Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Carmenela esti totala, de cate ori povestesti tu despre cainii tai ma distrez de numa'!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu am inceput sa caut tot felul de scheme de diversificare ca sa ma informez din timp. Daca aveti asa ceva, mai detaliat adica, v-as ruga sa le scrieti, eventual sa facem un link pe prima pagina pt toata lumea, sa citim si sa alegem ce credem noi ca e mai bine pt bebeii nostri. Mamicile cu experienta sunt rugate sa ne impartaseasca si noua cunostintele lor

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Deci...povestea de aseara cu chematul babysitter-ului era cu twist Facuse omul rezervare la un restaurant indian, dupa tenis... sa ma scoata sa ma aerisesc zice el, eu zic ca mirosea a furtuna prin casa si a facut ce-a putut s-o evite M-o luat cu "come on babe, lets walk there and hold hands" a scos tot arsenalul la bataie Fetele au fost cuminti si eu m-am delectat cu papa bun

Nu e asa de rau Diarux mai are si sclipiri de geniu cateodata

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

ariadnabr multumesc de informatii despre botez...si pe aici cam la fel la biserica, dar se mai adauga si altele...tks again!

fetelor cred ca ati scris pe aici, dar roza isi spune cuvantul, cu toate ca ar cam trebui sa-mi revin...nu mai sunt gravi...dati la bebei BABY DRINK? este ok?

eu zic ca galactogil este cel mai bun si ceaiul de la fares, insa mie de la ceaiul asta mi se cam usuca gura...o senzatie ciudata, dar am si baut de cand am nascut

fetelor nu stiu ce sa mai fac cu pitica mea, care mananca cand vrea si cat vrea ea...de fapt treaba asta cu cat vrea ma omoara...mananca mai putin la o masa si la urmatoare mananca bibe dintr-o gura
are 8 saptamani, am scos-o din spital cu 2880 gr si acum are 4150 gr...mhmhmhmhmh...cum stam? ca vad pe aici ca bebei vostri sunt mai grasuni...cam cat trebuie sa pape la o masa? cam 100 ml pe masa stiu eu. si ea are momente cand mananca doar 70-80 ml pe masa...

pupici si un we frumos
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumim frumos ca ne-ati citit povestea fetelor

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun, am vrut sa ma uit la pozele noi si la tine nu sunt decat 3????? Ce se intampla? Cu caruselul, al tau cate melodii are? Are vreun cantec de leagan cu voce? Vezi ca in demo poti sa vezi ce melodii sunt.

Anaxena, vazut Maria superba si bine cladita. Nu-i mai slaba, vezi-ti de treaba! Iar tu esti o bomba sexi, mei! Jos palaria! Asa mamica frumoasa ca tine chiar nu am vazut!

Sursu, vazut poze cu ginere-miu si cu dulaul . Apai sigur sa suntem serioase, daca am spus o vorba, vorba e . Da astept acelasi lucru si de la voi, daaa ? Si zici ca-i place scaunelul cu vibratii .

Ina, deci si voi aveti scoler de clasa I? Trebe sa pun vreo 2 poze din prima zi de scoala.

Ruxandra, mare dreptate ai cu supravegheatul si indrumatul la lectii. Pai singur ar face totul varza... Nu zic ca nu am fost in prima zi atenta si a inceput sa scrie pe caiet invers, pe ultima pagina si cu fundul in sus . Apoi nu reusea singur sa faca bastonasele, a trebuit sa fac eu cu mana lui pana a prins ideea. Si exemplele ar putea continua. Nu poti lasa copilul asa de izbeliste, sau cel putin eu pe al meu nu pot sa-l las, ca pleaca cu stangul si apoi asa o duce. Pana o sa-si intre intr-un ritm si o sa se descurce trebe sa fac efortul asta. Apoi doar o sa-l controlez ce a facut la sfrasit. Zic bine, profa ?

Camy, ma bucur ca ai parchetul insfarsit si esti bine dispusa..

Madalina de Irlanda, bravooo pentru iesire! Asa da!

AnnaBaby, please te uiti si tu la linkul dat de mine cu caruselul www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=41735" target="_blank">aci sa-mi spui ce are in plus fata de cel pe care il ai tu cu ursuleti? Vezi ca are demo si poti aculta si ce melodii are.

Revin.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am si racit.....ca na....asta este

Ruxi, adresa nu este corecta....mi-a venit inapoi mesajul...

sa ma gandesc putin la testul ala...a fost un kk de test..naspa rau de tot..daca nu ma mai cheama nimeni, din cauza testului este ..

Ia raspundeti voi aici..
Prima intrebare:

In textul urmator veti gasi 3 propozitii. Daca primele 2 intrebari au legatura cu a treia, atunci in dreapta scrieti (d), daca nu au legatura, atunci scrieti (n).
1.Marius nu munceste.
2.Cine nu munceste e tampit.
3.Marius e tampit.

A doua intrebare:
Mama si tata merg in padure. Ei au trei fii, fiecare fiu este insurat si fiecare fiu are cate 4 fii.Cate persoane merg in padure?

A treia intrebare:
Care este mijlocul?????
kilometru, milimetru, decimetru, metru, centimetru

A patra intrebare:
Care este mijlocul????
carte, pagina, cuvant, propozitie, litera

...si tot asa...

aaaaaaaaaa....mai spune asa...
Dau un ex:
gheata - picior/ palarie -

...si apoi cuvinte...dar unele cautate bine in dictionar..ca habar nu aveam ce inseamna...
...am pus la nimereala..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ia ziceti-mi daca va plac www.bespecial.ro/Bijuterii/Cercei-Argint-simplu-53-p.html" target="_blank">cerceii mei
In afara de faptul ca imi plac la nebunie, m-a incantat si felul cum a decurs comanda, nu va zic ca m-a sunat tipa de acolo sa ma intrebe daca imi plac!!!

Madalina - ti-am zis eu ca "ti se pregateste ceva"... Wow... te-a luat la sentiment...

Ma duc la cratita

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bufi, stai linistita, e ok sa aiba si mese de 70-80. Aida mea are aproape 3 luni si inca mai mananca uneori 70ml. Defapt ea mananca la o masa intre 70 si 130 ml, niciodata nu a mancat mai mult de atat. Si iata ca, de la 2400 g cat avea cand am scos-o din spital, acum are 5300 g.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Prima intrebare:

In textul urmator veti gasi 3 propozitii. Daca primele 2 intrebari au legatura cu a treia, atunci in dreapta scrieti (d), daca nu au legatura, atunci scrieti (n).
1.Marius nu munceste.
2.Cine nu munceste e tampit.
3.Marius e tampit.

Da

A doua intrebare:
Mama si tata merg in padure. Ei au trei fii, fiecare fiu este insurat si fiecare fiu are cate 4 fii.Cate persoane merg in padure?
2 pers

A treia intrebare:
Care este mijlocul?????
kilometru, milimetru, decimetru, metru, centimetru

metru

A patra intrebare:
Care este mijlocul????
carte, pagina, cuvant, propozitie, litera

propozitie

Am nimerit mei ceva ? Sau sunt varzoi si io?

Anka, faini cerceii !

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput