Puiuti de Randunici 2008!! (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, si eu zic dovlecel si morcov, e cea mai buna combinatie pentru inceput. Rebe mult timp a mancat asa...Eu inca ii pun putin laptic in piure, ii place mai mult asa, dar daca mananca fara e si mai bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ufffff, acum ne-am intors!!! am stat 4 ore!! la urgentze! nu mi-a venit a crede! erau o gramada de copilasi bolnaviori, dar serios, mi s-a parut absurd ca nu era un sistem de triere ceva...adica se sta la coada ... si cel cu 40 grade febra si cel care stranuta doar, si bb de 1 luna si cel de 14 ani ...am intrebat daca bebeii nu au prioritate, mai ales cu febra mare, asistentele m-au pus sa stau la coada, care ajunsese pana afara si ploua, au sarit niste cucoane bunici cred de fund in sus, ca si ai lor sunt copii...al meu a vrut sa mergem la medicover,ca era aproape, am sunat si ne-a aiurit una de nu am mai priceput nimic, in final...am inteles ca nu se poate, la hypocrat 2000 la fel, nu au sambata decat pana la 14, am ales varianta medlife si ne pregateam sa mergem, cand s-a enervat un nene si a inceput sa se agite, ca sa "lase bebelusul in fatza!" au fost de acord cativa, am intrat,l-a consultat, ne-a trimis la analize, apoi inapoi si uite asa s-au scurs 4 ore, din care 3 si 1/2 le-am stat pe holuri cu zeci de bolnaviori de toate felurile si tulpinile virale si bacteriene, deci nu pot sa zic Doamne ajuta!!!
macar il stiu aparat, caci a primit un antibiotic puternic, care macelareste toate ganganiile, pana obtinem miercuri rasp. la analiza si antibiograma...sper sa fie cel potrivit si sa se faca bine...deja facuse infectie, otita fiind din cauza mucisorilor rebeli, mama lor de nemernici!!!
nu mai stiu acum ce are pe reteta, ca erau destul si a fugit al meu cu ea la farmacie...sper sa imi ia si ceva de mancare, ca nu am apucat sa fac nimic si tremur ca varga ca sunt nemancata de ieri de la ora 19...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aoleu ariel prin ce ai trecut si tu si teo! trebuia sa va fi dus la medlife direct, dar deh, de unde sa stii ca e asa aiureala la grigore alexandrescu. ti-am zis, sa nu uiti de biotics daca nu i-a prescris dr, sa-i iei tu sa-i dai mai ales ca zici ca i-a dat si un antibiotic asa puternic. multi si multa sanatate. we linistit sa aveti de acum in colo.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf..eram sigura ca asa e la Alexandrescu...la fel am patit si noi atunci...multa sanatate la pui si tu sa ai grija de tine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la medlife au prg sambata si duminica la pediatrie doar pana la 15??? am intrat pe site-ul lor si asa scrie...plus ca urgentele pediatrice se rezolva prin consult si tratament la domiciliu......asa ne-au zis si de la medicover...
ufff, noi eram deja in mijlocul orasului, mama naibii de treaba!!!
ce m-a shocat de-a dreptul, a fost ca a venit o salvare, d-aia 112, au adus o mamica cu o fetita bolnavioara si le-a lasat la intrarea de la camera de garda!!!...pai nu era normal, daca le-a luat de acasa sa le duca inauntru, sa le faca fisa, ceva, consult...??? uffff!!!
macar am avut noroc de o dr. tanara si frumusica si tare blanda, teo a plans doar putin cand l-a curatat...cand i-a facut ctrl cu lapma aia, radea la ea...la fel si la tipa de la recoltari...
mi-a mai placut ca au "cosmeticizat" zona...era f. curat si frumos aranjat pt copii...era teo cu ochii pe toti peretii...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf Ariel, imi pare rau ca a fost asa nasol. De-acum o sa fie bine cu Teo si o sa se insanatoseasca rapid. Pacat ca e asa bataie de joc in spitalele noastre, si mai ales la copii...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel bine ca ati scapat, sau cel putin mergeti inspre mai bine. Mi se pare intr-adevar o imbecilitate sa stea toti la aceeasi coada, indiferent de varsta sau urgenta... Un minim triaj...

Eu tot racita, dar parca mai bine un pic. Deh, de-ale sezonului.

V-am admirat poznele, am vazut ca Liana si-a facut curaj cu webshots , l-am vazut pe Mufy in actiune, pe Rebe in jumper, ursuletul scump.

Sanziana incepe sa se ridice si ea in 4 labute. Deocamdata doar sta asa, si se balanseaza inainte si inapoi. Si sprijinita pe cap isi ridica fundul sus de tot, si se uita la noi printre picioare... Rade de se prapadeste asa

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel eu stiu ca la medlife e program non-stop la urgente, adica e mereu un medic de garda! dar lasa, sa nu mai aveti nevoie!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

ariel eu stiu ca la medlife e program non-stop la urgente, adica e mereu un medic de garda! dar lasa, sa nu mai aveti nevoie!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

asa stiam si eu...ar trebui sa ne lamurim, macar sa stim sigur cum e treaba sa nu mergi degeaba...ce aiurea ar fi sa nu fie nonstop...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput