cada mea din baie este jalnica
Raspunsuri - Pagina 2
anca_27 spune:
Fetelor sunt curioasa daca gasiti ceva, undeva. Si cada noastra e jalnica, maine dau o tura de Praktiker si Baumax eventual sa vad ce gasesc. Cei de la Ambient au zis ca nu exista asa ceva....
28+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
emicris spune:
Tocmai ce am terminat de vopsit cada.Am preferat sa o fac seara ca pana dimineata sa tin geamul deschis,sa se usuce dar mai ales sa iasa mirosul de vopsea.So, am folosit vopsea New MAGIC cutie ce contine chit,o cutie vopsea ,o cutie intaritor o bucata smirghel,si o pensula(ghinion ,in cutia mea nu era pensula desi pe cutie scrie ca ar trebui sa fie).toate instructiunile sunt trecute pe o hartiuta in cutie(asemeni prospectului la medicamente),insa in principiu daca e ciobita o chituim adica amestecam chit cu vopsea si intaritor ,asteptam 12 ore ,smirgheluim toata cada,apoi amestecam vopseaua cu intaritorul ,lasam amestecul 15 minute apoi vopsim.Eu am preferat sa vopsesc cu un trafalet micut(sunt de cumparat insa cereti trafalet pentru vopsea,e din burete),dar atentie la calitate,al meu s-a rupt pe parcursul operatiunii si pe cada ,prinse de vopsea mi-au ramas firimituri se buretel. Sunt convinsa ca nu ar fi fost mai bine cu pensula,insa nu stiu cum arata cea continuta de pachet.Eu am amestecat intaritorul care are consistenta unui lac in cutia de vopsea si de acolo luam cu varful trafaletului si probabil de aceea s-a si rupt,am vrut sa nu mai murdaresc alceva de vopsea plus ca e grosuta si s-ar fi pierdut. Am uuitat sa spun ca mi-a ajuns perfect la cada mea clasica de 1,70m(clasica ca si forma).
mama zmeilor emi si adi
emicris spune:
Am cumparat-o de la un magazin cu tot felul de materiale de constructii de cartier ,deci sigur se gaseste si in marile magazine si m-a costat 58 de lei.
mama zmeilor emi si adi
lorellay spune:
Am gasit acasa in pliant.
La BRICO PLUS.Da nu stiu daca este cumva si in alte orase BRICOPLUS.
Da trebuie sa gasesti la magazinele cu chesti de constructii.
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
ioanacojo spune:
am gasit solutia reconditionaricazi.ro este o firma care face in toata zona moldovei dobrogea bucuresti brasov etc vro 20 de judete, faci programare prin telefon la dispecerat si in cateva zile vine o echipa cu tot ce le trebuie ,este adevarat miroase dar devine ca si noua ,nu este vopsea se da cu smalt este ceva ca si cel vechi si dau certificat de garantie .nu este ieftin dar nici nu risc sa imi mai bat o data joc de cada ca a mea cada a mai fost data o data cu vopsea si era jalnica .vopseaua este cea mai proasta solutie sincer va spun eu am mai vazut si plus ca o prietena si-a imbolnavit copilul de la vopseaua de cada si nici nu a iesit nimik .a firma se cheama white brilaint
catrinik spune:
Am avut si eu odata probleme cu cada.
Uitati un subiect mai vechi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86642&whichpage=1
madau spune:
A luat sotul meu acum 2 luni email pt cada de a Brico...erau 2 cutii puse una peste alta, una mai mica si una mai mare.... Nu ma puneti sa ma exprim in termeni tehnici ca sunt afoana. Procedura a fost asa: se ia toata cada la smirgheluit pana se indeparteaza tot emailul vechi. Apoi se amesteca solutia "1" cu solutia "2" si se da pe cada cu trafaletul. Mare grija insa ca miroase al naibii de tare, sotul statea cu o bluza la gura si il usturau ochii ca la balamuc. Dar iese super bine, i-am facut cada maica-mii ca noua.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ivanoiuadela9 spune:
Buna fetele ,
Eu m-am mutat intr-o lucuinta noua ( ca sa zic asa ) si din cada e sarit smaltul cam vreo 3 cm lumgime pe 2 cm latime. Credeti ca vopseaua asta este buna sa dau acolo sa nu rugineasca , este din dintr-o tabla sau fonta foarte subtire .
ioanacojo spune:
deci sincer decat sa ma inbolnavesc eu sau sa mai patesc ceva mai bine o firma specializata .cu firma asta cu care am lucrat eu nu da cu vopsea se foloseste un smalt special care se da la cald .o pasta asa ceva nu stiu sa explic dar infine deci acum este casant este ceva ceramic si are ceva timp decand este facuta si arata ca si chiuveta si veceul adica cu luciul ala ceramic .si asta miroase dara baietii au niste costume speciale impermeabile .cel mai bine intrati pe www.reconditionaricazi.ro sa vedeti cu echipa cu mai multe culori au o gramada de poze