Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sincer-sincer eu nu am putut citi pana la sfarsit. m-am oripilat efectiv. cum poti sa redai asa cuvinte, mai ales femeie fiind.

pai da, normal pe noi ne-au pus la zona z imediat ce au avut loc discutii pe-aci printre unele fete. asta e. unde sunt femei sunt si opinii separate!!!!

eu cand tot am strigat in stanga si in dreapta ca nu sunt motive de cearta/de despartenie si adio...nu m-a ascultat nimeni.

bai, da' ia mai ziceti ce mai stiti de cata? a nascut? ce? cum se descurca? cum a reactionat bia?

alina si alain ce mai fac?

brandusa bee? anasebe???tiberica fara frica???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

....sa nu se inteleaga gresit: de celelelate fete nu am intrebat pentru ca m-am pus la curent cat de cat citind la capitolul lor. nu scriu acolo, nu pentru ca nu as vrea sau nu mi-ar face placere, ci pentru ca eu inca militez ca locul nostru, AL TUTUROR este aici, asa ca de ce sa scriu prin alte parti....eu sunt setata pe SPIRIDUSI IANUARIE-FEBRUARIE 2006 si basta! IN ALTA PARTE NU IMI VINE SA SCRIU.

ASAAAAAAAAAA.......

eu ma bucur ca ne-am mutat din craiova- asta aporpos de socrosenii, maraki...am scapat de vorbe, vizite de inspectie, contorizatul cheltuielilor noastre.....grija ca nu am mereu patul facut...etc.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

FETELE, SE APROPIE ORA 17 30, ORA LA CARE TREBUIE SA PLEC ACASA DE LA SERVICIU....MAI STRANG SI EU PE AICI LUCRURILE DE PE BIROU SI GATA. MA BUCUR TARE MULT CA AM REUSIT SA VB AZI MAI MULT CU VOI.

SA NE AUZIM CU BINE MAINE SI MUUULTA SANATATE PUIUTILOR NOSTRI!!!!

O SEARA PLACUTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

uff, de cand ma tot straduiesc sa mai povestesc ceva si nu mai apuc, dar ma bucur ca scriu imediat dupa bumbi, chiar imi era dor de ea....

despre noi ....dadu Alex intr-o logoree de ne-a terminat. toata ziua trancane, iar seara nu mai e chip sa scapam-avem min o jum de ora de discurs ...ca vorbeati de "r", la noi situatiunea sta de felul urmator: posedam un "rrr" frantuzesc de tremura geamurile cand il foloseste, iar pe ala romanescu il sare. cred ca i se pare alt sunet. mai are si niste desene unde personaju' invata ceva engleza si , nu stiu ce-o fi in mintea lui, dar la toate cuvinetele alea le pune un "a" la final...calul e "horsa", scoala e "scula"( pentru asta crede ca a urmat ac cursuri ca papan) si mai sunt, da' nu mai intru in detalii ca ma baga si pe mine maraki la vulgaritati (glumesc maraki, da am citit linku pus de tine si ma mai culturalizai si io)
Aveam dispute in familie, daca sa tundem sau nu baiatu' si s-a rez simplu pbam trecut prin fata frizeriei, unde l-am frezat prin iulie si a recunoscut locu', asa ca dilemele parintilor s-au rez imediat-nu a fost chip sa mai plecam de acolo pana s-a tuns...am ajuns in locul ala cautand un cadou pt o prietena a lui. a doua zi dim ii spune lui tanti cum ajungem: ieri am cauata un cadou. femei il intreaba : cu ce ocazie? domnu' ii raspunde cu un zambet laaarg: nu pentru tine!!!..sau alta faza: il recuperez si tanti spune : maine ai mica scoala(ziua aia cu activitati destepte si stat pe scaunel), iar el zice:daaa si da din cap aprobator sicu o moaca plina de fericire. cum se inchid usila la lift se stramba si-mi suiera: nu-mi place scoala!!!dar in schimb, ii place la piscina(au o data pe sapataman) si in ziua cu activitati exterioare-pt 22 ii trebuie cizme de cauciuc-merg la cules de mere...ma opresc aici cu rap despre alex ca altfel nu mai termin pana maine.....

Giova- ma bucur tare ca plecati-chiar aveai nevoie de o pauza!!!
noroc ca n-am mai apucat sa intru ca era "albastra" rau situatia pe aici...dar vad ca usurel-usurel va reveniti-asa va vreau!!!

Maraki-sper sa ajunga cu bine banutii tai ca-i pacat as se piarda aiurea

Bumbita si Madame FBI- bagati tare si terminati totu de la inceput ca va zic io ca altfel asa ramaneti cu mic tampenii - vb din experinta aicipe noi ne-au enervat rau muncitorii, apoi a aparut si alex si unele lucruri au ramas suspendate si acu si nici ca mai avem tragere de inima. ne mintim ca dupa ce schimbam ferestrele ne mobilizam( ferestre ce tr as le schimbam de acu un an jumate, dar din cauza de firma frantuzeasac neserioasa cica abia la inceputu lu noiembrie o sa le avem)...

Am vazut-o si pe Sabinuta- e asa duuulce si imi inspira o maaare cumintenie....

am fugit ca iar intarzi ca luni cand a facut unu criza de epilspsie in vagonu meu si a fost traficul intrerupt o jum de ora ca nu reuseau sa-l trezeasca pompierii....mai aveam ceva de zis, dar nu mai stiu ce....

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

cf gagici???

am fost la ziua fetitei....dragut dar saracii copii cand vroiau sa danseze gata petrecerea...de asta nu vrea fata mea la mccica mai bine acsa...pai cred si eu sa stea de la 12 la 20 atatia copii..taman imi zice ca are mai multi ca anul trecut...au fost 17

ziua mea/???m am hotarat o fac la pizza numai prietene si copiii lor vreo 12 persoane nu mai vreau sa stau in bucatarie...gata

BUMBITA ma bucur ca apari pe aici si se pare ca ti place bucurestiul ....de cata nu stiu nik....pe alina am vazut o saptamana asta cu ayenun frumos dar ea vrbea la telefon si ...doar m a salutat ...arata f bine parca e o pustoaica

DMELLI bem de casa noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

De Cata stiam ca trebuie sa nasca luna asta.Ayan il cheama pe baiatul Alinei. Pe mine m.-a luat rau de tot cu serialul Lacrimi de iubire, il vad a doua oara( il urmaream cand eram gravi cu Angelo si pierdusem vreo 5 episoade ) Acum de la 18.00 incep stirile care nu le pierd iar de la 19.30 cate 2 episoade din serial. Efectiv pana la 21.30 eu nu fac nimic Fug ca se termina reclamele....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Noi am fost in parc de dupa-masa, a fost o vreme foarte frumoasa. la gradinita azi au lipit frunze. Cand am mers sa il scot el cu prietenul lui Denis aveau pe cap cate un chipiu...Dani era politistul si Denis CFR-istul . Si se fugareau prin grupa de mama soarelui, era distractie mare acolo. Am facut si vreo 3 poze dar nu prea stralucite...cred ca intr-o zi arunc tel pe geam ca ma enerveaza cum scoate pozele .
Cosmi deci ai decis sa il dai pe Papan la gradi...ii va placea intre copii. Bianca s-a distrat azi...ce bine de ea. Sandra cum are ziua de nastere vara...e mai greu sa ii chem clasa. Poate anul am sa iau telefoanele colegilor si am sa ii sun. Sa vedem..mai este pana atunci.
Bumbi sper sa iti faci timp sa mai intrii pe aici..
Giova si eu vreau sa ii cumpar pat lui Dani...tot asa ceva gen masina.... am auzit ca sunt in gen masina cu roti in jur de 500 lei...sa vedem cum arata si cum sunt. De la vreo 5-6 ani vreau sa ii cumpar birou cu pat deasupra..l-am ochit de ceva timp dar e prea mic Dani pt asa ceva...daca cade de acolo ...am pus-o
Maraki serialele astea ..iti creeaza dependenta ...mai lasa-le incolo .
Irina si eu tot stilul asta l-am abordat cand mi-am mobilat locuinta ..doamne nebuna esti...tare m-a distrat denumirea...(asta fara sa fac misto de cineva sau sa iau in deradere ceva ) . Deci va mutati maine...super...acolo vei avea net?
Nu mai stiu ce ati mai scris...
Merg sa culc copiii ca dor creierii cat a urlat Dani si cat se harjoneste cu Sandra

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai sa va descretiti putin fruntile:
http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.php?viewkey=1acb79ccf0fd62cd58f8

Cata e ok, acasa cu Bia, care e o isteata, o frumoasa si o cuminte.
Trebuie sa nasca la sf. lunii, inceputul lui noiembrie. le-a amenajat fetelor o camera superba.

cu restul revin maine, cand sper sa am mai mult timp.
va pe toate. Noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare!
Ce de lume aici ! Se pare ca v-a trecut depresia in masa.
Ana ma bucur ca ai scris . M-am amuzat tare de Alex. Sa pui si tu un filmulet cand ai timp ca tare vreau sa aud cum suna in franceza cred ca trebuie sa fie super michidutza.
Giova super linkul pus de tine , am amuzat intregul birou.
Maraki cine te-a pus sa umbli iar prin alte parti? Adevarule este ca la noi s-au dat avertismente mult mai usor iar pentru afirmatii pe cqare le fac unele individe pe acolo( care fie vorba intre noi nu au cum sa le stie decat..., ma refer aici la detaliile turistice)nu se da nimic ... poate o floricica.
Bumbitza tu ti-ai luat casoi , pai la mine e cotet. Iar de terminat nu stiu cums ic and .Acum mi-am datseama ca nu am nici o oala , nic o tigaie.
Cosmi cand faci ziua sau mai bine zis cum ai facut anul trecut? Mai vreau si eu sa ma documentez ca acusi ne vine randul si dc as invita pe cine vreau iese balamuc . Nu vreau acasa insa la spatiuld e joaca ma duc la 15 mil si e enorm de mult, mai ales ca am o gramada decheltuieli acum si pana in decembrie.
Bianca stai ca tie iti scriu mai tarziu ca tre sa plec.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELLIeu fetii i am facut ziua....am decorat toata casa cu baloane cu la multi ani pe toti peretii...si am pregatit aperitive,pritura la cuptor cu cartofi prajiti,salata de fruce,tort si covrigei alune de la magazin si am cautat cu cateva zile inainte melodii care stiam ca le plac si am facut si tot felul de concursri...am jucat statuia(se opreste muzica si niciun copil nu tb sa se miste) dansul cu banutul si tot felu de jocuri.....dar am muncittttttttt multtttt pt ca bianca nu doreste in alta parte ca cica sta ...putin

Mergi la inceput