Timisoara, Impreuna! ( 121 )
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Anda, ne chefuim noi, pana vine sarbatorita...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Haidem...aduceti-va farfuriile... sa spargem...pentru Silvana...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Si inca una care stiu ca i-a placut Silvanei, la Eurovision, si mie...mult de tot...
POZE CU NOI
danitin spune:
Io as vrea o bere ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
...si asta
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
www.vojanuvdvur.cz/images/spec/vojanuvdvur-1.jpg" target="_blank">Sala am gasit-o, sariti voi cu potoalele ... s-au s-a terminat chefu si eu n-am bagat de seama?
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
anda spune:
Dani, hai ca vin si eu cu bucate alese si cu www.florilabucuresti.ro/images/products/main/romanian/Eleganta-rosie-48.jpg" target="_blank">flori pe masa plus un tort pe masura.
aaaa......sa nu uit ...cadoul
distractie faina va doresc!!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
si dupa ce te saturi de chef skumpete, pe noi ne gasesti pe plaja. ti-am rezervat un loc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Anda, la cadou nu comentez, da te rog eu, pune pe masa si niste friptura, sau din asta, uda bine cu www.topnews.in/health/files/beer4.jpg" target="_blank">bere si eventual niste chelneri
Eh?
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag