Si ingerii au nevoie de ajutor-implant cristalin-2
Raspunsuri - Pagina 15
tudorcami spune:
tudor are doar la ochiul stang,in 30 sept suntem programati la operatiein budapesta costa 200.ooo ft adica 32 milioane operatia+ cristalinul s-ar putea ca sa platim in plus anestezia si ma mai costa pe mine spitalizarea pe 3 zile dar nu e asa mult
noua cei de acolo ne-au dat sa facem o gramada de analize (toxolasma,rubeola,citomegalovirus,virus herpetic,proteina c reactiva si un EKG) si astea costa o gramada de bani dar nu iti spun ca stau ca pe cuie cand ma gandesc ca peste 2 zile o sa-i recolteze sange din vena si are doar 4 luni si niste manute subtirele
ne rugam sa fie bine
noi am fost mai norocosi daca se poate spune asa ca am descoperit-o asa repede
tudorcami spune:
nu stiu daca ai citit ceea ce am scris eu in msj anterior ,oricum dupa ce venim de la budapesta de la operatie(in 30 sept va fi operat tudor) o sa-ti scriu cum a decurs operatia si ce se intampla dupa ,poate ar fi bine sa mergeti si voi acolo pt un consult ,e super ,fara spaga si alea ,si nu stiu daca in bucuresti este dar acolo exista oftalmologie pediatrica si dr de acolo doar de copii se ocupa deci au mai mare experienta la copii,daca te hotarasti iti trimit link cu site-ul clinicii
doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Am citit.Vom vedea ce vom hotara dupa controlul urmator
Astept vesti si de la voi sa dea DD sa fie totul ok.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
Katya
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna tuturor...
Bodo a inceput gradinita si-i tare fericit cand merge.Cand merge...caci deja a inceput "sa colectioneze" virozele de sezon.
Puteti sa-l vedeti aici
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Katya spune:
Buna,draga Dodo,chiar voiam sa te-ntreb ce-ti mai face puisorul(si puisoara)si uite c-ai scris.V-am vazut pozele si admirat creatia si va imbratisez.Multa sanatate si sa nu uiti ca Domnul e linga voi!
tudorcami spune:
dodo,am facut operatia la budapesta ,a fost ingrozitor de greucel mai greu moment a fost cand ne-a fost luat din brate si dus in sala de operatie ,nu voi putea uita privirea acea intrebatoare "de ce merg singur ,voi nu veniti?"atunci am izbucnit in lacrimi doamne ce greu a fost apoi nu am avut voie sa-i dam de mancare 4 ore inainte si 4 dupa era lesinat de foame dragul de el,operatia a reusit ,i-au extras cristalinul ,au implantat altul dar a mai aparut o problema la corpul vitros malformatia se numeste phpv (initialele din engleza )in lb rom ii spune persistenta vitrosului primitiv este o boala destul de grava si din cauza ei sansele de recuperare din pacate sunt mult diminuate decat daca era doar cataracta ,miercuri mergem la control si vor face din nou anestezie usoara cu gaz ca sa-i vada si retina ,sa dea domnul sa nu fie probleme si acolodaca doresti sa ma intrebi ceva te rog raspund la orice intrebare
sanatate multa tie si puiului tau si mult curaj
Dodo-pui spune:
Pe 7 .11 suntem programati la control la dr Nascutzi.
tudorcami
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Dodolina, ateptam vesti foarte bune, sa aveti un drum bun
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
tudorcami spune:
dodo sa veniti cu vesti bune ,ma rog si pemtru voi,noi de azi am inceput ocluzarea -e groaznictine ochisorul inchis si plange mult si manuta o duce mereu la ochisorul acoperit si zgaraie ocluzia