Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hai mai sa-mi raspundeti si mie...ca nu ma cred tot timpul gravida dar unii zic ca e bine,altii zic ca doar in ultimul trimestru,altii zic ca in trim 2 numai,ma refer la supliment de omega 3.Vedeti ca de ficatel cu vit a vorbeam despre ficatelu de peste.Pestele are ficatel?M-am tampit!!!
Lilisor si eu zic ca la tine sigur s-a greist schema.Tu esti superfertila de felul tau si nici cu italienii nu-i de glumit au neste gigelonii cu pohta de amoreeee ca pot fertiliza planeta
Ioana daca puteam zau ca ma sacrificam eu pt tinecarnita la gratar-ceafa,mici,carnaciori,sarmalutepulpa de pui la gratar I LOVE IT!!!Si eu zic ca tre sa rez treaba cu anemia,clar!!!uita de regim vegetarian
Ups!Mi-a raspuns Mada cred ca scriam toate in acelasi timpMultumesc,deci le iau pana la fine si apoi BB ia omega pt bbici sa faca creieras destept,sa ne intreacaIau aspenterul corse,in fiecare zi cate unul
Romanitza sa nu mi te faci contorionistaSa-mi spui si mie daca mergi la doctorii cu linkul ce ai gasit,ca de fel suna promitator ce spun ei acolo si stiu ce vorbesc din ce vad eu ca scriu despre endo...vin in Canadaaaaa daca trebuie...pe bune sa-i intrebi daca trimit si in Romanica medicine chineze prin comanda

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...scuzati am scris mesajul in 2 etape...asta pt ca sint la servici...

Lucia mia...din cite stiu eu vit.e nu prea e indicata in sarcina...sau in ultima instanta in doze fff mici...

...un brat de pentru voi toate

...

Mergi la inceput

cred ca cer carte de munca DC
Lilisor ma bucur ca te mai orientezi inca,numa bine detoxifici corpul de hormonii suplimentari si iti tin pumniiiii sa gasesti clinica ideala pentru tine,sa reusesti
Vit E continuta in caps de omega 3 este de 12 mg si eu iau 2 caps de omega 3 deci 24 de mg.E bine sefa?Stiu ca mai luam si din mancare si stiu ca in sarcina trebuie putina,dar pt ferti e necesara.
Stii cand ti-am spus ca esti superfertila, ma ref si la chestia ca tu ai ramas gravi pe inhibare...deci in tot raul e un bine.Clar ai ovocite bune!Eu zic ca la tine tre sa gasesti ceva care sa te ajute sa duci sarcina.Unele nu ramanem gravi de la endo(de unde zic eu ca e calitate slaba oua)altele raman dar nu duc(endo ataca sarcina)...
Voi vb de chestia cu imunitatea.Eu ma apucasem sa fac un conspect despre endo,dar zilele astea nu am mai avut chef de elSi am descoperit niste faze care pe mine ma fac sa fiu debusolata complet.
Hai sa va spun...unii considera endo boala autoimuna altii ba.Dar ce este sigur ca poate sa dez alte boli autoimune...in boala autoimuna nu este vb de imunitate scazuta,au contraire...nu se recomanda stimulente pt cresterea ei(e ca si cum torni gaz pe foc).Corpul nostru adeca acele celule NK si altele de fel vb la nivel de imunitate...nu mai recunoaste care celule sunt ale noastre si se autoataca sa spun asa.Aia e chestia si normal cand suntem insarcinate bb e perceput oricum la inceput ca un intrus de catre corp,dar il recunoaste pana la urma si il protejeaza.Ei...aici adica in endo se schimba situatia,pt ca nu il recunoaste deloc si atunci face tot sa-l anihileze.Este ca la RH dezv anti corpi anti a ceva...deci eu am inteles CA DE FAPT NU AR FI VB DE IMUNITATE SCAZUTA,DEFICIT,CI DEFECT IMUNITAR/DISFUNCTIE DESTUL DE SERIOASA....de-asta e bine sa luam aspenter/tromboass si de-asta se recomada pregnylul care ne fac sa combatem cumva aceste defecte,pretiosul pregnyl care BTW nu se gaseste decat pi pile la noi,dupa cum citesc pe la noi pe forum.

