Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fete dragi!!!
sa stit ca nu v-am uitat doar ca am fost super prinsa in ultima perioada si n-am mai apucat sa intru pe la voi. am cununat sambata si stiti cum e, alergatura,cumparaturi, dar gata, a trecut. sper ca voi sunteti bine si inca astept vesti bune. as vrea sa va pun si niste pozici, sa vedeti un elefant cu ochii verzi dar nu prea ma pricep. daca imi spuneti cum sa fac va raman datoare.

pupici la toate fetele

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu, dap ai mana buna!Legat de asta...la FIV in Ungaria avem mamica proaspata de gemenuti...Tuculucu a nascut!
Andreyutza[pup] bine ai revenit printre noi!Te asteptam cu detalii despre pachetelul din burtica si eventual sa le mai tragi tu pe colegutele de la odisee,care suntsi colegutele noastre si la fel ca tine ne-au cam lasat cu dor...Hera,Turturica...
Mada uite aici iubita:
Haideeee Madule!!!
Haide Anacondaaaaaa!!!
Haideeeee Magdita!!!Tie cu vesti bune de la histero,da?Am inteles ca Duminica faci si da,poate intr-o zi ne vom cunoaste
Va pupez pi tati!!!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga mea lucia, eu intotdeauna sunt cu voi, in absolut fiecare zi, asa din umbra, chiar daca voi nu ma vedeti pentru ca nu mai scriu...am aproape 6 luni de cand sunt cu casa in santier, plina de muncitori, plina de datorii... sa mai spun?
oricum eu va urmaresc neincetat pentru ca imi sunteti tare dragi
despre mine nici o veste...pentru moment nu speram la nici o minune, dar din primavara vrem sa intram in forta...mai multe IA-uri si apoi FIV.
va pup pe toate fetele si mai noi si mai vechi, fara nici o exceptie si sa ne dea dumnezeu mai multi bebei decat putem duce

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

lucialu nu ma inveti si pe mine cum sa pun poze sa ma vedeti? vad ca tu te pricepi. pleaseeeee!!!!!! cat despre Hera, turturica sa stii ca nici pe la odisee nu scriu. Ancaoradea mai scrie cand si cand. dar cand "le vad" o sa le trag de urechi.

28+

Mergi la inceput

lucialu nu ma inveti si pe mine cum sa pun poze sa ma vedeti? vad ca tu te pricepi. pleaseeeee!!!!!! cat despre Hera, turturica sa stii ca nici pe la odisee nu scriu. Ancaoradea mai scrie cand si cand. dar cand "le vad" o sa le trag de urechi.

28+

Mergi la inceput

M-ai gasit! ideea e ca le-am pus demult si nu mai stiu cum naiba am facut...tu unde ai cont?adica tre sa ai cont unde incarci pozele(acolo mai m-am dumirit ca si acolo uitasem )si la semnatura sau unde vrei tu sa pui vei pune adresa de la contul respectiv...hai ca trimit asa messul ca sa pot modifica si sa imi vad semnatura sa-ti spun cum am eu.Asaaaa deci!Nu scriu gravidelele pe nicaieri..Pai sa le tragi de urechiute

deci vine asa... [url = adresa ta de unde ai pus pozele flickr.com/photos/...][aici pui un emoticon cu ce vrei tu][/url] alea ingrosate trebuie facute de tine/scrise si fara pauza intre ele...eu am pus pauza ca sa vezi exact cu trebuie scris.

Mergi la inceput

Cristy acum te-am vazut!!!
daaaa greu sa faci casuta in tzara astadar la sfarsit sa vezi cine are cuibulet pregatit sa vina BB ma bucur ca esti cu noi,dar ma da un semn sa stim si noiCu sanatatea cum stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

M-ati uitat? N-am mai scris de f mult timp, azi ce am mai citit si eu printre randuri, piticu meu este bolnaviorcu cu muuulti muci si tuse, a avut si febra de am ajuns sambata noapte la spital, tati a venit cu virusul asta nenorocit acasa si a luat si bebelina si am luat si eu suntem consemnate acasa de o saptamana si mai avem de stat.

Bafta multa iubitelor care sunt in focuri, felicitari gravidutei

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Alexutza, imi pare rau ca sunteti bolnavioare amandoua, pupicei dulci bebelinei si mamicii ei.
Lucic, sar'na pentru galerie. Sper sa vin cu vesti bune duminica seara.
Alina.n, felicitari si aici mamico in devenire !
Ralu_t, nu ne mai povestesti nimic de bebe Tudor?
As avea o rugaminte : sa postezi tu povestea Alinei.n pe prima pagina, langa celelalte reusite.
Madutz dragutz, sper sa vii cu vesti bune de la eco azi.
Roxana, multumesc pentru gandurile bune, la fel iti urez si eu tie.
Andreyutza, ma bucur ca mai intri pe aici. De-abia astept sa vad poze cu burtica .
Georgic, pup dulce fata.
Pup toate fetele si sa primim numai vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alex... imi pare rau ca sunteti bolnevioare ... hai da-mi mie raceala de la fata ... ca io is mare si rezist .. pup-o din partea mea scump si poate ii sare urata aia de raceala ...
dragutele mele ... durerea mea de ovar a emigrat ..de pe dreapta a fugeat pe stanga.. bun asa ..se misca diphe pe la ousoare , le curata de toate cele ..

alina ..felicitari ..si sarcina cat mai usoara ... sa mai treci sa povestesti toate cele .. stari , greturi , miscari din "butic"..tot ..tot

cristy1977.. si io la anul intru in forta in planuri ..sa vedem ce iasa

lucicus , uite ca pana acum nu te-am intrebat , ca nu m-a mancat limbuta (prea tare) , dar acum tot aud voci .. maaluta ce plan ai ?...hai sa ne inspiram si expiram

ralu..sa stii ca strig si io dupa tine , sa deschiz capitol ..dar mai stau o taruca ca inca is la program de injectat dorsalul cu diphe .... dar sa nu fugi ....

va pupacescccc pi tate ... si ne mai scriem ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput