Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
cristi07 spune:
Jasmine, eu am facut branzica cu lamaie. la 250ml lapte care fierbe am adaugat zeama de la jumatate de lamaie. Dupa ce fierbe...si iei de pe foc imediat..
succes!
Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
jasmine - da, cred ca la circa de care apartii tre' sa faci cererea. Eventual intreab-o pe aia la starea civila, unde ai depus actele. Pe mine de acolo m-a indrumat spre Politie.
Deci pe langa maraiala de raceala, am mai descoperit o cauza: al saptelea dintitsor care da sa iasa! Nu va spun ca nu reusesc sa ma inteleg deloc cu ea, saracuta! Iar cu somnul ... tare greu o mai adorm, dupa muuultaaa foiala si scartaiala.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Jasmine, eu am facut branzica cu lamaie. la 250ml lapte care fierbe am adaugat zeama de la jumatate de lamaie. Dupa ce fierbe...si iei de pe foc imediat.. succes! Cristina si Radu 3.12.2007 |
Helau!
Eu branzica o faceam cu iaurt: la 500 ml lapte, cand incepea sa se umfle puneam 2 linguri cu varf de iaurt Milli si mai lasam putin pe foc pana se alegea branzica, amestecand continuu. Si iesea foarte gustoasa, numai ca pentru mine. Antoniei nu ii place nici un fel de branzica!
Nici macar aia cumparata. Doar Almette i-ar placea, cred, dar nu prea vreau eu sa ii dau. I-am dat sa guste si se lingea pe bot.
adra_bell spune:
Miha, intentionezi sa iei Bromcriptin, nu? Sunt supernaspa, au efecte adverse rele, sor-mea a intarcat asa.
Adriana, Eva mea papa Almette, nu a vrut nici un fel de alta branza, dar nu goala ci cu paine![]()
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
abramburika spune:
Bade palarie noua .... ![]()
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Bade palarie noua .... Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer. |

Cristina si Radu 3.12.2007
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Bade palarie noua .... Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer. |
asa cald e la voi?
pupam printesa

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Sorina7 spune:
Buna dragelor,
mersi fain de lamuririle cu salarul bonus, mi-a listat sotul legea si maine imi iau inima in dinti si sun la contabilitate sa imi cer dreptul
Sheri inseamna ca suntem "surori de cruce", de cand era mica cum adorma cum hop si eu cu tzatza si papa mai bine, mai ales noaptea, fara istericale, cu laptele praf la fel. Mie deja imi vine si sa rad, ca alte mame, asa cum e normal, se roaga sa doarma bebele noaptea sa nu mai ceara papa, eu ma rugam sa vrea papa, si dormea, asa ca de luni de zile imi pun ceasul noaptea, cand era mica de 2-3 ori, acum 1-2 ori sa ii dau lapte prin somn, fiind unica modalitate in care papa lapte. Si am observat, cand bea mai bine lapte, atunci creste mai bine in greutate. Culmea, a crscut mai bine si i-a placut acum dupa diaree laptele fara lactoza, antidiareeic de la NOVALAC, AD, dar deja bea de 1 1/2 luni si tre sa caut inlocuitor ca imi e frica sa ii mai dau, contine si saruri de rehidratare.
de aceea ma stresam si eu de panica creeata cu Novalac, multumesc
Ramonella pentru articol, m-am linistit.
Petro e o scumpica Silviuta, frumoasa foc si smechera cu palarie !
nu am apucat sa ma mai uit la alte poze, sper sa recuperez alta data.
haideti la Baia Mare, e Sarbatoarea Castanelor !
weekend fain si pupici la mamici si bebici !
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 .. Cat despre imunitatea data de laptele matern eu cred in ea: Lucas nu mi-a facut febra niciodata pana la 9 luni cand am venit aici si l-am internat... Nu mi-a fost niciodata bolnav pana n-a facut enterocolita... doar de 2 ori a avut cate o mica raceala insemnand mucisori si tuse usoara, dar nu i-am dat nici un medicament, mi-a zis pediatra de acolo sa-i dau san ca si pana atunci si in 2-3 zile i-a trecut, de fiecare data... Aici insa, prea repede se prescriu medicamente... |
sincer si puiul meu a racit abea la 11 luni ... si asta fara tzitzi ... si pana acum altceva nu a avut si nu a fost ferit mai de nimic ..Din cauza asta nu mi se mai pare o tragedie sa nu imi alaptez copilul...
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Am gresit aseara ca n-am pus link de la noul capitol. Am uitat! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
trebuia sa faci tu o boacana!!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

Am uitat!