Mergi la inceput

Fetele am primit permisiunea lui Micky2007 sa postez raspunsurile si povestea ei.Si este graviduta in 6 saptamani cu gemenasi in urma fivului de la unguri.Ea este alaturi de noi si ne voteaza mereu subiectulDau copy paste.
"lucialu nu este nici o indiscretie, este normal sa povestim, ca numai asa ne ajutam. Povestea mea am postat-o deja aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125645&whichpage=19. Ceea ce nu am scris este ca incerc de 6 ani de zile sa am un bebe, ma lupt cu endometrioza, am fost operata de 2 ori, acum a recidivat din nou, dar la FIV se pare ca nu are importanta daca este sau nu, dar acum se pare ca am reusit.
Nu am luat absolut nici un tratament in afara de cel dat de Zadori.
Cam asta iti pot spune, dar daca mai ai intrebari te rog sa le pui linistita ca iti voi raspunde."
"lucialu eu nu am scris la endo ca nu fac si nu am facut nici un tratament pentru endometrioza. Dar subiectul in citesc. Nu am avut dureri, eu am depistat endometrioza cand faceam verificari, ca nu stiam de ce nu vine bebe. Si asa am ajuns sa ma operez clasic, din care mi-a ramas numai o jumatate de ovar pe partea dreapta. Bebe tot nu aparea. Daca imi aduc bine aminte a zis ceva dr pe vremea aia ca vor sa faca un experiment pe mine, ceva injectii, dar am refuzat ca eu am vrut bebe cat mai repede. Cred ca era vorba de injectia aia care iti opreste mens 6 luni. Oricum am refuzat. Iar incercari, 5-6 inseminari egale cu 0, un FIV la Cezara la cabinetul ei, egal cu 0. Inainte de inseminari am facut o laparo ca mi se refacuse endometrioza. Oricum, 5 ani pierduti pe apa sambetei, in speranta ca voi ramane macar o data insarcinata. Dar nu m-am lasat si cu ajutorul fetelor de la acest subiect am luat calea Ungariei anul acesta. In martie am facut un FIV in ungaria unde s-au prins 3 embrioni, care ulterior s-au oprit in evolutie. In toamna am incercat din nou, de data asta a fost mai bine, dr. imi cunostea mai bine organismul si a stiut cum reactionez la tratament. Oricum dupa parerea mea cred ca a contat f f f mult histeroscopia pe care mi-a facut-o inainte cu 15 zile de inceperea tratamentului. Nu imi va scoate nimeni din cap chestia asta. Apoi a contat preotul care mi-a citit de 2 ori inainte de a pleca in Ungaria, o rugaciune pentru bebe si cele 10 pomelnice date la 10 biserici. Si nu in ultimul rand a contat nesimtirea pe care am avut-o. Adica am fost foarte fff relaxata. Nu zic ca asta face bine la toata lumea dar la mine a fost. Te pup si iti doresc numai bine. Si sigur poti sa postezi absolut tot ce am postat."
Micky FELICITARI SI AICI SI SARCINA LA TERMEN SI USOARA SI SA FITI SANATOSI!!!
Iti multumesc pt bunavointa de a-mi raspunde si pt ca ai inteles de ce ti-am navalit in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lucia si...ca e bine

... apropo de endo

Un enzima impazzito alla base dell'endometriosi:
http://www.cercounbimbo.net/index.php?pid=267#2

Scoperta la causa dell'endometriosi :
http://www.cercounbimbo.net/index.php?pid=267#1

Mergi la inceput

Lilisor o sa citesc ce ai pus si voi traduce in conspect ce e interesant.Grazie!
Sa nu ma intrebati de faza cu de ce nu e bine sa ne crestem imunitatea,ca asta eu una din fazele care m-a dat si pe mine peste cap si nu am inteles-o.Ideea e ca pe fondul acestei disfunctii imunitare corpul nostru este atacat de propriile celule(imunitatea este indicata si de analizele limfocitelor-in special limf T) si atacam sperma,ovulele si embrioniiOricum,produsele echinaceea, ginseng si altele(de-asta ma mai gandesc la Mumio daca sa-l iau sau nu? ) sunt contraindicate in fertilitate...
Va puuup eu mi-am facut treaba=mazgalit capitolul cat pt o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

GINAMARIA daca citesti mesajul meu,te rog sa-mi trimiti si tu un mesaj ,am citit postarile tale din noiembrie anul trecut si asa am aflat ca si tu ai mers sau mergi la dr CRUCIAT la gine1.si eu tot la el sant,am facut ieri dimineata o a 3 Inseminare cu el si acum astept rezultatul.as vrea sa povestesc cu tine mai multe,sa-mi spui ce parere ai de el ca medic,am citit ca si tu ai facut tot 3 IA cu el nereusite.mie mi-a spus ca as putea avea endometrioza dar nu e sigur de nimic,cert este ca nu am ovulatie decat stimulata.la tine cum este ,care e povestea ta?
astept mesaj de la tine!!!eu sant tot din cluj ca si tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Lucialu am luat aseara un antiinflamator si mi-a mai trecut durerea. asa este trag aer in piept si suport ca nu am ce face. cu operatia mai stau , o amin si eu cit po.

Ioanatugs dr. mea a vrut sa ma opereze din luna iulie, a zis ca la cum arata ar trebui sa fiu curata acolo, sau daca nu sa ma puna pe anticonceptionale.
eu am refuzat si una si alta, pentru ca eu vreau copil, nu sa-mi puna ovarele in repaus.
toate fetele

http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui romanitza

Boo - dupa cat timp de la operatie ti s-a refacut endometrioza? Am citit ca la cezariana ti s-a curatat tesut endometrial... Imi pare rau sa aud asta, credeam ca o sarcina inhiba dezvoltarea endometriozei... Sau poate la tine era de la stimulari? Te intreb pentru ca eu am facut operatia in august, dar daca nu se intampla nimic in urmatoarele luni, ma gandesc sa trec la o inseminare sau FIV, n-as mai vrea sa astept. Ai un scump tare! Sa va traiasca si sa ii faceti rapid si o surioara.

Romanitza eu am facut operatia laparoscopica in octombrie 2006 si imediat dupa operatie am facut tratamentul cu diphereline timp de 3 luni de zile. ciclul mi-a venit dupa inca vreo 2. INSA in februarie (eram inca sub efectul tratamentului, deci nu aveam ciclu) am facut o ecografie si s-au vazut un chist pe ovar, acolo unde se presupunea ca a fost curatat. Chistul era mai mic, cam jumatate din dimensiunea celui vechi insa pentru mine este evident ca nu a fost curatat ca lumea. Altfel nu avea cum sa reapara, exclus !
Pana sa fac FIV-ul mi-a mai aparut inca unul, pe celalalt ovar. Dar mi s-a spus ca nu este nevoie sa ma operez din nou si ca pot sa raman gravida si asa. Asa ca asta am facut si rezultatul l-ai vazut . Si eu stiu ca sarcina inhiba dezvoltarea endometriozei, ceea ce banuiesc ca s-a si intamplat. Probabil chisturile n-au crescut mai mult decat erau cand am ramas gravida. Probabil ca nebunia din burta mea s-a intamplat pana atunci.

Sa stiti ca va citesc si sunt langa voi si va tin pumnii la fel ca inainte chiar daca nu mai apar asa des. la toata lumea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am zis sa va fac o surpriza
si dupa ce v-ati amuzat aici uitati si poze cu puiul meu din ultimul timp, ca sa stiti ce nestuiesc io pe acasa...si nu numaica sa ma iertati ca nu mai scriu:
tudorica
se pare ca am gasit bona. m-au apucat emotiile, sa-l impart pe tudorica cu altcineva, stiu ca par nebuna, dar nu-i usor. sper sa fiu diplomata cu ea. atunci sa vedeti ce stau pe capul vostru.
lucia, tutu si dupa ce am nascut, cand l-am intrebat: ei si de-acum? ce mai fac? mi-a zis: biomarin + dieta fara cele rele pt endo dupa ce nu mai alaptez d-aia ma tot straduiesc sa nu pierd lapteleoricum, io hormoni nu mai bag.mi-au ajuns 4 ani. mai bine ma mai tai de cateva ori
ii povesteam oanei, eu in 4 ani am avut 4 CM-uri. gata tata, nu se mai poa. n-am ajuns la menopauza de tot. vreau sa-mi revin hormonal si ....ponderal mai am 7kg
va pup si tin pumnii tuturor, dragele mele drage

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput