Si ingerii au nevoie de ajutor-implant cristalin-2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Draguta suntem alaturi de voi si ne rugam sa fie bine.
Multa bafta la consultatie.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am ajuns acasa .
Raluca,Andreea

In primul rand am intalnit-o pe D-na dr Nascutzy un profesionist si un Om...raspunde la toate intrebarile(prostesti,subiective,obiective..)de fapt este un adevarat medic care explica tot
Avem mai multe vesti:
-pentru prima data au putut determina cat vede Bodo -cca60%
-ne-a chemat din nou in toamna sa vada cum evolueaza si atunci va fixa data operatiei(imediat sau in primavara);
-din ce a vazut in actele vechi si in ochi lui acum mi-a spus ca nu a evoluat cataracta
-m-am bucurat f tare ca Bogdi s-a facut inteles in limba romana-el a raspuns d-ei dr fara ajutorul meu.

Dany fara tine/voi nu ajungeam la ora aceasta acasa

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am corectat titlul caci nu era corect transplan -nu am stiu - pana ieri cand mi s-a spus ca aceasta operatie se numeste implant.

In rest ma rog la DD sa-i ramana vederea ca acum...caci una din variantele care mi-au fost expuse nu-mi place
-exista si posibilitatea sa numai vada sau sa vada mai putin dupa implant -aceasta in conditiile in care cataracta va avansa -deoarece se pare ca aceasta cataracta la copii e din nastere si in ochi pot fi si alte malformatii pe care doctorii le vor vedea doar in timpul operatiei.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ce ma supara cel mai tare e fapul ca la CT nu mi-au spus nimic din toate astea nimic...doar ca trebuie operat de urgenta..atat..nu ca trebuie supravegheat o perioada,nu dezavantaje..nimic doar au spus nu au vrut sa-mi scrie(acum stiu si de ce)

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo,
stai asa ca ceva nu inteleg !!!
Cum stie deja toata lumea, aceasta operatie am avut-o si eu anul trecut.
NIMENI nu mi-a spus asta, absolut nimeni , nici doc din Ungaria si nici doamna doc care m-a operat si nici tipu` cu cristalinul.
Da, intr-adevar intraoperator nu au garantat ca nu voi mai purta ochelari dar mi-au garantat ca vor incerca tot posibilul sa repare ce de reparat, si mi-au garantat 100% ca cu noul cristalin voi vedea ! Eu vedeam cam 20% ... distingeam lumina de intuneric si atat daca intra cineva in incapere vedeam ca e om, dar nu vedea cine
Am citit si eu ca se poate reface, ca exista riscul, seful meu de 80 de ani a fost deja de 2 x la "curatat".
Nu pot sa cred ca ti-au dat asa un raspuns negativ, nu cunosc cauza, iti zic sincer.
Mie inainte de operatie mi-a facut doc 4 controale la 4 aparate diferite cate o juma` de ora. Masurand si ramasurand si reanalizand pe toate partile.
Eu pe 22 iulie voi merge la dansa la control si daca ai ceva intrebari, am sa-i cer si ei parerea.
NU spun ca e mai buna decat alti medici, pt mine ea a fost cea care mi-a redat vederea.
Cum adica nu se vede decat intraoperator ???
Ce anume nu se vede ???
Dioptriile ? Astigmatismul ? Ce anume ?
Sunt foarte revoltata, imi cer scuze, mai ales ca nu sunt de specialitate. Insa credeam ca va veti intoarce plini de optimism si speranta.
Si ce nu se vede, nu se poate vedea la un rmn ? Sau la alt control ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Citat:
Cum adica nu se vede decat intraoperator ???
Ce anume nu se vede ???
Dioptriile ? Astigmatismul ? Ce anume ?

Asa mi-a spus asa spun caci e posibil sa aiba ceva malformatii in ochi care or sa le poata vedea doar atunci in timpul operatiei.Eu am fost socata si am uitat de existenta rmn-lui sa intreb daca acolo le-ar putea vedea.Caci la copil e mai complicata aceasta operatie ca si una din variante e aceea care am scris-o mai sus.
Eu saptamana aceasta sper sa reusesc sa ma programez si la un medic de la sp. Militar din B(cel de la Ct a zis ca-i urgenta de anul trecut)iar in octombrie merg din nou la dansa.
....eu ce sa fac...cum pot gandi si alege corect cu astfel de informatii contradictoriii nu stiu...nu stiu

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Of, Dodo.
Eu iti pot zice doar din ce am trait eu: inainte de operatie m-a chemat doamna la 4 controale unde a asistat si reprezentantul firmei care furniza cristalinul - personalizat.
Stiu ca se uita cu aceste aparate, apoi iar nota, iar controla si ziua urmatoare mergeam la alt cabinet la alt fel de aparat. Ultimul si mai complicat a fost cel la spital, un control prin imersie, unde s-a finalizat masuratoarea si stiu ca a masurat de 3 ori sa fie sigura. A fost un control foarte greu , nu stiu un copil cum ar rezista.
Sunt foarte suparata ca nu ai vestile bune la care ne asteptam.
Stiu ca nu exista garantii ... dar totusi !!!
Acest tip de cristalin e foarte bun, se adapteaza foarte bine si de asta e si scump, sa reziste toata viata de acum incolo, asa mi-a explicat doamna doc de aici ! Ea era foarte optimista si mi-a transmis acest optimism si mie !
Nu stiu cum sa va ajut Dodo, daca erati mai aproape de noi am fi putut cere si parerea dansei si al doc care vine din HU aici la consultatii.
Sunt oleaca

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Daria dumneaei ne-a chemat din nou la control in octombrie.Aici a stat destul de mult si la consultat unul- pe trei aparate) din aparate nu-l mai vazusem(si eu port ochelari deci am vazut ceva cabinete oftalmologice).Nu mi-a placut ceea ce a spus dar stiu ca a fost sincera.
Sper din tot sufletul sa nu se agraveze cataracta si atunci discutam altfel.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

sunt atat de suparata, nu stiu ce naiba asteptam de la consult, cred ca sunt eu prea optimista din nastere
Vi-a dat multivitamine de tipul OcuviteLutein sa ajute sa nu avanseze ?
Of, sper doar sa se stranga banutii si cu DD inainte , increzatori ca totul va decurge ca la carte

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Nu nu ne-a prescris nimic...dar o sa intreb la tel sa vad daca pot sa-i dau.
Sa dea DD sa fie bine in final!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput