Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Mirtha pai de astea imi faci ..mergi tu si faci analiza si nu zici mrr..pai se poate astept Pm cu detalii... cat fu analiza, unde o facusi...cine o facu vb cu doca...pai
cherie dragutza...zi asa se rozolva...parca il si vad pe om..cu kk-tul in c.r...si surpiriza defect....valeu mama ajutor........cat despre burta si chelios..daca fac poza o sa intelegeti...zau sclipeste seara
33+Dimitrie

Mergi la inceput

simona acelasi rapsuns il am si eu DA se face acea analiza indiferent de felul in care nasti
andreyutza auzi laea elefantul ranjit..am vazut pozicile si nu e chiar asa
mav am vaut si burtica ta ..tu chiar imi place cum arati..doar semanam in burti ..vazut si baiatul pe nisip
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu voi folosi apa calda si rece de la reteaua de apa, iar de spalat, rufele lui bebe mic o sa le pun impreuna cu tricourile mele si alte lucruri pe care o sa le port eu prin casa, asa cum am facut si la Andrei; detergent am folosit intr-adevar de cel special pentru bebe : teobebe (l-am gasit in Cora), sau dermalin (am avut niste essantioane de la el si parea bun); Hainele cumparate inainte de nastere le-am calcat numai putin cu fierul cu mult abur, la fel am facut si cu cele primite;
Voi cu care detergent va decideti sa spalati?

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

am intrat sa vad si eu pozicile si am avut placuta surpriza de a vedea foarte multe intrari noi...manumar, z-ulia, andutza02, monicus, zaira, malinas sunteti toate niste frumoase si se vede ca ne prieste graviditatea
mamiseli am vazut pozici noi si de la tine super, super
criss la fel pozici tare frumoase si florile....
maduza vazut si ultimile tale intrari...sunt frumoase
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav inca mai pot dar nu mai dau randamenetul de alta data - obosesc usor , nu dorm bine pt. ca ma trezesc des iar de pe la ora 5 nu mai adorm , plus ca toate gandurile mele sunt acum orientate spre nastere , bebe. Colegii au observat ca nu e rea vointa - nu trag mita de coada , nu ma vaiet - si au inceput sa ma mai protejeze in sensul ca au inceput sa imi ia din lucrari si nici nu imi mai repartizeaza altele noi.
Incerc si eu sa ma protejez si nu mai ramian la servici decit pina la oar 14 apoi plec fie la bunica sotului unde imi este foarte bine , fie incerc sa gasesc alternative de naveta ceva mai rapide decit ora 18.

Am bagajul facut in 2 sacose. Una de culoare mov - lila , am avut-o la cutia cu poze - s-ar putea poza sa o fi sters si una de culoare rosu. Vreau cit de curind sa le cobor in portbagajul masinii si singurul lucru pe care il mai asteptam - dar cred ca renunt - este un colet de la LR. Am comandat o pereche de papuci , un halat si o camasa de noapte speciala pentru alaptare. Coletul are un bonus respectiv o geanta tot pe culoare mov. Problema e ca nu mai vine. Pina la urma voi cobori gentile asa cum sunt si daca vine si coletul schimb gentile la momentul respectiv.

Nu stiu ce vata ai folosit pentru tapoane dar mie mi-a fost mult mai lesne sa folosesc vata gata portionata de la Sensiblue .Farmacistele ii spun vata caserata si este produs propriu retelei Sensiblue.
Am facut 20 de tampoane cu doua casete - doua bucati usor separate printr-o ata - si 10 tampoane dintr-o singura bucata. Am mai luat si un pachet mic de vata caserata , in caz de nevoie.

Citat:
citat din mesajul lui mav

Cu ocazi asta, mi-am facut 95% si bagajul pt spital... Parca plec la munte....am o geanta de voiaj plina ochi.

Mirtha, tu chiar mai poti sa muncesti inca doua saptamani?! O sa ne tii in suspans... te-apuca nascarea pe la birou.... Sa ai mereu bagajul cu tine!

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

otilia numai spun nimic de anuska e delicioasa...cat despre elefanti zau pun biciul pe tine..toata stima si rerspectul pt tine...si servici, si anuska si singura
vonhelen cum merg lucrarile la tine mai aveti ...dane o veste buna si spune ca gata e pe sfarsite
ramo la tine cum mai este ...te-ai mai linistit... la fel ca si la vonhelen cand terminati lucrarile....uff dragele mele...nu pot decat sa imi imaginez ce greu este ...niste pupici va trimit ca energie zero
33+Dimitrie

Mergi la inceput

simona eu zic ca analiza e ok..doar nu vrei sa nu iasa nimik...zau suntem femei nu fetite
eu referitor la baita simpla cu apica...atata nu tu tarate si alte nebunii ma si vad pe mine tragand de oale...k-mon sa fiu realista cu burta taiat nush ce treaba o sa ca fac...
miercuri o taie doci la craiova pe o prietena [cezariana] ....am niste emotii mai mari cred eu pt ea decat ea...heh ce bine de ea scapa si vede si mununea fata in fata..inca putin si noi,,.,,,,am niste emotii....
gat eru merg la patutz ca deja depasi limita admisa in picioare si spatele iar incepe sa scartaie acuma...
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata..cam mtarziu ce e drept....dar noi am facut ocji pe la 10.30...am papat sia cum vreau sa bag un pic aspiratorul si apoi sa poun la foc mazarea.

intrebare: voi cumparati inel pt buric?

si inca ceva.....

nu ma prea duce capul azi...cum ati facut tampoanele pt spital?

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Eliov la mine lucrarile merg cam greu..daca o sa fie gata pe martea/miercurea viitoare; astia cam freaca menta, s-au apucat de treaba la 9:30 si de atunci au reusit doar sa-mi gletuiasca un perete la camera lui bebe Tudor; in baia mare au pus doar 1/2 din faianta , iar de baia mica trag sperante ca se vor apuca vineri; desi la cum merg lucrurile...nu prea cred. singurul lucru care ma consoleaza este ca fac treaba buna si totul arata impecabil..in rest ma termina cat de mocaiti sunt.
pupici!

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

neata..cam mtarziu ce e drept....dar noi am facut ocji pe la 10.30...am papat sia cum vreau sa bag un pic aspiratorul si apoi sa poun la foc mazarea.

intrebare: voi cumparati inel pt buric?

si inca ceva.....

nu ma prea duce capul azi...cum ati facut tampoanele pt spital?

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Nu stiu ce este inelul, dar daca trebe, cumpar
Eu mi-am luat tampoane de la Prenatal. De confectinat nu prea stiu cum...ma gandesc ca iau fasa sterila din aia lata, tai o bucata mai lunga si pun vata la mijloc.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput