Citat: |
citat din mesajul lui Sense Astazi sunt fericita..... e ziua mea de nastere. Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea , prietenii mei( aici intrati si voi ) , si de ce nu .. si de sefii mei. Nu toate zilele au fost asa de fericite, dar astazi , chiar daca ploua foarte tare,... e o zi fericita.... Va trasmit si voua , asa prin ecranul monitorului , bucurie ... din bucuria mea. |
Sense!
Eu sint fericita pentru ca tocmai am aflat ca la anul trebuie sa ma pregatesc de un nou concert Depeche Mode!!!! I feeeel you....
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Azi sunt fericita fiinca Alexandra mea a mers cu drag la gradinita, am gasit-o vesela acolo, acasa mi-a povestit despre copii, la masa mi-a spus:"pofta buna dragii mei"(cred ca asa le spune educatoarea) si incearca sa-mi cante un cantec cu vulpea care a mancat un peste (tot de la gradi e invatat), mi-a spus ca educatoarea o iubeste! Deci azi am trait ceea ce credeam pana mai ieri ca e imposibil, ma bucur de parca ar fi intrat la cea mai tare facultate!
mama din 16 nov 2006
Draga mea