Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Stai linistita ca nu ajunge asa repede la parcchet . Stam la etajul 4 si 2 ani am avut infiltratii pina sa punem acoperis si tot nu a ajuns la parchet.
Imi pare rau ca v-au inundat in cel mai prost moment posibil.
Poate totusi nu e asa de grav.

Dar imi place la nebunie ce ai facut tu de suparare....hiii, hiiii!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Revin deseara ca acum nu am timp. Atat va zic, azi am avut o zi horror pt. ca ne-am inundat noii vecini dincolo, la aparatament tocmai cand era aproape gata. Ca in filmele cu prosti, tocmai ce am terminat de pus parchetul ! Sa speram ca nu se umfla si ca o sa putem sa punem mobila miercuri.

Ah...si de suparare , m-am dus la coafor si mi-am facut suvite saten. Cica suvite avem voie ca nu ajunge vopseaua la radacina. Oricum, arat si ma simt mult mai bine

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu mi-am luat tampoane de la Prenatal, si pachetul de 18 buc este mare cat un pachet din ala mic de pampers. Deci cred ca sunt destul delgroase, ca doar sunt speciale pt asa ceva. La inceput o sa folosesc din alea facute de mine si apoi am sa trec pe astea cumparate.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

tare faza cu inundatul.asa patesc ai mei de citeori zugravesc.ba se sparge o teava ,ba uita vecinu sa mai opreasca apa si ii inunda.de anu asta au asig ap ca nu se mai putea.
a venit si comanda mea la Quelle dar jumate.cum naiba or fi facut ca am primit numai lenjeriile de pat si ce ma interesa mai tare nu.eu sar pe ei.miine ma duc direct la magazin .

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Si eu vin la intalnire joi la 17 a ramas. Sper sa nu fiu singura ne vedem la etajul cu restaurante :) adik la papa bun...Va pup si va doresc numai zile fara dureri de niciun fel si fara contractii si alte chestii nasoale...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, stai asa, ca NOI am inundat vecinii, deci pe parchetul nostru cel nou , era balta de 2 cm. Acuma...ce-o fi, o fi, ce naiba sa mai zic!?

VonHolen, pai normal ca trece prin vata aia pana la chilot, de aia se si recomanda chilotii de unica folosinta. Tampoanele obisnuite sunt ca si inexistente, o sa vezi tu !. cum il pui, cum trebuie sa-l schimbi. Ca sa-ti faci o idee, un tampon bun e gros, gros, dintr-un pachet de vata infasori cam de trei ori pe mana (trei straturi de vata) cel putin! In primele ore, cel putin, curge cam ca si cum...ai face pishu pe tine, cam aia e presiunea !

Diamisha, eu am fiert apa la Ianca, acum nu mai am de gand !. In schimb, o sa folosesc numai gama Mustela pt. bebe. De spalat, le spal separat si le calc cel putin sase luni.

Exista tampoane speciale pt. lauze la Mothercare, eu mi-am luat un pachet, sa-l am la mine.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, uff ce zi nasoala. Eu inteleg ca voi ati inundat vecinii.
Eu am avut mare noroc in primul an cu Ana acasa ni s-au spart trei furtune flexibile de la Romstal. Cel mai nasol a fost primul, eram cu ea mica in brate si am auzit busitura in baie, am pus-o repede in patut si m-am chinuit sa ajung la robineti sa inchid apa de la contor. Chinuit pentru ca jetul de apa era fierbinte si venea cu presiune mare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu eram acasa. Si urmatoarele doua tot cam asa au busit doar ca era apa rece. Si la noi s-a intamplat pentru ca stam la doi si presiunea era mare de tot ca sa ajunga apa cu presiune buna si la etajul 8.
In concluzie tot tevile sunt mai sigure iar de atunci de cate ori plecam de acasa chiar si pentru o zi inchidem apa in casa.
Pe cand poze cu suvitele?
Mirtha, vazut poze, acum arati si tu a gravida dar nu esti deloc umflata.
Bebecris, da acela cu verde, din pacate nu se poate pune link dar era singur set de 7 piese. Mersi de raspuns.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Uuups eu am inteles ...varianta cea mai putin vatamatoare pt. voi !
Multumim pt. info. ref. la tampoane. Poate miercuri cind ajung in . Buc trec pe la unul din Mag . Mothercare.

Citat:

Mirtha, stai asa, ca NOI am inundat vecinii, deci pe parchetul nostru cel nou , era balta de 2 cm. Acuma...ce-o fi, o fi, ce naiba sa mai zic!?
Exista tampoane speciale pt. lauze la Mothercare, eu mi-am luat un pachet, sa-l am la mine.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
VonHolen, pai normal ca trece prin vata aia pana la chilot, de aia se si recomanda chilotii de unica folosinta. Tampoanele obisnuite sunt ca si inexistente, o sa vezi tu !. cum il pui, cum trebuie sa-l schimbi. Ca sa-ti faci o idee, un tampon bun e gros, gros, dintr-un pachet de vata infasori cam de trei ori pe mana (trei straturi de vata) cel putin! In primele ore, cel putin, curge cam ca si cum...ai face pishu pe tine, cam aia e presiunea !

Serios??? pai eu o sa ma urcpe masa de operatie in fundul gol..si o sa ma trezesc..sau mai bine ziso sa fiu constienta de ceea ce mi se intampla la muulte ore dupa cezarina? sa in teleg ca o sa-mi puna cineva chilotii pe mine?

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Eu am spus ca sunt cotnrafacute- sunt imbracat in negru.

Da , da vrem poze si cu suvite .....Diana.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Mirtha, vazut poze, acum arati si tu a gravida dar nu esti deloc umflata.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, ce eleganta esti ! iti sta foarte bine imbrcata asa, office, si arati tare bine, nu te-ai ingrasat prea tare! Ea e bunica cea care ne face sa balim pe-aici ?

Oti, iti dai seama ca nici noi nu eram acolo cand s-a intamplat. Pana am ajuns noi, s-a dus si la vecinii de la et. unu, si la vecinii de la parter. Partea cea mai nasoala e ca miercuri vine mobila si noi stam cu morcovul...ca daca se umfla parchetul, am cam pus-o, ca sa ma exprim elegant !

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput