana sa stii ca si eu am fost dezamagita de unele lucruri de acolo. Dar mi-a trecut in aeroport cand am vorbit cu alte persoane si care n-au avut ce am avut noi. Lasa mai..la pretul asta a fost bine... Chiar cat ai platit pt 1 bilet? In zona Lara fara 600 E nu scapai...tara taxe...dar 600 e putin ca s-au scumpit biletele si la ei. Imi pare rau de Razvan, incearca cu homeopate pt inceput.
Silvi bine ca ai gasit loc la gradi aia mai aproape de voi. Macar nu te mai plimbi atata.
Giova ia detaliaza cum lipiti voi frunze acolo pe foaie . Dar pe mess te rog ca nu am chef sa fim iar copiate de ... . Suna bine ocupatia asta dar nu stiu Dani daca are rabdare de asa ceva acum. Il vad tare agitat cand vine de la gradi, eu cred ca nu doarme destul sau...invata sa se ca una doua sare la harta.
Maine eu merg la gradi sa intreb care e faza cu punctele rosii. Mamicile astea cu care am fost la cumparaturi mi-au spus ca copii lor au venit cu puncte rosii, albastre sau verzi. Cica toate ar fi bune. Dani cu nimic... sa intreb daca lui i-au dat si ce a facut cu ele ca acasa nu a venit cu nimic si nici eu nu am stiut daca primesc...eu credeam ca nu primesc inca de asta nu am intrebat niciodata.
Bumbi sa iti traiasca piticul mare deja . La vodafone e ceva oferta ...la firma cel putin ca iti da netul si modemul gratis. Parca...nu stiu exact intereseaza-te. Oricum RDS e 9 euro + telefononie graturita cu 500 minute incluse. Si la zapp e f buna oferta. Peste tot acum.
Maraki te-ai dus si tu la spooky acolo sa te sperii . Trebuia sa te dai pe Calypso (balerina aia) sau pe altceva. Si eu am intrat intr-o prostie dinasta...era o nava spatiala parca si se tot misca, avea ochelari 3 D si avea senzatia ca esti acolo. Oricum nu se compara cu senzatia pe care ti-o da o hinta. Mie Calypso imi place la nebunie...am vazut o hinta la voi in genul la Calypso. Imi pare rau de prietena ta....asta e viata..unii ar vrea si nu pot, altii pot si nu vor. Si eu am o familie de prieteni de familie..de 2 ani incearca si nu au reusit inca. Si nici nu vor reusi ca au probleme. Acuma se gandesc sa incerce in vitro. Sa ii ajute DD ca astia chiar isi doresc.
Azi i-am cumparat pantaloni pt nunta, am gasit in Auchan ceva sa imi placa la pret bun. Si i-am cumparat cartea Pinochio ca m-a innebunit sa il dau pe Pinochio jos de pe perete ca nu ii place . Asta de cateva seri..imi spunea in fiecare seara ca ii e frica de el si sa il dau jos de pe perete. Aseara i-am promis ca azi il dau jos...dar azi nu l-am culcat eu ci maica-mea. Asa ca i-am luat cartea sa vada ca Pinochio e un baiat dragut de fapt...cand nu minte .
Gata, merg la somn ca maine ma asteapta caratul la gradi...e plin portbagajul masinii de rechizite .
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:





Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Asta e prima oara cand beneficiez si eu ac am netul "mobil" am reusit sa intru penet de laap cel nou; Nu va zic ca astia cumobila nu au venit inca , nici cei cu electrocasnicele si Alaine bolnav,aseara a facut 38;8 azi dimineata avea 38,2 si a varsat pe masina...si inca o tura aici ca ii dadusem panadolpe stomacelul gol si cred ca i-a venit rau. Cred ca imi consum 3 ani din viata azi, bine macar ca a stat cuminte si s-a uitat la desene pe laptop ca de asta l-am adus aici, acum doarme, sper sa trecem cu bine de zia de azi ca ma ingrijoreaza ca nu ii trece raceala, cred ca mergem iar la medic .
Giova merci de inf cu parfumul, o sa caut de curiozitate sa vad cu miroase si aici daca il gasesc la Nocibe sau Sephora.Cu mobila mamut si eu zic ca pe la 6 ani trebuie schimbata dar o sa ii als atunci numat comoda si dulapul si ii iau un pat suspedat deasupra biroului colorat ca sunt tare dragute si le place la pitici. Numai sa il vad la 6 ani
Ioana sanatate multa si vou si pupici; Eu una iti recomand Italia pentru vacante cu piticii, au plajele extrem de amenajate pt pitici, apa e cu intrare lina, ai tot ce vrei si servici de super calitate. Plus ca nu e asa de aglomerata plaja fiind f mare, ai itimitate cat de cat si acolo u sunt 10 oameni pe metru patrat.
Fetelor va salut pe toate, nu stiu ce mai vroiam sa zic ca sunt cam intoarsa pe dos, merg sa ii sun pe astia sa vad pe la ce ora au de gand sa vina ca daca se face 12 e clar dua 14 ca intra in pauza de masa

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput