Cum v-ati petrecut noaptea nuntii?
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Am ajuns la trei noaptea acasa, ploua de rupea, nu am gasit loc de parcare, am pus masina la 100m de bloc, m-am descaltat de sandale care erau varza oricum, am saltat poalele rochiei in sus si am luat-o li[paind desculta prin siroaie, si cand am ajuns in fata usii l-am pus si pe saracu' sot sa ma salte in sus peste prag. Deci el era mort dupa faza asta Iar parul meu era ca de fier beton, cu un tub de fixativ turnat in el, zici ca era bazorelief pe capul meu. Pina mi-am desfascut parul si cele 1000 de agrafe, recuperat parul intr-o forma de sa pot pune capul jos, s-a dus orice fior, nu stiam ce sa fac sa ajung mai repede in pat. Si mai aveam si musafiri de la nunta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
luny spune:
gecko, mistooooooo, ce aventuri!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Nunta noastra s-a terminat pe la 5 dimineata, la 6 eram acasa, pe la 7 in pat...nani, ca nu ne mai tineam pe picioare!..si-mi cumparasem niste nebunii,fff interesante, dar au ramas ptr alta data!...
eu auzisem ca mai toate nuntile se termina cu somn, nu ca in filme, dar eu 'nu, la mine nu va fi asa!'...ei bine, asa a fost!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kristinutza spune:
noi am ajuns acasa, cu cativa prieteni dupa noi care au si innoptat in apartamentul nostru.
petrecerea s-a prelungit, iar eu m-am schimbat la un moment dat in blugi si tricou (bineinteles ca parul mi-a ramas ca de mireasa, cine sa-l poata dezlipi de cum era fixat?). asa ca, dimineata (cand ne-am hotarat sa dormim), m-am aruncat rapid in pijamale si apoi in pat. cand l-am vazut pe sot f dezamagit... am fugit si m-am echipat iar in mireasa si am sarit in pat .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
malla spune:
noi nu am putut scapa de toti musafirii caci erau de departe si a trebuit sa ii mai caza inca o noapte la noi... Prin urmare eu am dormit cu maica-mea si sotul cu prietenul lui cel mai bun... Restul pe unde au apucat In urmatoarea noapte musafirii s-au mai gandit sa mai stea ca prea bine se simtisera, ... asa ca am asteptat de sambata pana luni ca sa ne consumam si noi "seara de nunta"... Oricum .... a meritat!!!
Andrei si Adriana
aissa spune:
Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat in casa (fara trecut peste prag) a fost sa desfac cele 23943958345 de agrafe si sa ma spal pe cap. Apoi, cu o ultima sfortare inainte sa proaspatul meu sot m-a intrebat tandru: "sper ca nu vrei in seara asta"
N-am vrut asa ca ne-am culcat amandoi. Adica am dormit.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni E ca in filme? Cu petale si lumanarele? Cu prag trecut in brate si viori in surdina? Cum a fost in noaptea nuntii voastre, cand ati ramas doar voi doi? Guestus, tu sa nu te bagi, ca n-ai de unde sa stii! |
exact asa...
noi am avut o nunta mai ..atipica.. am organizat-o in 2-3 sapt, au fost 50 de pers (prieteni dragi si familiile), am facut-o duminica si am inceput cheful la 6; pe la 1 am terminat petrecerea si am plecat cu un taxi (nu stiam unde, fusese chemat de prietenii nostri) care ne-a dus la hotel Marriott, unde am avut un apartament doar pentru noi doi... era plin de petale de trandafir pe pat, potecute de petale de trandafir pana la baie, baia era plina cu lumanari parfumate, petale de trandafiri, cada numa buna (cu spuma si uleuri aromate alaturi), in camera aveam un tort de ciocolata si o sticla de sampanie...
a doua a zi am avut mic dejun-ul inclus...
a fost super super fain...
noi am facut nunta fara dar si camera la Marriott a fost cadou de la gasca noastra de prieteni... un cadou super fain pentru noi... (ne-au facut si un album cu pozele mele si ale sotului de cand eram bbei pana la cununie - noi cununia am facut-o cu vreo trei ani inainte de nunta)...
Tisina spune:
Eu, in noaptea nuntii, am dormit.... CU SOACRA-MEA!!!
Nu e gluma, la patru dimineata am ajuns acasa, eu cu soacra-mea, ca sotul, socrul si taica-meu au ramas sa "incheie socotelile". Aveam rude venite din alta localitate asa ca paturile erau putine, deci...
Nu a contat ca "noaptea nuntii" nu am petrecut-o ca in filme, ca doar aveam o viata inainte sa tot organizam nopti romantice.
ariel_7000 spune:
gecko, hahahhaha, tare, tare!!! povestea asta sa n-o mai spui la nimeni!!! ti-o fura si fac un film cu ea!!! hahahaha, super!! si....ne-ai lasat un suspans! ai pus rochia inapoi pe tine???
la noi...nani :)))...la Biserica la 12, am inceput party la ora 15, show pana la 6 dimineata, reglat "conturi" la restaurant...la 9 dimi ne culcam...,aaaa, si am prins si noaptea aia in care se "dubleaza" ora 3 :))) - 25 octombrie era...
si o aveam si pe alexutza zapaciutza, avea 6 luni jumate..., ca nu am avut cap sa facem si nunta in urma cu 1 ani si ceva, cand facusem cununa civila....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Nunta noastra s-a terminat pe la 5 dimineata, la 6 eram acasa, pe la 7 in pat...nani, ca nu ne mai tineam pe picioare!..si-mi cumparasem niste nebunii,fff interesante, dar au ramas ptr alta data!... eu auzisem ca mai toate nuntile se termina cu somn, nu ca in filme, dar eu 'nu, la mine nu va fi asa!'...ei bine, asa a fost!! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
si?? si?? cred ca au fost bune pt altadata:))....uite MUFA!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA