Voi cum faceti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fomalhauti, eu nu cred ca e nici o crima in a fi curioasa ce i s-a mai intamplat unui om, care-i e povestea, care-i e destinul; si nici in a incerca sa afli, evident cu conditia de a mentine decenta si discretia. In cazul unei persoane de pe forum, PM-ul catre ea sau catre alt forumist pe care-l stii apropiat e cea mai nimerita solutie. Afli, bine, nu afli-ai ceva de pierdut??
Nu numai ca nu mi se pare o curiozitate deplasata, dar uneori mi se pare esential sa-ti doresti sa cunosti soarta altora. Asa inveti ce sa faci cu viata ta, tragand invataminte din ale altora. De pilda, povestea ta si a tatalui tau (atat cea din copilarie cand ii era foame si nu avea ce manca, cat si mai tarziu cand material iti putea oferi tie multe) sunt exemplul viu al visului implinit. Asta vrei, te-ai luptat si ai capatat; si pentru tine acel lucru e valoarea primordiala in viata. Povestile voastre mai confirma si faptul ca deseori, Dumnezeu (sau, daca esti atee, destinul)iti pune ceva in locul a ceea ce-ti lipseste. Se pot spune si alte povesti sub semnul "Ai grija ce-ti doresti", despre oameni obsedati sa obtina/sa devina/sa traiasca ceva si ale caror dorinti odata indeplinite s-au dovedit a fi un dezastru, pentru ca nu li se potriveau deloc.
Cunoscandu-i pe altii ajungi sa te cunosti si pe tine (lucru care nu e chiar simplu...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami
Mishule, zau...la 40 de ani sunt o mama mai tanara decat eram la 23 si ma simt al naibii de bine ai sa vezi tu!.

Prea tirziu! Deja postez la subiectul "40 ani"

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput