Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Pai ai vostri cate aveau maxim pana sa divesificati? Cat despre apoase... ele sunt explozive, cum sunt de obicei... nu apuc sa vad cat sunt de apoase... in fine.
Ideea e ca eu nu am un pediatru la care sa apelez, unul cu mintea destupata..
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
tuchita spune:
Nicoleta, no ofense, cred ca vrei sa cauti probleme acolo unde nu sunt!
nici bebelusii astia nu sunt ceasuri elveyiene...si , in plus, ce-ar putea avea un bebelus alaptat exclusiv, nediversificat, nebiberonat si probabil fara un contact infectios?
sau are cineva enterocolita in familie si nu s-a spalat pe maini??
Asa ca, fara sa fiu un pediatru destupat, iti recomand calduros sa te linistesti!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
bitza037 spune:
am vazut o Rebe frumoasa care se da in leagan.Clau as vrea sa faci o poza sau sa filnmezi cum se prinde jumper-ul tau, te rog....eu am luat unul de la Inglesina si l-am dus inapoi ca-mi trbuia grinda ca sa-l prind sau tocurile de la usi s afie iesite inafara.....imi pare rau de el ca-mi placea mult...chair ma gandeam ca-i fain ca pot sa-l mut in ce camera vreau ....dar cand am ajuns acasami-am dat seama ca nu am de ce sa-lprind.L afel avea si d ela PP.
si acum....HELP.....azi i-am dat pentru prima data piure de radacinoase(morvov, patrunjel si pastarnac)si nu prea a fost incantata.....nu ca m-as fi asteptat sa manance din prima dar maine ce sa fac??? tot piure din asta sau fac altceva???
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
amira_roxana spune:
ariel multa sanatate puiului mic, sa scape repede de otita. sa nu uiti sa-i dai si biotics daca ii da antibiotic.
ce ursulet cuminte am vazut la botez...nu s-a suparat nici cand l-a bagat cu capul in apa
am vazut si o pufosica mica in jumper. apropos clau e primit? mi se pare cam ciudatel un pic pt ca se cam balangane in el, adica nu sta cu spatele lipit cum e la cel al lui sovi...
si am admirat si pe duracell cu caciula de blana...ce scumpica e...n-ai zice ca e asa terorista cum zice mami....
bitza pune-i dovlecel si incearca sa nu-i pasezi si patrunjel si pastarnac, poate doar unul din ele si putin.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
luny spune:
bitza, cum a zis si cuscra-mea, dovlecelul 'rules'..vezi ca pastarnacul, telina, patrunjelul sunt prea aromate, putin amarui, poate d-aia nu-i plac, lasa-le pe mai tarziu...incepi si tu mai bine doar cu dovlecel si morcov, sunt printre cele mai bine tolerate la inceput!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Tuchi, iti dai seama ca nu vreau sa ma sperii degeaba... aici mi-ar recomanda sa intrerup alaptatul,sa-i dau lapte praf pt diaree... in fine, sper sa fie ok, ca altfel nu stiu ce sa fac. Si nu, nu a avut nimeni enterocolita, toata treaba poate fi de la mien, am mancat cam alandala ieri, pepene, pere... dar nu e prima data!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
tuchita spune:
Nicoleta, cu siguranta e de la ce ai mancat!
iar de faza cu intreruperea alaptatului in diaree am mai auzit, si e cea mai mare tampenie! Ce nu inteleg eu, e faptul ca despre asta am invatat in facultate, intr-un stagiu de pediatrie care a durat 2 luni, si n-am facut cine stie ce cursuri speciale, de ce naiba pediatrii cu diploma nu stiu??
Anyway, tu alapteaza in continuare!
Ariel, te-ai intors de la doctor?? Sunteti ok?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
bitza037 spune:
Amira, Luny sar'na mult de tot, asa ma gandeam si eu sa-i fac dovlecel maine....si o sa pun un morcovior........pot sa pun si o masura de lapte praf?????
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
bitza incearca fara, daca papa lasa-l asa..ca daca se obisnuieste cu laptic in mancare s-ar putea sa fie greu sa-o dezveti...dar poti pune laptele tau, nu formula..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Ursuleata, chiar ca artisti sunteti voi!
Amira, l-am comandat in State si ieri l-am primit. Nu toate sunt lipite de corp, sunt mai multe modele de jumper, unele sunt chiar cu scaunel. Eu am optat pentru acest model.
Bitza, pentru prins a improvizat Paul ceva, il intreb cum a facut si-ti spun.
Nicoleta, stai linistita, sigur nu-i problema cu scaunele lui. Este clar de la alimentatia ta.
Mare minune, Rebecca e de vreo 20 de minute in jumper, asa ceva nu s-a mai intamplat...Mai bine o iau de acolo...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!