Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
tareeee ![]() ![]() ![]() |
Se pare ca nu a fost nevoie de auto pt ca (doar de data asta! Promit...) am castigat "doar" cosmetice de ~150 lei. Nemultumitului...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Sorina,era o cutie cu o vacuta cu cercel-"La vache qui rit "; nu am mai vazut demult timp,dar nici nu m-a mai interesat,noi nu consumam branza topita. Cauta in hypermarketuri,am vazut la un moment dat niste batoane de branza pt. copii mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |

foarte buna branzica aia.... nici eu nu am mai vazut de mult... si imi amintesc ca in generala aveam un prof de franca care ii zicea la o colega care radea ora de ora asa 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Ma uit pe B1 la Monica Columbeanu, si-a ras copilu in cap, Doamne-fereste! Si pare a avea si sprancenele pensate, si fardata cu fond de ten ! Gizas! |

Doamneeeeee mare e gradina taaaa!!!!Ank
Raul
17.10.2007si
de
adyanna spune:
Ce credeti ca face fi-mea la ora asta!? Se invarte ca un titirez in patutul ei dupa ce am incercat toate variantele pe care le foloseam de obicei sa o adorm. 

Am uitat sa va spun ca a inceput sa se ridice in picioare de vreo 2 zile si numai asta face: merge de-a busilea pana gaseste ceva de care sa se tina sa se ridice, sta ce sta iar apoi pleaca mai departe. Acum e cocotata in picioare si tipa la mine ca nu o iau la laptop si pe ea!

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi voi cum schimbati scutecul ca eu am mari souri cu ANA(ankule cand o iei? ![]() |
asa si la noi ... fug cate un sfert de ora dupa el... si de cateva ori s-a mai intors si si-a bagat si picioarele in scutecul plin de kk

... deci iti dai seama ce shoe am cu amandoiiii 

Ank
Raul
17.10.2007si
de
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Bade palarie noua .... |
Foarte bine ii vine...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
trebuia sa faci tu o boacana!!! |
Sa nu ma pedepsesti prea tare.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 de abea ai asteptat sa iti postezi ispitele aici... dar eu nici nu ma uit ![]() |
Erau niste retete draga...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Yupiii, tocmai m-au sunat de la magazinul DM ca am castigat la concursul foto, sa merg sa-mi ridic premiul (nu a vrut sa spuna ce am castigat). Eu ma aud intreband: "sa vin cu auto?" (stiind ca printre premii gen laptop-uri, console de jocuri si cosmetice, erau si masini de spalat...). A ramas tipa interzisa! La fel si eu (ca m-am trezit gandind cu voce tare) ![]() |
Super tare!

S-o fi speriat biata de ea ca vrei sa-ti faca "cinste" cu-un taxi.
abramburika spune:
Am lipsit un pic ca-mi face figuri comp. Am vrut sa mai incarc poze din vacanta da' nu am reusit. Mai insist!
jasmin - nu, nu e asa cald, ca doar nu suntem in Bahamas
. Poza e facuta asta-vara in vacanta. E chiar frig as spune, seara si dimineata. Peste zi e binisor, putin soare, da' oricum nu mai e de maneca scurta.
cristi, miha, sorina, ank - 
sheri - pai poate ne reintalnim la viitoarea odisee de bb2. Noi de la anu' incep sa lucram in acest sens. Bine, nu fac nici un tratament deocamdata, daca vine, vine. Daca insa in 2 ani nu se intampla minunea, vom cauta si motivele. Scuza-ma ca te intreb (daca se poate spune, desigur), ce tratament vei face?
anacami - carutul merge suuuuuuupeeeerrrrrr!!!!! I s-au tocit deja si rotile de la cati km am facut
. Am mai zis eu ca a devenit o prelungire a mainilor mele carutul asta, ca nu ma deplasez nicaieri fara Silvia. Nu ca nu as vrea sa mai respir si eu un pic, mai ales cand am de alergat pe ici pe colo, da' nu am cu cine sa o las pe fata si nici nu cred ca ar sta, la cat de "neprietenoasa" e.
Nu mai stiu nimic de fete ...dana imi trimisese mesaj in vacanta, dar l-am vazut dupa. Si din ce am mai citit pe ici pe colo cred ca a luat o pauza de comp. ea, nu stiu exact de ce.
miha - na, ca nici eu nu ma uit la bunatatile tale, sac! ![]()
adyana - si noi avem mari probleme cu adormitul. Da' e si racita, ii mai iese si un dinte, incerc sa o obisnuiesc iar in patut, deci cam astea ar fi cauzele la noi. Uneori simt ca ajung la limita rabdarii, da' ce sa fac? Nervi de otel!!!!!!
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Am uitat!