Despre conceptie (intrebari)

Despre conceptie (intrebari) | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

Intrebari:
1.Dupa cat timp de la fecundatie se "aseaza" embrionul pe peretele uterin?
2.Dupa cate zile de la fecundatie sunt periculoase medicamentele luate de mama? Deja din prima zi?
3.In a cata zi de la fecundatie apare rezultatul pe test? (in cazul in care e pozitiv)
4.O anestezi dentara facuta in ziua a 3-a de la ovulatie(fecundatie-conceptie) e periculoasa?

Ma scuzati daca am pus intrebari idioate.

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Dupa cate stiu eu tot ceea ce ai intrebat se petrece cam la 10 zile de la fecundatie. Atunci se fixeaza oul in mucoasa si incepe sa se hraneasca din sangele matern. De atunci tot ce este in sangele mamei trece si la fat.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by ponicid

Dupa cate stiu eu tot ceea ce ai intrebat se petrece cam la 10 zile de la fecundatie. Atunci se fixeaza oul in mucoasa si incepe sa se hraneasca din sangele matern. De atunci tot ce este in sangele mamei trece si la fat.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Corect, scrie in "Mama si copilul", ii zice nidatie.
No problem anestezie dentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

ma bag shi io !
la intrebarea nr. 2: stiu ca sunt periculoase anumite medicamente si tratamente chiar inainte de a ramane insarcinata, adica trebuie sa nu ramai insarcinata un anumit timp dupa anumite tratamente/medicamente.

si mai zic io ca bebe-ul din burta este mai sensibil in primele luni de sarcina, asa ca mai usor cu medicamentele... dar daca ai neaparata nevoie intreaba-tzi medicul.

Sarcina Usoara, bebe sanatos

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Multumesc tuturor de raspunsuri!
M-am mai linistit
Joxy, nu-mi ura inca nimic.Sansele sa fie sunt mici,dar si asa tot ma ingrijorez de una-alta.!

Numai bine!
Laura

Laura

Mergi la inceput